Γεια σας από το Redding! Και ναι, έκανα το μακιγιάζ για αυτό το πρόσωπο της ημέρας στο αυτοκίνητο …

Τι άλλο μπορώ να κάνω στο αυτοκίνητο για τέσσερις ώρες;
Ευτυχισμένη Παρασκευή το 13ο χαιρετισμούς από το Redding.

Έτσι, στην τετραήμερα οδήγηση εδώ σήμερα το πρωί, El Hub και καλύψτε σχεδόν όλα τα παιχνίδια των θρόνων θεωρίες συνωμοσίας που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ενώ έπαιζα με μακιγιάζ στο αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σοβαρά, γιατί υπνάκο ή κοιτάξτε τα παράθυρα στην κεντρική κοιλάδα της Καλιφόρνιας των οστών, όταν μπορείτε να μιλήσετε για όλο το δράμα στην προσγείωση του βασιλιά και να κάνετε μικροσκοπικούς μικρούς κύκλους στις εξωτερικές γωνίες με το Mac 217.

Βρίσκω το τελευταίο πιο διασκεδαστικό.

Όπως ο Willie Nelson είπε, “στο δρόμο ξανά …”
Έτρεξα αργά το πρωί (έκπληξη!) Και είχα μόνο περίπου 10 λεπτά για να συσκευάσετε, έτσι κατέληξα μόλις να πετάξει μερικούς προσπάθησε-και αληθινούς θησαυρούς στην υπόθεση Triple Train My Sonia Kashuk, μαζί με μερικά νέα πράγματα από αστικές Αποσύνθεση και becca.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Υποχρεωτικό γυμνό πρόσωπο pic …

Δεν φοράει ένα γλείψιμο o ‘μακιγιάζ, και μόνο κάποια ηλιοβασίλεμα ηλιοθεραπείας της ηλικίας ουδετίας
Ναι, η ματιά της τρίχας μου μια μικρή κατσαρόλα … έχει ένα μυαλό του δικού της, βλέπετε και τείνει να βγάλει έξω σε οποιονδήποτε κοντά το όταν βγαίνω πρώτα από το ντους.

Ξεκίνησα με την εκκίνηση του προσώπου μου με το Guerlain MeteRites Perles Base Eclat Les Ors (έχει μια λεπτή χρυσή λάμψη που πραγματικά μου αρέσει) και τα μάτια μου με Mac γρήγορη απόκριση κρέμα ματιών.

Στη συνέχεια, τα βασικά στοιχεία. Έφτασα το δέρμα μου με το πρόσωπο και το θεμέλιο του σώματος (αγάπη αυτό σε ζεστό καιρό, επειδή δεν θα φεύγει), καλύπτει τους σκοτεινούς κύκλους μου με Mac Prep + Prime Highlighter σε φωτεινή πρόβλεψη και YSL Touche Eclat, και γεμίζουν τα φρύδια μου Mac τέρατα Bride Pro Palette X 6 (Χρησιμοποιώ το στο Brun για να γεμίσω το εξωτερικό μέρος των φρυδιών μου) και σκιά ματιών Mac στο φελλό (για το εσωτερικό μέρος).

Για τα μάτια μου, έκανα ένα απλό καθορισμένο χρυσό και καστανό μάτι Dolce & Gabbana Quad Smoky με ένα άγγιγμα της Smudgy Black Liner στην επάνω γραμμή Lash χρησιμοποιώντας Mac Eye Kohl στο Smolder.

Και δεδομένου ότι δεν έχω πραγματικά πολλά να συνεχίσουμε από την άποψη του χρώματος, αποφάσισα να κάνω μεγαλύτερες βλεφαρίδες για αυτό το επιπλέον somethin’-somethin ». Επικάλυψα τις κατώτερες βλεφαρίδες μου με MAC εκτεταμένο παιχνίδι Gigablack Lash (εξαιρετική για κατώτερες βλεφαρίδες επειδή δεν μουτζούρει ή νιφάδα) και τις ανώτερες βλεφαρίδες μου με τη νέα μάσκαρα διαστολής της αστικής αποσύνθεσης.

Ooh, BTW, Mascara Mascara της UD; Fan-freaking-tastic για jet-black βλεφαρίδες με πολύ πάχος στη βάση. Φοράω μόνο ένα παλτό σε αυτές τις φωτογραφίες, αλλά δεν φαίνονται οι βλεφαρίδες μου αρκετά γεμάτες;

Μετά από αυτό ξεσκονίσα ένα μικρό Mac μεταλλοποιημένο skinfinish σε μεσαία μαύρισμα στη ζώνη T-Zone για να βγάλει τη λάμψη και έκανε λίγο περιγράψει στα μάγουλά μου με το νέο Becca Shadow & Light Bronze / Contour Perfector.

Σκοπός για το φρέσκο ​​και λεπτό με τα μάγουλα, οπότε έφυγα μερικοί ορυκτά ορυκτοποιημένοι στο Damselfly στα μήλα μου και υπογράμμισαν τα ανώτερα ζυγωματικά μου με την ακτινοβόλα ελαφριά σκόνη από την παλέτα φωτισμού περιβάλλοντος κλεψύδρας.

Επειδή το μεγαλύτερο μέρος της συνολικής εμφάνισης είναι αρκετά ώριμη, πήγα με μια πιο φωτεινή σκιά στα χείλη μου.

Είναι το παλαιότερο τέχνασμα στο βιβλίο! Αλλά σας κάνει να μοιάζετε σαν να δοκιμάσατε λίγο, lol!

Φοράω revlon color burst matte lip balm σε unapologetic.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Yup … Μακιγιάζ αυτοκινήτου. καλές στιγμές.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen