Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρατε ένα makeover;

Χαμόγελο! απλά ένα γρήγορο πλάνο της θερμοκρασίας MAC αυξάνεται μακιγιάζ που φοράω σήμερα
Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρατε ένα makeover;

Είχα τρεις δύο Φεβρουάριος. Το πρώτο ήταν στο Sephora για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το δεύτερο για μια Bobbi Brown Master Class στο Saks. Και οι δύο ήταν πολλοί διασκέδαση, και έμαθα τόσο πολύ και άφησα ευτυχισμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πιο πρόσφατο makeover μου ήταν περίπου πριν από περίπου δύο εβδομάδες σε ένα όμορφο κόμμα Nordstrom.

Το gal που έκανε το μακιγιάζ μου ήταν γλυκό, αλλά δεν ήμουν τρελός για την τελική εμφάνιση. Νομίζω ότι είχαμε μόνο πολύ διαφορετικά στυλ.

Το ίδρυμα ήταν μερικές αποχρώσεις πάρα πολύ το φως και λίγο πολύ μπεζ (έτσι το δέρμα μου φαινόταν γκρι) και στη συνέχεια τοποθετήθηκε παντού με μια ιριδίζουσα σπινθήρα σκόνη (γεια, πόρος). Έχει επίσης παραλείψει την πλήρωση στα φρύδια μου και εφαρμόζοντας το Concealer κάτω από τα μάτια, δύο πράγματα που κάνω πάντα πριν φύγω από το σπίτι, ακόμα κι αν βγαίνω μπροστά για να πάρω το ταχυδρομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη φωτεινή πλευρά, ήταν μια μαθησιακή εμπειρία. Την επόμενη φορά που θα πάω για ένα makeover, σχεδιάζω να φέρει επιπλέον καθαρισμούς μαντηλάκια και μια τσάντα έκτακτης ανάγκης μακιγιάζ μόνο σε περίπτωση που δεν αποδείξει τον τρόπο που ελπίζω ότι το κάνει.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρατε ένα makeover; Σου άρεσε? Πώς αποδείχθηκε;

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen