Archives August 2022

Μπορείτε να έχετε κατά νου τις λεπτομέρειες μακιγιάζ για τα τεράστια σας εκδηλώσεις ζωής;

Από τότε που σίγουρα δεν μπορώ, lol! Εκτός από αυτό είναι αστείο από τότε που μπορώ να κρατήσω κατά νου φαινομενικά μικρότερες λεπτομέρειες που σχετίζονται με μακιγιάζ σε ένα t, όπως η ημέρα που έχω πάρει το πρώτο μου σωλήνα του Mac Paramount κραγιόν, ωστόσο δεν έχω απολύτως καμία υπόδειξη που βερνίκι νυχιών ή σκιά ματιών ή γυαλάδα Χρησιμοποίησα την ημέρα του γάμου μου, ή την επένδυση που συνήθιζα στο χορό, ή το κραγιόν που χρησιμοποίησα για την αποφοίτηση του κολλεγίου (αν και είμαι σίγουρος ότι χρησιμοποιούσα Mac Paramount).

Είναι σαν να έχω μακιγιάζ αμνησία για όλα τα τεράστια γεγονότα της ζωής μου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υποθέτω ότι πιθανότατα απλώς παγιδεύω στις στιγμές σε αυτές τις συγκεκριμένες μέρες, λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαι ο τύπος του ατόμου που θέλει να σηκωθεί στο μίγμα καθώς και να συμμορφωθεί με ό, τι συμβαίνει, δεδομένου ότι θα μου επιτρέπει να υπάρχει Κάτω από την ψευδαίσθηση ότι έχω κάποια εμφάνιση της διαχείρισης της ζωής μου.

Είναι τόσο περίεργο για μένα, όμως, ότι μπορώ να κρατήσω κατά νου συγκεκριμένα minutiae, όπως κυνηγώντας τον σεφ ζαχαροπλαστικής που δεν θυμάται να βάλει το κέικ topper στο κέικ συμβάντων του γάμου, ωστόσο δεν μπορώ να έχω κατά νου το όνομα του Λεπτή, ημι-τεράστια ροζ σκιά του Opi Polish που χρησιμοποίησα στα νύχια μου.

Όσον αφορά την ημέρα εκδήλωσης του γάμου μου, έχω κατά νου έχοντας μια γενική εμφάνιση στο μυαλό καθώς και να ζητήσω από τον καλλιτέχνη μακιγιάζ να κάνει κάτι καπνιστή με ουδέτερα καφέ, καθώς και τα χείλη και τα χείλη (έκπληξη!).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Μπορείτε να έχετε κατά νου τις λεπτομέρειες μακιγιάζ για τα τεράστια σας εκδηλώσεις ζωής;

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μασκότ γοητεία blog, vol. 575

Οι ημέρες γίνονται μικρότερες …

Οι καρτέλες κατέληξαν να είναι πολύ περισσότερο από μια νυχτερινή κουκουβάγια στα ανώτερα χρόνια του μετά τη συνταξιοδότησή του, επάνω ό, τι ώρα, ωστόσο, εξακολουθεί να διακινεί να παραμείνει ταυνικά καθώς και παραγωγικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, το έκανα ρητά να τον απομακρύνει ότι ίσως να μην τον σώφους μεταξύ των ωρών των μεσάνυχτων καθώς και 3, ωστόσο το πήρε από τον εαυτό του για να ανακαλύψει εναλλακτικές συνεπάγεται τη μεταφορά στις συναυλίες του.

Όπως uber μαύρο για γάτες …

Απλώς θα ακούσω το κλικ της μπροστινής πόρτας σε ορισμένες περιπτώσεις καθώς και καταλαβαίνω ότι ήταν μακριά για να εργαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα προτιμώμενα λόγια του ήταν: “Η νύχτα είναι η καλύτερη στιγμή.” Η καλύτερη στιγμή σε αυτό που ποτέ δεν γνώριζε …

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

Ode σε φτερωτή επένδυση

φτερά!
Δύο μικρές γραμμές.

Στον πυρήνα του, αυτό είναι που το φτερωτό επένδυση είναι – μόλις δύο μικρές γραμμές – αλλά ο καθένας που σημείωσε ποτέ δύο άγριες περικοπές γνωρίζει ότι η φτερωτή επένδυση είναι τόσο πολύ περισσότερο από τις διπλές παύλες που βρίσκονται από τις εξωτερικές γωνίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τους ανθρώπους μη μακιγιάζ, η φτερωτή επένδυση μπορεί να φαίνεται ασήμαντη, αλλά γνωρίζουμε την αλήθεια … Είναι εντελώς μετασχηματιστικό!

Σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα, το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή προσαρμογή στη μετακίνηση ενός καρπού ή μια επιλογή να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό χρώμα ή φινίρισμα και μπορώ να είμαι ό, τι θέλω. ? ️ ??

Στις περισσότερες μέρες, θα με βρείτε να φορούσε κάποια παραλλαγή των κτυπήματος γατάκι, επειδή υπάρχει κάτι τέτοιο για αυτά τα snazzy snaps που λέει, “Meow, δεν είμαι κανονική μαμά. Είμαι μια δροσερή μαμά. ” ?

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Φτερά: Τάρτα υγρό χρώμα χρωμίου. Χείλη: Mac Longglass Lemonade.
Σε άλλες μέρες, όμως, όπως και όταν χρειάζομαι ένα συναισθηματικό υψηλό λάκτισμα ικανό να σπάσει μια οροφή, θα κάνω πάτρα τις γραμμές μου στα χτυπήματα τόσο λαμπερά και λαμπερά που μπορείτε να τα δείτε waaaaaaay πέρα ​​από τα φθηνά καθίσματα στην πλάτη.

Bam! – Προσέξτε, ο κόσμος, γιατί έρχομαι για σας στα bad- @ ss diva φτερά!

Φτερά: Kat Von D μολύβι κέικ σε λευκό έξω. Χείλη: Mac Nymphette.
Και, φυσικά, υπάρχει πάντα αυτό που ονομάζω τα “φτερά άνετα μου”, τα οποία είναι βασικά το αντίστοιχο μακιγιάζ μου με μαύρο παντελόνι – μια λεπτή μαύρη γραμμή με μια ελαφρώς ανατρεπόμενη, μαλακωμένη, διάχυτη διαφορά. Είναι πότε θέλω να κοιτάξω χαριτωμένο, αλλά αισθάνομαι τεμπέλης.

Τα φτερά είναι Mac Carbon σκιά ματιών, το χείλος είναι Bite Beauty Lip μολύβι στο 070.
Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να φοράτε φτερωτό επένδυση – απότομη, τραγανή και κλασική. ή διάχυτη, θολό και θολή. Μπορείτε να πάτε φωτεινό και τολμηρό μια μέρα ή βασική μαύρη την επόμενη. Big Bat Wings ή Dainty, ευαίσθητα κτυπήματα. Έχετε λεπτές γραμμές, παχιά γραμμές, μεμονωμένα φτερά, διπλά φτερά … Δεν υπάρχει έλλειψη στυλ και τρόπους να φορούν αυτά τα φτερά.

Για λίγες ώρες, τα φτερά σας μπορούν να σας μετατρέψουν σε ένα ισχυρό pin-up ή ένα οραματιστικό vixen. Ή μια δροσερή μαμά, όπως και η δική σας αληθινά, ha ha. ?

Φτερά: Συμπληρώστε για το Aqua XL μελάνι μελάνι σε M-24. Χείλη: Bite ομορφιά Kimchi κραγιόν.
Και την επόμενη μέρα (ή, ίσως ακόμα αργότερα την ίδια μέρα), αφού σκουπίσετε τα φτερά σας μακριά, μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά με κάτι διαφορετικό. (Αν τα πάντα στη ζωή ήταν τόσο εύκολα.)

Πού θα σας πάρουν τα φτερά σας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Tgif. ?

Λίγο ωστόσο ωστόσο, η ιδέα μακιγιάζ με τη ζωή (υπαινιγμός: Πρέπει να κάνει με το ξύστρα σας)

Έχω μιλήσει για τη δυστυχία που προκλήθηκε από το ξύστρα μολύβι μακιγιάζ μου πριν, ωστόσο δεν είμαι πλέον ζωντανός , δεδομένου ότι μόλις πρόσφατα κατάλαβα ακριβώς πώς να το κάνουμε πολύ καλύτερα by – βιβλίο ιδέα εδώ – καθαρίζοντας το!

Η επιλογή που σκόμαζα έχει δύο μέρη. Πρώτον, χτυπούσαμε για πάντα, καθώς και το Grindhouse UD, οι ακονίσεις για το No-Frills Sharper Sharper που εμφανίζεται στην κορυφή. Δεν έχει ενσωματωμένο περίβλημα για να πιάσει τα ξυρίσματα, ωστόσο αυτό με αναγκάζει πραγματικά να ρίξει τα ροκανίδια στα σκουπίδια μετά από κάθε χρήση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά τα περιβλήματα δεν φαίνεται να παραμένουν προσκολλημένοι εξαιρετικά καλά ούτως ή άλλως, καθώς και να ξεσπούν ανοιχτά ανεξάρτητα από το πόσο πολλές λαστιχένιες ζώνες τυλίγω γύρω τους.

Δεύτερον, καθώς και αυτό το μέρος είναι το κλειδί, σύρνω τις λεπίδες καθαρό μετά από κάθε χρήση. Για να διευκολυνθεί αυτό, κρατώ τα βρεφικά μαντηλάκια από το costco γύρω από το costco καθώς και κανονικά καταλήγουν να χρησιμοποιούν ένα από αυτά, ωστόσο μακιγιάζ μακιγιάζ, ένα καθαρό q-άκρο, ιστό ή βαμβάκι (είτε εμποτισμένο με ένα bit makeup remover, είτε απλά στεγνώστε δική του) δουλειά επίσης.

Κάνοντας αυτό διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν τύποι παντελών μακιγιάζ που επιπλέουν, καθώς και συνεπώς καμία μεταφορά χρώματος μεταξύ των eyeliners καθώς και μολύβια χείλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σοβαρά, γιατί αυτό δεν συνέβη ποτέ σε μένα πριν;! Ω Θεέ μου…

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Πού ήταν;

Σε αυτή την ημέρα των εργάσιμων ημερών, πίστευα ότι θα αναλύσω πού στον κόσμο γίνονται τα καλλυντικά μας. Είναι κάτι που παίρνω πάντα σημείωμα κάθε φορά που αγοράζω ένα προϊόν – μου αρέσει να γυρίσω το συμπαγές ή το κουτί για να ανακαλύψω αυτή την λεπτή εκτύπωση: made in xx / fabriqué au xx. Για μένα προσωπικά, από τα κοινά καλλυντικά που δημιουργούν χώρες, εδώ είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο τα κατατάσσομαι όσον αφορά την ποιότητα, από υψηλή έως χαμηλή: Αποποίηση ευθύνης: Αυτή η δημοσίευση σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει αντανάκλαση όλων των υψηλών ποιοτήτων των προϊόντων σε κάθε χώρα. Νομίζω ότι υπάρχουν υψηλά και χαμηλά προϊόντα υψηλής ποιότητας σε κάθε χώρα. Αυτή είναι μια γενικευμένη επισκόπηση, καθώς και ως τέτοια, θα υπάρξουν εξαιρέσεις.

Γαλλία – Πολλά αξιοσημείωτα για τα αρώματα καθώς και την περιποίηση της επιδερμίδας. Ορισμένες μάρκες παράγουν αποκλειστικά στη Γαλλία, παραμένοντας αληθινές στην προέλευσή τους, όπως Guerlain, Chanel, καθώς και Bourjois. Αισθάνομαι ότι αυτά τα εμπορικά σήματα επικεντρώνονται στον έλεγχο τόσο της κληρονομιάς όσο και της ακεραιότητας των προϊόντων τους. Υπάρχουν επίσης εξαιρετικές φαρμακευτικές μάρκες περιποίησης του φαρμακείου όπως το Nuxe, Avene καθώς και Bioderma – ευτυχώς στον Καναδά έχουμε απλή πρόσβαση σε αυτές τις μάρκες!

Bourjois Bit στρογγυλό δοχείο Blush, Guerlain MeteRites Perles, Yves Rocher σκιά ματιών, Remover μακιγιάζ Sisley
Είναι ενδιαφέρον ότι ανακάλυψα ότι η παφλεχμένη σκόνη μου κυμαίνεται από το “Made in USA” (στη Σκιά Ντάλας) σε “Made in France” (Hervana) καθώς και 4G Less Product!

Ιταλία – η πλειοψηφία των ψημένων προϊόντων κατασκευάζονται στην Ιταλία, από την κλεψύδρα, στο Mac, καθώς και όλη τη μέθοδο των φαρμακευτικών εμπορικών σημάτων όπως το Μιλάνο. Θα ήθελα να δηλώσω ότι η θέση της Ιταλίας στα καλλυντικά είναι προϊόντα χρωστικής, ιδιαίτερα σκιές ματιών καθώς και κοκκινίζει.

Milani Baked Blush, Clinique Cheek Pop Blush, Body Shop Shimmer Waves, Laura Mercier Caviar Stick, Burberry Light Glow Blow
Παρατήρησα ότι οι καναδικές μου απεριόριστες σκιές των ματιών μου είναι κατασκευασμένες στην Ιταλία, όμως εκείνοι από τις ΗΠΑ γίνονται στις ΗΠΑ. Χου!

Ιαπωνία – παρόμοια με τη Γαλλία, υπάρχουν συγκεκριμένες μάρκες που κατασκευάζουν τα προϊόντα τους αποκλειστικά στην Ιαπωνία για να διατηρήσουν την παραγωγή στη χώρα τους. Τα εμπορικά σήματα περιλαμβάνουν το Shiseido, Anna Sui (παρόλο που είναι αμερικανική, η μάρκα της είναι κυρίως ένα ανατολίτικο), καθώς και ο Shu Uemura. Ανακαλύπτω η ιαπωνική περιποίηση της επιδερμίδας, τις υγρές επενδύσεις καθώς και οι μασκαρά να είναι εξαιρετικοί σε άλλους στην αγορά.

Kate (από kanebo) σκιά ματιών, shu uemura σκιά ματιών, shiseido φωτεινό σατέν μάτι χρώμα trio, shu uemura λάμψη σε ρουζ
Γερμανία – είναι ο βασιλιάς των προϊόντων μολυβιών. Ρίξτε μια ματιά σε οποιοδήποτε είδος των ματιών ή των χείλη σας, εννέα φορές από δέκα είναι κατασκευασμένα στη Γερμανία, ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα. Αυτό είναι μέρος του λόγου που δεν ενοχλεί πραγματικά την αγορά που αγοράζουν πραγματικά υψηλά επίπεδα ματιών, επειδή αισθάνομαι ότι τα σήματα των φαρμακευτικών φαρμάκων εκτελούν μόνο εκτός από τις μάρκες υψηλού επιπέδου. Η Γερμανία είναι επίσης όπου είναι το Kryolan (θεατρικό μακιγιάζ) καθώς και τα προϊόντα σε σκόνη illamasqua (Kryolan δημιουργεί για illamasqua).

Lise Watier, NYX, LANCOME, Prestige Eye καθώς και Lip Liners
Αυστραλία – Υπάρχουν μερικές υψηλής ποιότητας φυσικές γραμμές περιποίησης περιποίησης από την Αυστραλία, όπως οι Αντίδομα, το Sukin, καθώς και το Jurlique. Αλλά η παρούσα μεγάλη ευρέως γνωστή αυστραλιανή μάρκα είναι Becca.

Sukin Toner, Becca καθώς και illamasqua βερνίκι νυχιών
Ηνωμένο Βασίλειο – Δεν το βλέπω αυτό συνήθως πια, ωστόσο κυρίως προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, ιδίως από το κατάστημα σώματος. Ορισμένα προϊόντα Rimmel εξακολουθούν να γίνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κρέμα ατμού, Body Shop Βιταμίνη Ε γραφίτη, Rimmel κραγιόν, Rimmel Apocalips
Καναδάς – ενδεχομένως είμαι προκατειλημμένος, ωστόσο, πιστεύω ότι ο Καναδάς έχει τον κτύπημα των ΗΠΑ όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων καλλυντικών. Πολλές μάρκες δημιουργούν τα θεμέλια, τις σκιές των ματιών, κοκκινίζει – σχεδόν οτιδήποτε – το ονομάζεις, εδώ στον Καναδά. Τα εμπορικά σήματα περιλαμβάνουν Mac, Nars, Cargo, Bobbi Brown κλπ.

Nars σκιά ματιών, φορτηγό κοκκινίλα, Mac Blush, Mac σκιά ματιών
ΗΠΑ – μακράν η πιο παραγωγική όλων των καλλυντικών χωρών δημιουργίας (τουλάχιστον, από την άποψή μου, επειδή είμαι στη Βόρεια Αμερική – αυτό μπορεί να μην κρατήσει αληθινό για εσάς αν είστε σε απευθείας σύνδεση, να πείτε, την Αυστραλία!) Κάθε τύπος Καλλυντικά – περιποίηση δέρματος, εξοικονόμησης, θεμελίων, χρώματος καλλυντικών – καθώς και μια ευρεία ποικιλία εμπορικών σημάτων καθώς και υψηλή ποιότητα παράγονται στις ΗΠΑ. Πιστεύω ότι το πιο πιθανό το 90% των βερνίκι νυχιών μου γίνεται στις ΗΠΑ.

Clinique σκιά ματιών, Estee Lauder σκιά ματιών, thebalm instain ρουζ, δύσκολη σκιά ματιών καραμέλα, Milani σκιά ματιών, nars σκιά ματιών
Ανακάλυψα ότι μόνο τα προϊόντα “που έγιναν σε εμάς” θα προσδιορίσουν επίσης ότι χρησιμοποίησαν “ξένα” ή εισαγόμενα μέρη – υποθέτω τη συσκευασία από την Κίνα:

Οι γιατροί τύποι συμφωνούν με σκόνη, Ίδρυμα Covergirl, Mascara Covergirl
Πολωνία – άρχισα να παρατηρήσω “Made in Poland” πολύ πιο πρόσφατα για τα προϊόντα μακιγιάζ μου, κυρίως από την ουσία καθώς και τον Inglot. Η υψηλή ποιότητα από αυτά είναι μάλλον καλά! Ελπίζω να δοκιμάσω πολύ περισσότερα προϊόντα που κατασκευάζονται στην Πολωνία.

Inglot σκιά ματιών, ουσία σκιά ματιών
Νότια Κορέα – αποκτώντας μεγαλύτερη έκθεση ποτέ επειδή η εξάπλωση των κρέμες BB, η οποία προέρχεται από την Κορέα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα δω το deal with shop as well as Holika Holika standalone stores right here in Canada.

Skin79 BB Cream, Etude home mascara base, Missha BB Cream
Mexico – I’ve discovered a few skincare products made in Mexico: Nivea creams as well as some shower gels from Yves Rocher.  I haven’t yet come across any colour cosmetics made in Mexico.

Hong Kong / Taiwan – I still separate out Hong Kong / Taiwan from China because their cultures are rather different, and the advancement of their producing elegance differ greatly.  Once, I was at Winners and was rather taken aback when I discovered some Edward Bess cosmetics were made in Taiwan! [Here’s a picture of a blush label] For such a high end brand, you’d believe they would make it elsewhere?

NYX lipgloss, smooth blush
China – while China is a powerhouse when it concerns producing electronics, textiles as well as plastics – I’m still cautious about cosmetics made there (especially lip / deal with products that are liquid in nature).  Made in China is sometimes “disguised” as “Made in PRC” which stands for People’s Republic of China. Generally, I would state that less costly brands like wet n Wild, NYX, e.l.f., nyc as well as smooth create their products in China.  And I would state that most likely 95% of the packaging for many cosmetics are imported from China as well as the contents are made elsewhere; I have no problems with that.  I do have problems with high-end brands creating in China as well as still charging exorbitant prices!

Ultimately, I just don’t have a high level of count on when it concerns cosmetics or skincare made in China. I discover it telling that business will specify on the product that it is “Designed in [a country with higher perceived quality], made in China”, like these labels:

Revolution blush palette, e.l.f. loose powder, wet n Wild bronzer, Revlon eye shadow
Some interesting countries of origin that I’ve discovered from my stash:
• Illamasqua Skin Base foundation made in Thailand
• Smashbox blush rush made in China
• MAC Cleansing Oil made in Japan
• Guerlain clean made in Mauritius (I had to look this country up, it’s an island nation in the Indian Ocean, near Madagascar)
• Body shop Colour Crush nail polish made in France
• Illamasqua nail polishes made in Australia
• Vichy Mineral Powder foundation made in Spain
• Rimmel Scandaleyes Eye shadow Pencil made in France
• Avanti 2000 hairdryer made in Italy (It was a genuine selling function when the person was selling it to me.  It is a great hairdryer, although I didn’t understand if Italian made hair appliances are truly suprior.)

Do you take notice of where your cosmetics are made?  Anything fascinating you’ve noticed?

Μοιραστείτε αυτό:
Μερίδιο

Κάντε κλικ για να στείλετε email αυτό σε έναν καλό φίλο (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
3Click to share on Pinterest (Opens in new window)3

Κάντε κλικ για να μοιραστείτε στο Twitter (ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κάντε κλικ για να μοιραστείτε το Tumblr (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Κάντε κλικ για να μοιραστείτε την Reddit (ανοίγει σε νέο παράθυρο)

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετιζομαι με

Καναδική γοητεία Brandshapper Canada Day! Προς τιμήν της ημέρας του Καναδά, σήμερα θα παρουσιάσω κάποιες καναδικές μάρκες καθώς και μερικά στοιχεία που κατέχω από το καθένα. Lise Watier (Shoppers Medication Mart, Online) LW έκανε το όνομά της πρώτα απ ‘όλα με το άρωμα υπογραφής της, ο Neiges (που δεν φροντίζω ιδιαίτερα) Ωστόσο, όμως επειδή διακλαδίστηκε στα χρώματα καλλυντικά …
1 Ιουλίου 2015, “Ομορφιά”

Road trip skincare as well as makeup bagStarting this Friday, I’ll be on a road trip! We’ll be heading to northern parts of our province, likewise understood as “cottage country” (don’t let the word “cottage” trick you, they have multi-million dollar houses that are had by Hollywood celebs), as well as then heading to Ottawa. Θα παραμείνουμε κυρίως …
6 Ιουλίου 2015in “Ομορφιά”

Grading skincare routines – part 2It was inevitable that after I published the Grading my friends’ skincare routine entry that my other good friends likewise wished to have their routines reviewed. Μου είπα, Παρακάτω είναι οι αυτοαναφερόμενες …
11 Μαΐου 2015, “Ομορφιά”

Καλά Χριστούγεννα! ? ? ?

καθώς και ένα ευτυχισμένο νέο έτος!
Καλά Χριστούγεννα, τον υπέροχο φίλο μου. Νιώθω σαν ένα κατεστραμμένο ρεκόρ από τότε που το δηλώσω κάθε χρόνο, ωστόσο ακόμα δεν αισθάνομαι ότι το δηλώσω αρκετό – να πω χάρη σε σας. Σας ευχαριστούμε, να σας πω χάρη σε σας, να σας πω ότι σε σας για να είστε εδώ, γιατί να είστε η αδελφή μακιγιάζ μου – από-άλλο-mister, για να μοιραστείτε τη ζωή σας μαζί μου. Όλα τα ψηλά καθώς και τα χαμηλά. Σας ευχαριστούμε από το κάτω μέρος των λαμπερό μου ζωγραφισμένα δάκτυλα στις ιδέες των βλεφαρίδων μου, καθώς και από το βαθύτερο μέρος της ύπαρξής μου.

Ο κόσμος φαίνεται να είχε διασκεδάσει με όλα τα σχέδιά μας το 2020 (τόσο αγενής!), Καθώς και ενώ ήταν ένα χρόνο πολλών μεγάλων στιγμών καθώς και απρόβλεπτες ευλογίες (όπως ο πρόσθετος χρόνος που δαπανάται με το El Hub καθώς και Connor), είναι επίσης … καλά … Super Weird. Δύσκολο, επίσης. Όπως, ότι μια φορά σε-a-lifetime κάπως δύσκολη αυτή η τροποποίηση σας για πάντα. Η αισιοδοξία που μπορώ όταν ανακαλύψω τόσο γρήγορα έχει κλονιστεί στον πυρήνα καθώς και αμφισβητείται με τόσους πολλούς τρόπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάπως, όμως, έχω αλλάξει να κρατήσει την ελπίδα.

Το νιώθω σήμερα.

Όταν τα πράγματα αισθάνονται ανυπέρβλητα, κοιτάζω αυτή την αίσθηση της ελπίδας. Μου θυμίζει ότι εξακολουθούμε να κινούμαστε προς τα εμπρός, καθώς και ότι σύντομα θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες. Η ελπίδα με σταθεροποιεί, καθώς και με κρατάει.

Αυτά τα Χριστούγεννα ήταν πολύ διαφορετικά για πολλούς από εμάς, ωστόσο ελπίζω να ανακαλύψετε μια μέθοδο για να απολαύσετε αυτή την εξαιρετικά ασυνήθιστη λαβή την περίοδο των διακοπών. Όπως και εσύ, τόσο πολύ. Πείτε Σας ευχαριστώ για την παροχή του μεγαλύτερου δώρου όλων – το δώρο του χρόνου σας, καθώς και τη φιλία σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλά Χριστούγεννα.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μάσκα Blog Appeal, Vol. 602

Πάσχα! ?? Yup, υπάρχει μια ελάχιστα γνωστή αλήθεια για τις καρτέλες καθώς και το Πάσχα. Βλέπετε, οι καρτέλες ήταν αυτός που έκρυψε τα αυγά του Πάσχα γύρω από την κοινότητα για όλα τα παιδιά καθώς και τις γάτες.

Το πράγμα είναι, τους πλήρωσε με τις αιλουροειδείς αντιμετωπίζει, οπότε οι προσπάθειές του δεν εκτιμούσε πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απολύτως αγάπησε ντύσιμο την Κυριακή του Πάσχα. Χορηγείται, αγαπούσε ντύσιμο κάθε μέρα της εβδομάδας …;

Δίδαξε Connor ό, τι κατάλαβε για τη μόδα καθώς και το κυνήγι αυγών του Πάσχα.

Αυτό το πρωί, ο Coywolf, El Hub, καθώς και εγώ είχαμε το νοικοκυριό μας το κυνήγι αυγών του Πάσχα ιδανικό έξω στην κοινότητα τυπική περιοχή. Ήταν λίγο πιο χαμηλό κλειδί από το συνηθισμένο, ωστόσο ακόμα εξαιρετικά διασκεδαστικό.

Δυστυχώς, η αρκετά γυναίκα Rosie δεν ήθελε τίποτα να τελειώσει με το κυνήγι. Επέστρεψε αντ ‘αυτού να καλύψει την έκκλησή της ύπνο στην κορυφή του Stinky Flannel πουκάμισο του El Hub.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Prime Napping Genuine Estate, σε κατάσταση που δεν γνωρίζατε. ?

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

Αυτό ή ότι: η συμφωνία με την έκδοση σκόνης

ακριβώς πώς να παίξει

Επιλέξτε το ένα ή το άλλο για όλες τις ανησυχίες παρακάτω, καθώς και αντιγράψτε / επικολλήστε τις απαντήσεις σας στα σχόλια. Δεν μπορεί να περιμένει να δει τις επιλογές σας! Το ορυχείο παρατίθεται παρακάτω. ?

Αυτό ή ότι: η έκδοση ομορφιάς υψηλής ή χαμηλού επιπέδου, μέρος II

Χαλαρά ή πιεσμένα;

Ημιδιαφανές ή χρωματισμένο;

Ορυκτό ή μη μεταλλική σκόνη;

Ψήσιμο με σκόνη – Πράγματι ή όχι;

Σφουγγάρι, ρουφηξιά ή καθαρό εφαρμογέα;

High-end σκόνη ή προσιτή σκόνη;

Κίτρινο “μπανάνας” σκόνες – πράγματι ή όχι;

Λαμπερό ή ματ φινίρισμα;

Περισσότερη σκόνη ή λιγότερο;

Χαλαρά ή πιεσμένα;

Πατημένο, ωστόσο μόνο αν ο Mac ορυκτοποιεί το Skinfinish φυσικό. Διαφορετικά, χαλαρά … γιατί πιστεύω ότι φαίνονται πιο φυσικά στο δέρμα μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ημιδιαφανές ή χρωματισμένο;

Li’l κομμάτι απόχρωσης παρακαλώ, ωστόσο, όχι πλήρης κάλυψη, αφού πιστεύω ότι φαίνεται τόσο βαρύ στους πόρους μου.

Ορυκτό ή μη μεταλλική σκόνη;

Hmm … ορυκτά σκόνες τείνουν να φαίνονται παχύτερα από το μη ορυκτό στο δέρμα μου, τόσο μη ορυκτό.

Ψήσιμο με σκόνη – Πράγματι ή όχι;

Δεν λέω χάρη σε σας. Πάω να δώσω αυτό ένα δύσκολο πέρασμα.

Σφουγγάρι, ρουφηξιά ή καθαρό εφαρμογέα;

Βούρτσα, μωρό!

High-end σκόνη ή προσιτή σκόνη;

Υπάρχουν τόσοι πολλοί φανταστικοί μεταξύ των δύο, όμως θα πάω με το υψηλό τέλος, αφού φαίνεται να έχουν αυτό το κομμάτι επιπλέον κάτι – κάτι. Ωστόσο, χρησιμοποιώ καθώς και όπως και τόσο το σχέδιο προϋπολογισμού όσο και ακριβές σκόνες.

Κίτρινο “μπανάνας” σκόνες – πράγματι ή όχι;

Γνωρίζετε, αισθάνομαι σαν να είναι ένα επιπλέον βήμα, οπότε είναι για αυτό το gal!

Λαμπερό ή ματ φινίρισμα;

Λαμπερό για γνήσια ζωή καθώς και ματ για φωτογραφίες.

Περισσότερη σκόνη ή λιγότερο;

Το “μαζικό” μου δέρμα καθώς και η αντιμετώπιση της κατάστασης λιγότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. χαρούμενη Τετάρτη! ?

Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μασκότ blog ομορφιάς, νοί. 604

Τι είναι ένα εντελώς μη ρεαλιστικό χρόνο. Tiger King, Servy Server, Long Lines στο PetCo. Οι καρτέλες θα είχαν βγει από το μυαλό του!

Νιώθω σαν να είχε ανακαλύψει εποικοδομητικές μεθόδους για να διοχετεύσει όλα αυτά που rage …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως και όταν ξεκίνησε μια υπηρεσία αποστολής catnip κατά την τελευταία ύφεση.

Και του προγράμματος θα είχε συνεχή μοντελοποίηση …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γνωρίζοντας τον, θα είχε χρησιμοποιήσει την καραντίνα να τελειώσει τις δεξιότητές του, καθώς και να ξαναγεμίσει το εργατικό δυναμικό ως ένα ακόμη μεγαλύτερο γαϊδουράκι mogul.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen

Ποιο είναι το σημερινό σας μακιγιάζ;

2018: Το καλοκαίρι μου του Taupe.
Αυτό ήταν το “Το καλοκαίρι του Taupe” για μένα, καθώς και εγώ τηλεφωνήστε σε αυτό το βλέμμα “Easy Polish” αφού είναι και τα δύο αυτά πράγματα! Ένα φωτεινό χείλος είναι το επίκεντρο, καθώς και υπάρχει λίγο νόημα στα καπάκια μου για ισορροπία.

Όσο για τα προϊόντα που χρησιμοποιώ για αυτό, hmm … επιτρέψτε μου να ξεπεράσω την τσάντα μακιγιάζ μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

NARS φρύδι Perfector στο Κομό – αυτό είναι ένα από τα νέα μολύβια τους που μόλις εισήχθησαν για πτώση, καθώς και είναι πολύ καλό. Τεράστια συν: Τα καπάκια για το μολύβι καθώς και τα άκρα του spoolie είναι και τα δύο ακριβώς το ίδιο μέγεθος, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν καταλήγουν να σπάσετε την πρόταση του μολυβιού με ακούσια προσπάθεια να αναγκάσει το λάθος καπάκι στην άκρη.

Chanel Le Stylo Yeux Eyeliner στο Mat Taupe – Χάρη σε αυτό, δεν μπορώ να έχω κατά νου την τελευταία φορά που άγγιξα μια μαύρη επένδυση.

Chanel σκιά ματιών Liner Kohl στο Contour Clair – Πιστεύω ακριβώς αυτό το Chubby Matte Taupe μολύβι σκιά ματιών πηγαίνει πραγματικά καλά με ματ Taupe επένδυση.

Κλεψύδρα Προσοχή μάσκαρα σε Ultra Black

Καλλυντικά CC + Φωτισμός Πλήρης προστασία κρέμα σε μαύρισμα – [Εισάγετε το τραγούδι του Angel!] Δεν μπορώ να δηλώσω αρκετά μεγάλα πράγματα για αυτά τα πράγματα. Το χρησιμοποιώ αντί για concealer κάτω από τα μάτια.

Estée Lauder Διπλή φθορά ελαφριά ή διπλή φθορά στο Ίδρυμα – Το φως διπλής φθοράς έχει τεράστια σε μεσαία προστασία με σατέν φινίρισμα, καθώς και διπλή ενδιάμεση φθορά είναι μεσαία-πλήρης με ένα ματ φινίρισμα . Και οι δύο είναι ελαφρύς, μακροχρόνιες και … ευθεία φανταστική.

MAC κρέμα χρώματος βάσης σε vintage αυξήθηκε – (Είμαι όλοι για εκείνη την κρέμα διασκέδαση ζωή αυτές τις μέρες.)

Chanel Jumbo Longwear Matte Lip Crayon σε 269 εφέ – Όταν δεν φορέσω αυτό το φωτεινό ματ μούρο με το σημερινό μου πηγαίνετε, παίρνω ένα από τα (πολλά) γυμνά κραγιόν στο πορτοφόλι μου. Ωστόσο, μου αρέσει το 269 επιπτώσεις πολύ περισσότερο από ό, τι άλλο καλύτερο Meow.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σειρά σου. Ποιο ήταν το σημερινό σας πηγαίνετε μακιγιάζ αυτό το καλοκαίρι; Είστε ευχαριστημένοι με αυτό; Σκοπεύετε να τροποποιήσετε την εμφάνισή σας για πτώση; Νιώστε εντελώς ελεύθερη να πάτε τόσο πολύ (ή λίγο) λεπτομέρεια όπως θέλετε!

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα