Είχατε ποτέ Perm;

Το βρέφος Karen είχε κολλήσει ίσια μαλλιά πίσω την ημέρα …

Έχω φυσικά κυματιστά μαλλιά τώρα, ωστόσο δεν ήμουν πάντα. Up επάνω μέχρι τα tweens μου, το Coif μου ήταν μια κουρτίνα από ραβδί-ευθεία ανατολίτικα μαλλιά μαλλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε όλες τις φωτογραφίες της νεολαίας μου, είμαι Rockin ‘The Awgin home wanna-be Dorothy Hammel Hair … εκτός από το έτος όταν η γιαγιά μου πήγε στο ίδρυμα προσφυγής στο κολέγιο γειτονιάς.

Αυτό το φθινόπωρο ανακάλυψε ακριβώς πώς να κάνει perms.

Δεν υπενθυμίζω ακριβώς ακριβώς πώς κατέβηκε ή αν διαμαρτυρήθηκα, ωστόσο, κάπως ηγιά μου μίλησε τη μαμά μου να παρέχει και τους δύο μας Perms.

Αμάν…

Ήμουν πραγματικά νέος εκείνη τη στιγμή (πιστεύω ότι απλά γύρισα τέσσερα), οπότε δεν έχω κατά νου καλά, ωστόσο το καταλαβαίνω σε όλη την ημέρα των ευχαριστιών καθώς και τις φωτογραφίες των Χριστουγέννων που έχω από εκείνη την χρονιά, μου MOMMY Εκτός, καθώς έχω την ακριβή ίδιου βραχυπρόθεσμου μπολ με μπούκλες που φαίνονται λίγο σφιχτά.

Και η μαμά μου φαίνεται αρκετά cranky, lol!

Χρόνια αργότερα στο γυμνάσιο, όταν οι σπειροειδείς perms ήταν όλη η οργή, οι καλύτεροι καλοί φίλοι μου, καθώς και η Cindy τους, καθώς και εγώ ήμουν ο μόνος από εμάς που δεν το έκανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν μια μεγάλη στιγμή να έχουμε κυματιστά μαλλιά. Αυτές ήταν οι μέρες … haha! Φυσικά, που όλοι άλλαξαν στα μέσα-’90, όταν έρχονται άμεσα τα μαλλιά με μια εκδίκηση, ωστόσο αυτή είναι μια ακόμα ιστορία για άλλη μια φορά.

Τι συμβαίνει με εσάς, την αγάπη; Είχατε ποτέ μια Perm, καθώς και πώς ακριβώς κατέστησε; Σας άρεσε αρκετό να το κάνετε ξανά; Μοιραστείτε τις περιπέτειες του Perm στις παρατηρήσεις.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen