Ευτυχισμένη Ευχαριστιών, φίλε μου!

“gobble gobble!”

Είναι ευχαριστία εδώ σήμερα στις ΗΠΑ, καθώς και τις καρτέλες, El Hub, καθώς και εγώ θα γιορτάσω με μια μικρή εορταστική γιορτή ευχαριστιών που χαρακτηρίζουν μεγάλες ποσότητες γαλοπούλας! Κάβουρας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ναι, καβούρια (προσπαθούμε κάτι διαφορετικό).

Αλλά έχουμε μερικά από τα παραδοσιακά fixin, όπως και έχουμε γέμισμα, σάλτσα βακκίνιο, πράσινα φασόλια, πίτα πεκάν, πουρέ πατάτες (και σάλτσα, φυσικά, καρτέλες purr) …

Δεν μπορώ να πάρω το πιστωτικό ιστορικό για τα πάντα. Κάναμε τις πατάτες, λίγο καλαμπόκι καθώς και προετοιμάστηκε το καβούρι (όπως είναι δύσκολο), ωστόσο μερικά από τα τοπικά εστιατόρια μας βοηθούσαν επίσης, η οποία είναι κώδικα, “Μερικά από αυτά ήρθε από ολόκληρα τρόφιμα καθώς και Costco”. Το σχέδιο για την ημέρα είναι να παραμείνετε στα jammies μου όσο το δυνατόν περισσότερο, να παρακολουθήσετε το ποδόσφαιρο (Go Niners!), Να χαλαρώσετε καθώς και να αρχίσετε να τρώτε το μεσημέρι, ελπίζουμε να περιτυλίσουν το φαγητό των δραστηριοτήτων γύρω στις 5:30, στο οποίο σημείο που πιθανότατα θα περάσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σας ευχαριστώ, όπως πάντα, για να με κρατήσετε τις επιχειρήσεις καθώς και για να βάζετε με την παράξενη ανασκόπηση του προϊόντος μου (WOW! Η παράξενη είναι πραγματικά μια λέξη;). Μείνετε ζεστοί καθώς και έχετε μια υπέροχη μέρα. θα τα πούμε σύντομα.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen