Η νέα κλεψύδρα φωτισμού φωτισμού φωτισμού: Κομψά μάγουλα είναι απλά ένα ζευγάρι που στρέφεται μακριά

Κλεψύδρα φωτισμού φωτισμού φωτισμού παλέτα
Γεια σου όμορφε. καλό απόγευμα. Δεν θέλω να σας κρατήσω από τη διασκέδαση που ελπίζω ότι θα έχετε (είναι μετά από όλα), αλλά έχετε χρόνο για 2 λεπτά με κριτική; Ελπίζω έτσι, γιατί αυτό είναι ένα νομίζω ότι θα σας αρέσει.

Είσαι έτοιμος? Εντάξει, γυρίζω την κλεψύδρα τώρα …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τα αριστερά: Φωτεινή έκπλυση, πυράκωση Ηλέκτρα και έκθεση στη διάθεση
Η νέα κλεψύδρα φωτισμού φωτισμού φωτισμού Blush: 2 λεπτά με κριτική

Μια παλέτα περιορισμένης έκδοσης που αποτελείται από τρεις κλεψύδρες, δύο από τις οποίες προωθούν ξανά και μία ολοκαίνουργια σκιά.

Τιμή: $ 58 ΗΠΑ, $ 67 CDN

Ερχόμενοι Οκτώβριος 2014 στον Barneys New York, Bergdorf Goodman, Sephora και Space NK καταστήματα, καθώς και online στο Hourglasscosmetics.com.

Οι δύο επανατοποθετημένες αποχρώσεις αποχρωματισμένες αποχρώσεις είναι φωτεινές πλύσεις (μια σαμπάνια αυξήθηκε συντηγμένη με σκόνη περιβάλλοντος σε φωτεινό φως) και έκθεση στη διάθεση (ένα μαλακό δαμάσκηνο συντηγμένο με σκόνη περιβάλλοντος στο φως διάθεσης).

Η μοναδική νέα σκιά, αποκλειστική για την παλέτα φωτισμού φωτισμού περιβάλλοντος, ονομάζεται ηλεκτρική πυρακτώσεως, ένα εκπληκτικό ρουζ ροζ που αναμιγνύεται με σκόνη περιβάλλοντος σε φωτισμό πυρακτώσεως.

Χειριστείτε με προσοχή! Ακόμη και η συσκευασία υποδεικνύει ότι η παλέτα είναι εύθραυστη, οπότε αυτή η έκκληση ενδέχεται να μην είναι κατάλληλη για το ταξίδι ανεμοστρόβιλος.

Η Electra Pigandescent, η νέα σκιά ροδάκινου, είναι πολύ πιο χρωματισμένη από ό, τι νόμιζα ότι θα ήταν στην πρώτη ρουζ / ματιά. Ένα στρώμα είναι αρκετό για μια φυσική εμφάνιση.

Πηγαίνετε πραγματικά εύκολο στη φωτεινή έκθεσή της και της διάθεσης, επειδή πιθανότατα χρειάζεστε μόνο ένα κομμάτι από ένα.

Και τα τρία αυτά είναι, αναμφισβήτητα για την κλεψύδρα, ένα αεράκι για να μιμηθεί και οι σκόνες δεν φαίνονται βαρύ με κανέναν τρόπο στο δέρμα.

Νομίζω ότι φαίνονται επίσης καταπληκτικοί στις φωτογραφίες. Το δέρμα δεν φαίνεται ελαιώδες, και οι πόροι δεν φαίνονται πολύ μεγάλοι.

Φορέστε ρολόγια ώρας σε περίπου 8-9 ώρες.

Μακιγιάζ και έφεση Βαθμολογία Blog: A (A + εάν η συσκευασία αισθάνθηκε πολύ πιο κατάλληλη για ταξίδια, αλλά είμαι νευρικός για τις κοκκινίσεις σπάσιμο!)

Φωτεινό πλύσιμο
Ηλέκτρα πυρακτώσεως
Έκθεση διάθεσης
Από τα αριστερά: Φωτεινή έκπλυση, πυράκωση Ηλέκτρα και έκθεση στη διάθεση
Έκθεση διάθεσης
Φωτεινό πλύσιμο
Φορώντας πυράκτη Electra

Εκτός από την παλέτα φωτισμού περιβάλλοντος από το 2013 για κλίμακα … (είναι σχεδόν το ίδιο μέγεθος.)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Gah, αγαπώ την κλεψύδρα! Μπορώ να το πω ήδη ότι πρόκειται να είναι ένα από τα νέα αγαπημένα μου πράγματα.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα