Archives December 2022

Mac Viva Glam Miley Cyrus II και Trend Πρόβλεψη άνοιξη 2016

Mac Viva Glam Miley Cyrus II κραγιόν είναι πολύ κόκκινο – ζεστό πορτοκαλί κόκκινο – που δεν καταλαβαίνω καλά επειδή το Mac το ονομάζει φωτεινό πορτοκαλί, αλλά ξέρει … Εγώ Όπως το χρώμα, οπότε δεν θα χωρίσω τις τρίχες.

Δυστυχώς, το πηγάδι μου από το miley cyrus διασκέδαση γεγονότα trivia δεν τρέχει βαθιά … Νομίζω ότι χρονολογείται ή ασχολείται με ένα Hemsworth, δεν ήταν; Αυτός που έπαιξε gale στα παιχνίδια πείνας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν ξέρω…

Γνωρίζω ότι είναι ο σημερινός εκπρόσωπος της Mac Viva Glam και έχει ένα νέο κραγιόν της Viva Glam και το Lipglass που βγαίνει τον επόμενο μήνα, το οποίο συνεχίζω να καλέσω τον Miley Cyrus Deux, επειδή συχνά πηγαίνω γαλλικά όταν δεν υπάρχει απολύτως ανάγκη να το πράξει …

Εδώ είναι ένα βίντεο το βλέμμα τους, μαζί με την πρόβλεψη της τάσης της άνοιξης MAC 2016. Απλά πατήστε “Play” για να ξεκινήσετε.

Mac Viva Glam Miley Cyrus II κραγιόν ($ 17) και Lipglass ($ 15)

Mac Trend Πρόβλεψη άνοιξη 16 / μάτι ($ 40) στην αριστερή και στούντιο στούντιο ματιών με τα χρήματα μέλι ($ 22) στα δεξιά

Προτεινόμενα προϊόντα

Mac Viva Glam Miley Cyrus II κραγιόν ($ 17), φθάνουν 10 Σεπτεμβρίου σε απευθείας σύνδεση και σε καταστήματα και μετρητές

Mac Viva Glam Miley Cyrus II Lipglass ($ 15), φθάνουν 10 Σεπτεμβρίου σε απευθείας σύνδεση και σε καταστήματα και μετρητές

Πρόβλεψη της Trend Mac άνοιξη 16 / μάτι ($ 40)

Mac στούντιο γυαλιστερό μάτι στο μέλι χρήματος ($ 22)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως πάντα, σας ευχαριστώ που παρακολουθήσατε.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

Η νέα Mac Extra Dimension Blushes στο να λέει λάμψη και συνθετική σίγουρη

Mac επιπλέον διάσταση Blushes στο να λέει λάμψη και συνθετικό σίγουρο
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ!

Λοιπόν, πολύ περισσότερο σαν ένα μέρος deux … ή ένα προσθήκη, αν θέλετε, να πετάξει την πρόσθετη διάσταση της εβδομάδας. Μπορεί να θυμάστε ότι υπάρχει μια νέα γραμμή Blushes και highlighters στην εξαιρετικά μαλακή και μακροχρόνια πρόσθετη φόρμουλα διάστασης τώρα στους μετρητές Mac και online, και αυτά τα δύο κοκκινίζει, λέγοντας λάμψη και συνθετικό, είναι αυτά που περίμενα να δείξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ooh! Έτσι αξίζει την αναμονή. Δεν είναι όμορφοι;

Λέγοντας λάμψη (κορυφή) και συνθετικό σίγουρο (κάτω)
Bright Coral λέγοντας λάμψη (που έχει επίσης χρυσό μαργαριτάρι σε αυτό) και ροζ Mauve συνθετικό σίγουρο (haha, αγάπη αυτό το όνομα) και οι δύο ζεστές, λεπτές terra cotta undertones, και νομίζω ότι κολακεύουν το heck outta toeast caramel-χρωματιστά μάγουλα. Οι συναδέλφοι μου Tan Babes, θα θέλατε να πάρετε αυτά τα ASAP!

Λέγοντας λάμψη, ένα φωτεινό κοράλλιο

Faux σίγουρα, ένα ζεστό ροζ μωβ
Διατίθεται τώρα στο Mac στη μόνιμη γραμμή

Είναι $ 28 το καθένα, και μπορείτε να τα βρείτε τώρα με το υπόλοιπο της Mac Extra Dimension Blushes και Skinfinishes σε μετρητές Mac και online.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακούγεται περίεργο να ακούσει τον εαυτό μου να το πω αυτό δυνατά, επειδή ήταν δροσερή και συννεφιάστε σήμερα, αλλά το καλοκαίρι είναι το καλύτερο σε όλη τη γωνία. Εάν έχετε το καλοκαίρι μακιγιάζ στο μυαλό σας (όπως και εγώ να κάνω τελείως), τότε κάποια από αυτές τις κοκκινίσεις θα έπρεπε να βράσει με μια κηλίδα από καθαρή ζεστή ροζ ή κοραλλιογενή στιλπνότητα (και ίσως κάποια χρυσή υγρή επένδυση και πολλά αδιάβροχη μάσκαρα επάνω στο μείγμα) .

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Kristina Holey + Marie Veronique: Γνωρίστε αυτή την επένδυση Πράσινη Γραμμή Πράσινης Γραμμής Stop Care Care

Bay Area Charm Brand Kristina Holey + Marie Veronique θέλει να εξισορροπήσει τα βακτηρίδια σας.
Η ρύθμιση: Novato, περίπου ένα μήνα πριν. Σπάρισα γύρω από το στόμα μου. Φοβόμαστε για το πρόσωπό μου, ενώ επίσης θέλω να δοκιμάσω κάτι νέο, όπως συνήθως, επέλεξα να δοκιμάσω τη γραμμή φροντίδας του δέρματος Kristina + Marie Veronique, γιατί είχα ακούσει κάποια καλά πράγματα γι ‘αυτό.

Δεν γελάω – το δέρμα μου πήρε καλύτερα τη νύχτα, που ακούγεται ένα τρομερά παρτίδα σαν ένα infomercial όταν το λέω δυνατά, αλλά δραματικές αλλαγές όπως αυτό ποτέ δεν συμβαίνει αυτό γρήγορα με το δέρμα μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γνωρίστε την νεώτερη αγάπη μου.

Βοτανικά Babes

Το επτακό τεμάχιο Kristina Holey + Marie Veronique Skin Care Line είναι το Bay Area Botanical BrainChild των δύο φυσικών φροντίδας του δέρματος Gurus – San Francisco Facialist Kristina Holey (έχει Ballyhotoed για όλα τα μεγάλα Mags) και ο χημικός περίθαλψης του δέρματος Berkeley / Πρώην δάσκαλος της επιστήμης του γυμνασίου Marie Veronique, ο οποίος έχει επίσης τη δική της ξεχωριστή γραμμή φροντίδας του δέρματος (έχω το μάτι μου στο βιταμίνη C + e Ferulic ορό τους), το οποίο μπορείτε να βρείτε, μαζί με τα προϊόντα της Kristina Hoyy, στο Berkeley Marie Veronique Κατάστημα και στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Marie Veronique.

Kristina Holey + Marie VeroniquePicrutrient + Hydro Mask
Στηρίγματα στα φυτά

Με τα προϊόντα και τις τιμές συγκρίσιμες με το Tata Harper, την Kat Burki και την Κυριακή Riley, Kristina Holey + Marie Veronique είναι όλα σχετικά με το φανταχτερό φύλλωμα, δοκιμασμένες και αληθινές ενώσεις και χόρτα υψηλής ποιότητας. Υπάρχει ένα καθαριστικό πετρελαίου προσώπου ($ 40), τόνερ ($ 45), τρεις οροί ($ 90- $ 110 το καθένα), ένα έλαιο προσώπου ($ 95) και μια μάσκα ($ 135).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Marvels της μικροβιολογίας

Το ευεργετικό βακτήριο είναι μια μεγάλη υπόθεση στη φροντίδα του δέρματος αυτές τις μέρες και τα εμπορικά σήματα όπως η Tula βάζουν ακόμη προβλήματα στα προϊόντα τους. Το Kristina Holey + Maria Veronique βάζει μια διαφορετική περιστροφή στο μικροβιομηχανικό σας με τη συγκέντρωση για τη διατήρησή της ισορροπημένη, με την ιδέα ότι το μικροβιομηχανία της κούπας σας είναι μη ισορροπημένο εάν αντιμετωπίζετε ξηρότητα ή φλεγμονή ή φλεγμονή. Τα προϊόντα τους διαμορφώνονται για να φέρουν τα βακτηρίδια σας στην ισορροπία για σαφέστερο, ενυδατωμένο, ομοιόμορφο δέρμα.

Μου αρέσει η επίστρωση και οι τρεις από τους ορούς.
Γνωστά πρόσωπα επικεφαλής στη λίστα των συστατικών

Όλα τα προϊόντα τους κατασκευάζονται σε μικρές παρτίδες στο Berkeley και είναι καλό για έξι μήνες μόλις ανοίξουν. Περιλαμβάνουν γνωστές ενώσεις για την απολέπιση και τη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας. Ορισμένα από τα συστατικά περιλαμβάνουν σαλικυλικό οξύ, γλυκολικό οξύ, νιασιναμίδιο, βιταμίνη Β3 και Β6, και αυτό είναι μόνο για εκκινητές (υπάρχει μια πλήρης λίστα των παρακάτω συστατικών).

Ήμουν στην ευχάριστη θέση να δω αυτά τα συστατικά μπροστά και το κέντρο, επειδή ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου μου και το combo ξηρό, το δέρμα επιρρεπής ακμής, ανταποκρίνονται καλά σε αυτούς.

Τα προϊόντα Kristina Holey + Marie Veronique αποφεύγουν επίσης δυνητικά ερεθιστικά συστατικά, όπως τα ζωτικά έλαια και τα συνθετικά αρώματα.

Μου πήρε λίγο χρόνο για να συνηθίσω τις μυρωδιές

Να μην πούμε ότι τα προϊόντα είναι άχρηστα. Μερικοί από αυτούς είναι, ή τουλάχιστον έχουν ένα τέτοιο φυσικό, άρωμα χωρίς undescript ότι κάνει πολύ μικρή εντύπωση, αλλά ένα ζευγάρι μυρίζει “γήινο”. Το σύμπλεγμα λιπιδίου φραγμού, για παράδειγμα, μυρίζει σαν ένα μπουκάλι ιχθυέλαιο, και για την πρώτη εβδομάδα ένιωσα σαν να ήμουν slathering γάτα φαγητό στο πρόσωπό μου.

Εγώ συνήθως δεν το παρατηρούμε τώρα (ως επί το πλείστον) …

Σαφέστερη, πολύ πιο ενυδατωμένο δέρμα και λιγότερο ορατή χρωματισμό

Έχω χρησιμοποιήσει τα πάντα από τη γραμμή για τέσσερις εβδομάδες, αλλά είδα θετικά αποτελέσματα αμέσως, ειδικά για το άβολο κόκκινο σπυράκι που ήταν στο κορυφαίο χείλι μου.

Λαμβάνει συνήθως περίπου μια εβδομάδα για τα σπυράκια να έρθουν σε ένα κεφάλι και να αρχίσουν να στεγνώσουν έξω στο πρόσωπό μου, αλλά έβαλα τον εντατικό ορό επισκευής, η οποία είναι η θεραπεία για το δέρμα επιρρεπή στο σπυράκι, στο σπυράκι την πρώτη νύχτα και ανησυχεί ένα κεφάλι μέχρι το επόμενο πρωί. Ήταν εντελώς στεγνώσει μέσα σε δύο ημέρες και από δύο εβδομάδες θα μπορούσα να δω χρωστική μετά την ακμή (για να το θέσω σε προοπτική, συνήθως διαρκεί περίπου τρεις έως έξι μήνες για εκείνα τα σκοτεινά σημεία μετά την ακμή για να εξαφανιστούν σε με).

Το καθαριστικό πετρελαίου προσώπου, τόνερ και ενυδατικό έλαιο προσώπου

Επίσης, πολλοί από τους χρόνους όταν χρησιμοποιώ απολέπους, αυτό το ισχυρό, το δέρμα μου παίρνει καλά και στεγνό και στεγνό, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί κατά τη χρήση αυτών των προϊόντων. Το δέρμα μου εξακολουθεί να αισθάνεται ενυδατωμένο.

Μετά από ένα μήνα, τα breakouts μου έχουν σταματήσει / φύγει στο Hiatus, το δέρμα μου φαίνεται πολύ πιο ομοιόμορφα τονισμένο και οι πόροι μου φαίνονται ακόμη μικρότεροι.

Οι λεπτές γραμμές μου δεν φαίνονται πολύ διαφορετικές, αλλά συνολικά πιστεύω ότι το δέρμα μου φαίνεται παχουλός και δροσερό και σαφές.

Από πού να αρχίσω

Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε με οτιδήποτε, θα έλεγα να δώσω τον εντατικό ορό επισκευές μια δοκιμή, ειδικά αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα με ακμή ή χρωματισμό, και πιστεύω επίσης ότι ο καταπραϋντικός ορός B3 ($ 90 το καθένα) είναι υπέροχο. Περιλαμβάνει 10% νδιανασίδιο και βοηθά στην ενυδάτωση και τον τόνο.

Λατρεύω τα πάντα στη γραμμή, αλλά αυτά τα δύο είναι τα ξεχωρά.Το $ 135 Splurge
Εγγύηση 30 ημερών

Αν είστε διστακτικός για να διατυπώσετε σε έναν ορό $ 90, όλα τα προϊόντα έρχονται με εγγύηση 30 ημερών, οπότε αν είστε δυσαρεστημένοι για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να τα επιστρέψετε και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω (πρέπει να πληρώσετε το Επιστρέψτε τη ναυτιλία, όμως).

Συνιστάται!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαι φαν. Φυσικά, εύχομαι τα προϊόντα ήταν λιγότερο ακριβή, αλλά αυτή η γραμμή άλλαξε το δέρμα μου προς το καλύτερο και είδα τα αποτελέσματα αμέσως. Plus – Hi, περιοχή κόλπων!

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Λίστα συστατικών

PURE + E.O. Εντελώς ελεύθερο καθαριστικό πετρελαίου: Carthamus Tinctorius (Safflower) Σπόριο σπόρου, Helianthus annuus (ηλίανθος) Σπόρος σπόρου (ηλιοτρόπιο) Σπόρος σπόρου, Prunus Armeniaca (βερίκοκο) πετρέλαιο πυρήνα, διφυλ πολυπυγκόμα (πολυγλυκόζη), κακάοκα σακχαρόζης, μικτές τακοφερόλες (βιταμίνη Ε) από πηγές μη ΓΤΟ, Elderberry Phytocyde (Sambucus nigra) εκχύλισμα φρούτων, κόμμι ξανθάνης, pre / προβιοτικό σύμπλεγμα, βήτα γλυκάνη, rosmarinus officinalis (δεντρολίβανη) ελαιοροκτονία, superoxide discutase (sod)

Εξισορρόπηση υποτονικού: Πράσινο τσάι (φύλλο Camellia Sinensis) εκχύλισμα, βήτα γλυκάνη, d-panthenol, ρίζα ρίζας ρίζας λεύκανσης, εκχύλισμα φρούτων φυτοκκίδων Elderberry (sambucus nigra) εκχύλισμα φρούτων, ρίζα γλυκόριζα (glycyrrhiza glabra) εκχύλισμα, pre / probiotic complex, σεληνίου, σεληνίου, Co2 CO2 (Curcuma Longa), ξύδι μηλίτη μήλου (οξικό οξύ), υαλουρονικό νάτριο, αγγούρι (Cucumis sativus)

Επαναφορά του φραγμού ορό: Εκχύλισμα Camellia Sinensis (πράσινο τσάι), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Σπόρος σπόρου, Brassica Oleracea Italica (μπρόκολο) σπόρο έλαιο, κεραμίδιο 3, λιπίδια γάλακτος, υαλουρονικό νάτριο, PCA Ν-ακετυλίνη, Ν-ακετυλ γλυκοζαμίνη, Ν-ακετυλ γλυκοζαμίνη Κολλοειδή ιχνοστοιχεία, L-ασπαρτικό οξύ, Lactone Delta Glucono Delta, ουρία, υδρολυμένη πρωτεΐνη κολλαγόνου, Daucus carota sativa (καρότο) εκχύλισμα ρίζας, επιγαλτοκτοτίνη-3-χλμ , μη-GMO φωσφολιπίδια φωσφατιδυλίου, φωσφατιδυλική σερίνη, leuconostoc / ραπανάκι ρίζα ζύμωση διήθησης, Lactobacilli ζύμωση, οξείδιο ψευδαργύρου, οξείδιο ψευδαργύρου, decyl γλυκοσίδη, υπεροξείδιο δισμουτάση (sod), ρεσβερατρόλη, κόμμι ξανθάνης

Καταπραϋντικό B3 ορό: Εκχύλισμα Camellia Sinensis (πράσινο τσάι), υαλουρονικό νάτριο, νιασιναμίδιο (βιταμίνη Β3), D-πνεενόλη (προ-βιταμίνη Β5), σαλικυλικό νάτριο, Ν-ακετυλ γλυκοζαμίνη, επιγαλτοκατοττίνη-3-χάλλιση (ECGC) Nolactone, εκχύλισμα πολυγουλάου (Bota-glucan), Daucus Carota Sativa (καρότο) εκχύλισμα ρίζας, βήτα-γλυκάνη, γαλακττο-ολιγειοϊσακχαρίτης, ζύμωση Bacillus, Leuconostoc / Radish ρίζα ζύμωση, Glycyrrhiza Glabra (γλυκόριζα) εκχύλισμα, Cucumis Sativus (αγγούρι) φρούτα Εκχύλισμα

Εντατικός ορός επισκευή: εκχύλισμα Camellia Sinensis (πράσινο τσάι), υαλουρονικό νάτριο, D-Panthenol (Pro-Vitamin B5), νδιαναμίδιο (βιταμίνη Β3), γαλακτικό οξύ, σαλικυλικό οξύ, παντοειδές ασβεστίου (βιταμίνη Β5), επιγαλινο-3- Gallate (ECGC), εκχύλισμα γλυκοογόνου, εκχύλισμα πολυγουναού (βιοφλαβονοειδή KNOTWEED), εκχύλισμα ρίζας Daucus Carota Sativa (καρότο), βήτα-γλυκάνη, γαλακττο-ολιγειοϊσακχαρίτη, leuconostoc / ραπανάκι Ρίζα διήθηση ζύμωσης, Bacillus, οξικό οξύ (ξύδι μηλίτη μήλου), Το εκχύλισμα του Marrubium Vulgare (λευκό χορευτικό)

Φράγμα λιπιδίου σύμπλεγμα: χοληστερόλη, λακτο-κεραμίδια, φυτοσφδεσίνη, φυτοκίδρυμα ελιτζάνι (Sambucus nigra) εκχύλισμα φρούτων, σπόροι βακκίνιων (Vaccinium macrocarpon) πετρέλαιο, μαύρο σπόρο βατόμουρο (Rubus Occidentalis) Λάδι, σπόροι CHIA (Salvia Hispanica) πετρέλαιο (Salvia Hispanica) Opuntia Ficus Indica) Λάδι, το βράδυ Primrose (Oenothera Biennis) Oil, Squalene, αναμειγμένες τοκοφερόλες (βιταμίνη Ε) από μη ΓΤΟ Πηγές, Σπόροι BlackBerry (Rubus fruticosus) Λάδι, μη ΓΤΟ Λεκιθίνη, Φωσφατιδυλο-3η Το ωοειδές οξύ οξέα οξέος (από μικροστατάρες)

Micronutrient + Hydro Mask: Εκχύλισμα Camelia Sinensis (πράσινο τσάι), διήθημα θαλάσσης Kelp (Lactobacillus / Kelp Forment Forment), εκχύλισμα Sea Kelp (γλυκερίνη, Λαμινάρια Digitata), CETEARYL αλκοόλη / CETEETYL γλυκοσίδη, βήτα γλυκάνη, λακτο-κεραμίδη, Helianthus annuus (ηλιοτρόπιο) Σπόρος σπόρων, Brassica oleracea italica (μπρόκολο) έλαιο σπόρου, λαυρικό σορβιτάν, σκουαλένιο, θαλάσσιο κολλαγόνο, χοληστερόλη, ουρία, reconostoc / ραπανάκι Ρίζα διήθημα, προβιοτικό σύμπλεγμα, γαλακτο-ολιγοσακχαρίτες, L-Carnosine, Ν-ακετυλ Γλυκοζαμίνη, Bacopa, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού (γαλλικό επιγαλτοκατατοκίνης-3), λυκοπένιο, ρεσβερατρόλη, κουρκουμίνη CO2 (curcuma longa), ξηρή ζύμη (νυγωίνη, υδροχλωρική πυριδοξίνη, υδροχλωρική θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, φολικό οξύ, κοβαλαμίνη)

Kate Somerville Tight’N Cryogenic tightening Gel keeps It great

The newest from Kate Somerville, Tight’N Cryogenic tightening Gel
I’ve lastly discovered something cooler than the other side of the pillow, as well as it’s Kate Somerville Tight’N Cryogenic tightening Gel.

And it actually may be the coolest thing I’ve ever used, ever, since it’s like sticking your deal with into an industrial stamina freezer… however it’s likewise $125, as well as I’m still choosing whether it’s a required step, or one of those skip-able skin care bells as well as whistles.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Like carrot cake, this new skin tightening foam is strange as well as fantastic at the exact same time. You’re expected to utilize it as the last step in your skin care routine, both in the morning as well as at night.

When you push the pump, a white fluffy foam shoots out, which then starts crackling loudly, like crinkling paper or a bowl of Rice Crispies when you pour milk into it.

You apply it with your fingers to your deal with as well as neck, avoiding your eyes, nose as well as mouth.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Kate Somerville Tight’N Cryogenic tightening Gel
That’s when the cooling begins, as well as you feel your skin getting chillier as well as chillier as well as colder…

It’s not agonizing or anything, however it feels *cold*, as well as numbing, like somebody’s scrubing ice cubes on your deal with after the dentist injected you with Novocaine.

And your skin stays like that — really, truly chilly — for a long time. Thirty minutes or so. It’s fascinating! as well as so, so, weird.

Ultimately, Tight’N is expected to do what putting your hair into a serious high ponytail does. It temporarily tightens your skin as well as makes it look as well as feel firmer, much more lifted as well as youthful.

It includes glycoproteins, which are proteins with sugars attached, that hang out on the outside, as well as around the membranes, of the cells.

I’ve been seeing glycoproteins appear right here as well as there in skin care products lately, however I’ve yet to discover any type of huge studies that really support the declares that they do what skin care brands state they do.

Συστατικά
Tetrafluoropropene, Water/Aqua/Eau, Alcohol Denat, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate, Sodium Glucuronate, Adenosine, Inositol, Panthenol, Paeonia Albiflora root Extract, Nannochloropsis Oculata Extract, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Salicylic Acid, Isododecane, Menthyl Ethylamido Oxalate, PPG-8-Ceteth-20, Propanediol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Dimethicone, Pullulan, Betaine, Glycerin, Polysilicone-11, Coco-Caprylate/ Caprate, Hydroxyethylcellulose/Phosphorylcholine Glycol Acrylate Copolymer, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Decyl Glucoside, Magnesium Sulfate, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Linalool.

Anywho, I don’t notice any type of long-term tightening or lifting after the chilly uses off, however I desire I did, since it would be good to see 35-year-old Karen in the mirror once again (I miss her).

One thing I do truly like about this is the method my makeup sits on top of my skin after I utilize it. When you very first apply the foam, it feels gooey as well as sticky, however it dries smooth, like a lightweight primer. Foundations, tinted moisturizers as well as concealers gracefully glide on top of it. So, this can essentially work as a makeup primer, too.

For $125, it doesn’t have sufficient of an anti-aging lifting kick for me, however it sure feels damn good. I believe it’s one of those products that you have to try at least when — like if you see it at Sephora — just to experience it.

If you’re the supreme “more is more!” skin care junkie when it concerns adding steps to your routine, you may want to splurge. For me, I believe it’s great (like, literally!), however possibly unnecessary.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. TGIF !!!!!!

Ποιο είναι το προεπιλεγμένο χτένισμα της κακής ημέρας τρίχας;

Είναι ένα χαμηλό πόνυ; Μια υφή ολλανδική πλεξούδα; Ή απλά ρίχνετε αυτή τη χαίτη κάτω από ένα καπέλο και καλέστε την μια μέρα;

Το Bad Hairstyle της ημέρας τρίχας είναι ένα ψηλό, βρώμικο κουλούρι. Το messier, τόσο το καλύτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και αν νιώθω φανταχτερό … Θα εξομαλύνω τις πλευρές με τα μαλλιά και μια οδοντόβουρτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σειρά σου! Ποιο είναι το προεπιλεγμένο χτένισμα της κακής ημέρας τρίχας;

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

Βλέπω! Παρουσιάζοντας μια νέα συλλογή από Mac Extra Dimension Blushes και Skinfinishes (highlighters)

από τη συλλογή νέων Mac Extra Dimension – η Mac Extra Dimension Blushes (εννέα από 11, $ 28 το καθένα) και η επιπλέον διάσταση Skinfinish (τρία από τα τρία, $ 33 κάθε), διαθέσιμο τώρα στη μόνιμη γραμμή
Εικόνα: Μια άλλη διάσταση πέρα ​​από; Οι δικές μας, όπου οι Colories Brownie δεν μετράνε.

Στην πραγματικότητα Brownie, παγωτό, κέικ, ντόνατς και πίτας … και ντόνατς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφέρω τα ντόνατς;

Επίσης, οι γάτες εκεί καθαρίζουν τα δικά τους κουτιά απορριμάτων.

Ναι, είναι σφαίρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αλλά, δυστυχώς, αυτό δεν είναι αυτή η διάσταση … σε αυτή τη διάσταση, η Brownie θερμίδες μετράνε (boo!); Ωστόσο, για αυτό που αξίζει, υπάρχει μια επιπλέον διάσταση νέων κοκκινομάλων και οι highlighters ανοίγουν ιδανικό τώρα στο Mac (Yay!).

Η νέα Mac Extra Dimension κοκκινίζει μέσα στο ροζ (πάνω) και γλυκά για το γλυκό μου (κάτω)
Η νέα Mac Extra Dimension Blushes σε ροζ μάγουλα (πάνω) και Hushed Tone (κάτω)

Βλέπω! Παρουσιάζοντας μια νέα συλλογή από Mac Extra Dimension Blushes και Skinfinishs (highlighterers)

Yup, είναι μια νέα συλλογή! Η συλλογή Extra Dimension Mac της Blushes και των highlighters διατίθεται τώρα με 11 Blushes ($ 28 το καθένα), τρεις highlighters (το Skinfinishs, $ 33 το καθένα) και μερικές από τις βούρτσες $ 35 (το 127 Split Fiber Face και 128 Split Fiber Cheek), όλα τα οποία είναι ευχαριστημένα νέα μέλη της μόνιμης γραμμής Mac.

Mac επιπλέον διάσταση κοκκινίζει μόνο σε ένα τσίμπημα (πάνω) και ένα μάγουλο (κάτω)
Mac επιπλέον διάσταση κοκκινίζει σε τυλιγμένη καραμέλα (πάνω) και αρκετά πολύτιμο (κάτω)
Επιπλέον διάσταση: Ο τύπος Preternatural σκόνη Mac

Οι Blushes και οι highlighters έρχονται στο Fan-Freaking-Tast του Fan-tasting-tasting fan-tasting, και μπορώ ακριβώς να πω ότι είμαι απίστευτα έτοιμος γι ‘αυτό;! Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι επιπλέον διαστάσεις εμφανίστηκαν ως κοκκινίσεις, σκιά ματιών, highlighters και bronzers σε συλλογές περιορισμένης έκδοσης λίγα χρόνια πίσω – gosh, θυμηθείτε τη γοητεία του υδάτινου; Σχεδόν έχασα το μυαλό μου. – Έχω ερωτευτεί τον τύπο. Οι επιπλέον διαστάσεις είναι από τα αγαπημένα μου πράγματα σε ολόκληρη την ιστορία της γραμμής MAC, πάντα.

Αισθάνονται και φαίνονται λίγο σαν το NARS διπλής έντασης, όπου η σκόνη φαίνεται πολύ πυκνή – σχεδόν σκληρά συσκευασμένα – αλλά αισθάνονται μαλακότερα από ένα πέταλο άνθος κερασιού. Και όταν τρέχετε ένα δάχτυλο σε ένα τηγάνι, παίρνετε πολλά προϊόντα.

Mac επιπλέον διάσταση ρουζ σκληρό για να πάρει
Mac επιπλέον διάσταση Skinfinish στο OH, Darling
Υπέροχο χρόνο φθοράς

Τους αγαπώ για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένου του πόσο μαλακό αισθάνονται, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά μακράς διαρκείας. Όταν εφαρμόζω λίγο στα μάγουλά μου το πρωί, ξέρω ότι θα φορέσω να φουσκωτά στο τέλος της ημέρας.

Mac επιπλέον διάσταση Skinfinish σε λάμψη με αυτό
Mac επιπλέον διάσταση Skinfinish σε εξαιρετικό
Ισχυρά χρωματισμένο

Και οι χρωστικές είναι απολύτως ισχυρές, αλλά όχι υπερβολικά. Μπορώ να εφαρμόσω ένα στρώμα είτε των κοκκινομάλλων είτε του skinfinish highlighters, και να βάλει εύκολα τις άκρες με ένα δάχτυλο, το οποίο είναι, ξέρετε, γενικά ένα τεμπέλης σενάριο ονείρου κορίτσι μακιγιάζ.

Mac Extra Dimension Blushes από την κορυφή: Στο ροζ, γλυκά για τα γλυκά, ροζ μάγουλα μου, Hushed Tone και απλά ένα τσίμπημα
Mac επιπλέον διάσταση κοκκινίζει από την κορυφή σε χαριτωμένα κομμάτια, τυλιγμένη καραμέλα, αρκετά πολύτιμο και δύσκολο να πάρει
Mac επιπλέον διάσταση Skinfinish δείγματα από την κορυφή: Ω, αγάπη μου? λάμψη με αυτό και εξαιρετικά
Soft-Focus Sheen

Ας γίνουμε πραγματικά, όμως – όλα αυτά είναι για τη λάμψη. Η λάμψη. Τόσο οι κοκκινίσεις όσο και οι highlighters δημιουργούν μια μαλακή, οπαλιστική λάμψη που δεν είναι απίστευτα παγωμένη, οπότε δεν τονίζουν τον MAH PORES!

Επίσης, με τις κοκκινίσεις, είναι σχεδόν σαν να παίρνετε ένα ρουζ και ένα highlighter στο ίδιο τηγάνι.

Mac επιπλέον διάσταση ρουζ σε τυλιγμένη καραμέλα
Mac επιπλέον διάσταση ρουζ σκληρό για να πάρει
Μικρά σωματίδια σκόνης που αγκαλιάζουν το δέρμα

Πρέπει να δώσει μια φωνή στο πόσο φυσικό βλέμμα. I dunno … αλλά ένα από τα θέματα μου με το Mac με ορυκτά ορυκτό δέρμα και ορυκτοποιεί το Skinfinish Blushes, οι οποίες είναι, θα έλεγα, στενά συνδεδεμένοι με τις επιπλέον διαστάσεις όσον αφορά την χρωστική ουσία, να λάμψει και να φοράτε χρόνο, είναι πόσο μεγάλες είναι τα σωματίδια MSF. Μπορώ να τους δω να κάθονται στο δέρμα μου, αλλά δεν μπορώ να δω τα σωματίδια επιπλέον διαστάσεων.

Mac επιπλέον διάσταση ρουζ σε γλυκά για το γλυκό μου
MAC επιπλέον διάσταση ρουζ στο Hushed Tone
Mac επιπλέον διάσταση ρουζ σε τσιμπήματα bits
Παρόμοια με τα προϊόντα Pricier στην κλεψύδρα

Οι κοκκινίσεις μου θυμίζουν τις ρουλεμάν της κλεψύδρας (που λατρεύω!), Και το skinfinishs μου θυμίζει τις σκόνες του στροβοσκοπίου της κλεψύδρας. Έχουν ένα παρόμοιο μαλακό, μαργαριτάρι που δεν φαίνεται σκληρό.

Mac επιπλέον διάσταση ρουζ σε ένα τσίμπημα
Mac επιπλέον διάσταση ρουζ σε αρκετά πολύτιμη
Mac επιπλέον διάσταση ρουζ μέσα στο ροζ
Mac επιπλέον διάσταση ρουζ σε ροζ μάγουλα

Επιπλέον Συστατικά Skinfinish
(Λάμψη με αυτό)

Μίκημα, κετεατελο αιθυλεξανοϊκό, C12-20 οξέως PEG-8 εστέρας, HDI / τριμεθυλολο εξαγματογλυκόνη, γλυκερίνη, Squalane, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Ethylhexylglycerin, Dicalcium Phosphate, Caprylyl Glycol, Polysorbate 80, 1,2-Hexanediol, Silica, synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide [+/- Iron Oxides (Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499), Διοξείδιο του τιτανίου (CL 77891), οξυχλωριούχο βισμούθιο (CL 77163), μπλε 1 λίμνη (CL 42090), Carmine (CI 75470), Violet Manganese (CL 77742), Ultramarines (CL 77007) Κίτρινο 5 λίμνη (CL 19140)]

Επιπλέον διάσταση συστατικά
(Στο ροζ)

Μικνα, CETEARYL αιθυλεξανοϊκό, C12-20 οξέα PEG-8 εστέρα, Crospolymer HDI / τριμεθυλολο εξαγματογκόνη, γλυκερίνη γλυκερίνη, εκχύλισμα CHONDRUR CRISPUS (CARRARANENAN), αιθυλεξυλογλυκερίνη, φωσφορικό διικόλιο, πυρίτιο, οξείδιο του κασσίτερου, συνθετικό φθοριούχο 80, 1,2- Εξανοδιόλη, CAPRYLYL γλυκόλη [+/- διοξείδιο του τιτανίου (CL 77891), οξείδια σιδήρου (CI 77491), οξείδια σιδήρου (CI 77492), οξείδια σιδήρου (CL 77499), οξυχλωριούχο βισμούθιο, υδροξείδιο πράσινο (CL77289), χρωμάτων οξειδίου του χρωμίου (CL 77288) σιδηροκυλάνιο σίδερο αμμώνιο (CL 77510), σιδηροκυανίδιο σιδήρου (CL 7751), Violet Manganese (CL 77742), κόκκινο 6 (CL 15850), κόκκινη 7 λίμνη (CL 15850), κόκκινη 28 λίμνη (CL 454101) (CL 73360), Ultramarines (CL 77007), Κίτρινο 5 λίμνη (CL 19140), Κίτρινο 6 λίμνη (CL 15985)]

Και είναι μόνιμοι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλά καταπληκτικά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή την εκτόξευση, και ανέφερα ότι αυτά είναι μόνιμα; – Όπως και μέσα, δεν πηγαίνουν μακριά σύντομα; * Χαρούμενος χορός * ???

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

NARS liquid Blush: I have Buckets and Barrels of love for This Line!

The new NARS liquid Blushes
Here, let me get in there and give you a quick shoulder rub for a second, because I really wouldn’t want you to pull a muscle doing the snake as you celebrate when I tell you that the new NARS liquid Blushes are permanent. YAY!

They’re also going to be on counters sooner than I thought. They’ll be available starting may 12th at Sephora stores, NARS boutiques and online. Again, YAY!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

OK, remember the NARS Orgasm liquid blush I talked about from the Orgasm Collection earlier today? It’s actually one of the four liquid Blushes coming out may 12th.

That’s, like, one sleep away!

They’re $30 each, completely new to the NARS fam (as in they’ve never been seen before), and you get a 0.5 oz. glass bottle with a pump.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

What’s it like to use one?

Slippery like a silicone primer, these super concentrated liquid blushes have a consistency comparable to a runny lotion. You can wear them under or on top of powder blushes.

Οργασμός
You’ll only need one or two drops for your cheeks, and I just use my fingers to blend them in. The liquid spreads and stretches out evenly over the skin.

They’re sooo easy to use and kinda fun, too.

Four shades based on NARS powder blushes in the permanent line

Coincidentally, all of them are shades I happen to love and have been obsessed with for years. Περίεργο! It’s like NARS had a direct conduit into my brain or something…

Anyway, other than golden peachy pink Orgasm, there’s golden apricot Luster, golden coral Torrid and dusty rose Dolce Vita.

Dolce Vita is the closest one to its counterpart color

It’s also the darkest of the four. I think it’s the closest one to its powder counterpart. It looks like someone took the back of a spoon to a pan, crushed the powder, mixed in some liquid, and poured that into a bottle.

Dolce Vita
Less shimmer, more satin with Orgasm, luster and Torrid

As for the liquid blush versions of Orgasm, luster and Torrid, they’re much less shimmery than their powder blush versions, making them more like satins that occasionally glimmer with micro-glitter here and there. like a base color with very little pearl.

Λάμψη
I think all three look lovely when worn by themselves. They create a natural, dewy cheek effect with colors that last a full day on my dry cheeks.

Καυστικός
But the real fun starts when you layer these three shades with their counterpart powder blushes. It amplifies the base colors a bit more, so you see more of the coral, peach, apricot or rose.

Dolce Vita
Καυστικός
Λάμψη
Η ετυμηγορία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Buckets and barrels of love ? for this line! My hope is that NARS releases more shades in the future. The lovely colors layer well and don’t fade. Oh, and don’t worry — the bottle seems bigger than it looks because a little goes a long, looong way. I’m pretty sure you’ll like these, and you may even love them. συνιστάται!

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen

Το Lancôme Bi Facil Face Makeup Remover Ένα όνειρο Lazy κορίτσι γίνεται πραγματικότητα;

Lancôme Bi-Facil Face Makeup Remover
Είναι μικκελιακό, μικκυλικό, παντού! Ναι, εδώ είναι ένα άλλο Micellar Makeup Remover, αυτό από το Lancôme.

Μόλις μιλήσαμε για Micellar Magic πριν από λίγες μέρες σε αυτή τη θέση σχετικά με το Mac απαλά από τα μαντηλάκια + Micellar Water Wipes, τα οποία … AH! Έτσι ροζ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Lancôme Bi-Facil Face Makeup Remover ($ 40) Συνδυάζει ένα αφαίρεσης μακιγιάζ με βάση το πετρέλαιο, όπως το αρχικό remover μακιγιάζ μάτι Bi-Facil (που είναι Epic!) – Με μικκυλιακό νερό. Μπορείτε να κουνήσετε το μπουκάλι για να αναμίξετε το λάδι και το νερό, απολαύστε ένα βαμβάκι με το εν λόγω ελιξίριο, στη συνέχεια σκουπίστε το μακιγιάζ σας από το πρόσωπό σας.

Το λάδι έχει σκοπό να χτυπήσει μακριά μακιγιάζ προσώπου (ακόμα και το πιο πεισματικό είδος) ενώ η Micellar Magic καθαρίζει το δέρμα σας. δύο σε ένα.

Ακούγεται σαν ένα όνειρο τεμπέλης κορίτσι να γίνει πραγματικότητα, σωστά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Nope, είμαι crabby hella.

Ναι, αφαιρεί με επιτυχία το ίδρυμα, κοκκινωπό, κραγιόν, κλπ. Και το πρόσωπό μου αισθάνεται καθαρό και φρέσκο ​​αφού το χρησιμοποιώ. Μυρίζω ακόμη και ακριβά τριαντάφυλλα.

Heck, δεν αισθάνομαι καν την ανάγκη να ξεπλύνω το πρόσωπό μου με νερό αργότερα, γιατί αισθάνεται ότι καθαρίζεται.

Τώρα για το αλλά μέρος, αν και …

Είστε έτοιμοι γι ‘αυτό;

Αλλά δεν λειτουργεί στο μακιγιάζ των ματιών! – που φυσάει απολύτως το μυαλό μου ιδανικό τώρα. ΓΙΑΤΙ?! Θέλω να πω, θα διαχειριστεί ένα ελαφρύ στρώμα μη αδιάβροχης μάσκαρα και μια σκιά ματιών σκόνης, αλλά δεν μπορεί να κρεμάσει αν φοράω σκιά κρέμας, αδιάβροχη μάσκαρα, υγρή επένδυση ή eyeliner.

Δεν περίμενα αυτό, αλλά υποθέτω ότι πρέπει να έχω. Μετά από όλα, αυτή η έκδοση δεν έχει “μακιγιάζ ματιών” στο όνομα. Ακόμα, το αρχικό Bi-Facil Eye Makeup Remover – ορκισμός στους παλιούς θεούς και το νέο – αφαιρεί τα πάντα. Πυροβολούν, δεν θα είχα συγκλονίσει αν θα μπορούσε να αφαιρέσει αυτό το κάτω τατουάζ πίσω από το 1994.

Ω, καλά … ένα πράγμα που πραγματικά κάνω σαν αυτό, όμως, είναι ότι δεν αισθάνομαι την ανάγκη να πλένω το πρόσωπό μου αργότερα, το οποίο κάνω όταν χρησιμοποιώ την άλλη έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο ίδιο εύρος τιμών, μου αρέσει αυτό το Lancôme Makeup Remover, αλλά μου αρέσει και αυτό.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

10 ways to work MAC Fix+

There are three new scented MAC Fix+ (plusses?) in the permanent collection now. say hi to Rose, Lavender and Coconut ($26 each).
There are so lots of ways to use Fix+ (officially, MAC Prep + Prime Fix+) beyond the conventional makeup setting spray procedure.

I love Fix+ and use it daily to prep my skin, and I’m so into it that I even bring a tiny bottle with me when I travel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAC recently added three new Fix+ “flavors”…

OK, they aren’t really flavors. just different scents with the same Fix+ formula as the original, which is still my favorite, BTW (has a white floral/green tea scent). now there’s also Coconut, Lavender and Rose.

Spraying Coconut ? on my face ideal now…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ah… I love it.

I don’t know if you’ve ever used Fix+ before, but if you haven’t, give it a try. It’s weirdly much better than water, and it doesn’t leave splotches. You can use it as a setting spray or as a moisturizing skin prep spray to wet your skin before doing your skin care, but those aren’t even half the things it’s good for.

Here are 10 a lot more ways to work MAC Fix+…

1. You can spray it on your hair!

Ναι, σωστά. You can spray it on wet hair to loosen tight knots. Or, if you have naturally curly hair, spray it on your hair while it’s wet or dry to kick up your curls.

2. As a body moisturizer/refreshing body spray

You can also use Fix+ on your bod. store it in the fridge, then spray it all over your arms, torso and legs for a cool, light, refreshing layer of moisture.

3. Intensify your brows

For an intense brow look, load an angled brush with your favorite brow powder, and then spray it with Fix+. apply that directly to your brows and enjoy out!

4. Conversely, use Fix+ to mellow out an overly intense brow application

If you inadvertently apply too much brow pencil and make your brows too dark, dampen a spoolie with Fix+, and run it through your brows to take down the intensity a few notches.

When you’re trying to look cute while spraying Fix+ and are absolutely NOT successful, LOL!
5. transform a liquid lipstick into a cream eyeshadow

This one’s for the girls/guys who like to improvise (and if you’re a strictly by-the-books makeup person, then you might want to shy away from this one). You can transform a liquid lipstick into a cream eyeshadow by mixing in a little Fix+.

Swipe some lipstick on the back of your hand, then spray it with Fix+ and mix it into the lipstick. Then, apply that on your lids with your fingers or a brush.

6. Resurrect dry cream shadows or liners

Revive cream liners and shadows with a few spritzes of Fix+ sprayed directly into the pots. then mix with a brush and apply to your lids.

7. fake a flawless complexion with Fix+ and a beautyblender

To add another layer of moisture to your skin and to thin out your foundation or concealer ever so slightly, and thereby make blending much easier and your look even a lot more flawless (flawless-er?), dampen your favorite beautyblender with Fix+ before blending.

8. Erase makeup mistakes

Soak a Q-tip with Fix+ (I like the precision ideas with the pointy ends), and use it to right and clean up wonky eyeliner edges.

9. transform your foundation brush into an improv beautyblender

If you can’t keep a beautyblender alive for a lot more than five minutes because your cat/child/cat-child is forever stealing them, hiding them or destroying them, you can turn your favorite kabuki brush into an improv beautyblender.

Just douse the bristles (ideally, synthetic) with Fix+, and use the brush head to blend your foundation.

10. sheer out liquid face products

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Embrace the no-makeup makeup look by spraying and blending Fix+ into your favorite tinted moisturizer, concealer or foundation to sheer them out.

Your friendly neighborhood appeal addict,

Karen

ConnorClaire.com Προϊόν Spotlight: #BBLOGGERS TEE

το #bbloggers tee από το connorclaire.com
Καταλαβαίνετε ότι είστε Rollin ‘βαθιά με την ομάδα blogging ομορφιάς όταν αρχίζετε σοβαρά να πιστεύετε για το ξύρισμα του βραχίονα σας.

Καταλαβαίνετε ότι είστε Rollin ‘βαθιά με την ομάδα blogging ομορφιάς όταν έχετε περίπου 300 έφερες μακροοικονομικές φωτογραφίες του αριστερού ματιού σας, αφού αυτό ακριβώς χρειάστηκε για να πάρετε ένα αξιοπρεπές πλάνο της ματιών ματιών που κάνατε για τη σημερινή δημοσίευση (GAH! ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καταλαβαίνετε ότι είστε Rollin ‘βαθιά με την ομάδα blogging ομορφιάς όταν βγάζετε το πλύσιμο των βούρτσες μακιγιάζ σας (και έχετε τις βούρτσες μακιγιάζ Hella, για τις εβδομάδες, να τους αφήσουμε να στοιβάζονται μέχρι να σας οδηγήσουν – εγώ’ m Δεν kidding – 45 λεπτά για να πάρετε μαζί τους όλα! Ο αγώνας είναι τόσο πραγματικός!

Καταλαβαίνετε ότι είστε βαθιά με την ομάδα blogging ομορφιάς όταν μπορείτε να ανακαλέσετε, με συγκλονιστική ακρίβεια, τις πρώτες συλλογές μακιγιάζ που πέσατε σαν με (ορυχείο ήταν η Barbie Likes Mac καθώς και σήματα καπνού Mac).

Καταλαβαίνετε ότι είστε βαθιά με την ομάδα blogging ομορφιάς όταν παίρνετε την κάμερά σας τόσο κοντά σε ένα παρθένα τηγάνι του προϊόντος που βάζετε κατά λάθος ένα dent σε δηλωμένο τηγάνι με την άκρη του φακού όταν παίρνετε μακροεντολές. Doh!

Καταλαβαίνετε ότι είστε βαθιά με την ομάδα blogging ομορφιάς όταν μπορείτε να συνθέσετε 600 λέξεις σε ένα μόνο μαύρο eyeliner, καθώς και να αισθάνεστε hella, όταν τελειώσετε.

Αγοράστε #bbloggers tee

Και καταλαβαίνετε ότι είστε βαθιά με την ομάδα blogging ομορφιάς, αν σας αρέσει να διαβάζετε για μακιγιάζ, συνθέτοντας για μακιγιάζ, μιλώντας για μακιγιάζ, καθώς και γενικά εμμονή για μακιγιάζ όλη την ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό αντιπροσωπεύει το #bbloggers tee.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen