Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μασκότ γοητεία blog, vol. 408

Το ίδιο το πρώτο πράγμα που κάνει πάντα όταν βγαίνει έξω για να εξετάσει τον κήπο στο κατάστρωμα περπατάει ακριβώς όσο και το ένα φυτό σκουός κολοκυθάκια ή ένα από τα φυτά ντομάτας καθώς και να πάρει ένα τεράστιο chomp out των πιο σημαντικών φύλλων.

Ίσως είναι ακριβώς πώς δείγματα τα εμπορεύματα, καθώς και κάθε φορά που λέω, “Όχι, καρτέλες!” Πιστεύω ότι το παίρνει ως μια ευγενική πρόταση, όπως θα το πάρει υπό συμβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Του αρέσει η κηπουρική, ωστόσο κυρίως σε μια εποπτική ικανότητα. Πολλοί από τη στιγμή που δεν θέλει πραγματικά να πάρει τα πόδια του βρώμικα.

Μας αρέσει να τρίβει τα μάγουλά του ενάντια στις γωνίες των γλάστρων καθώς και τους φυτευτικούς μετά την επιθεώρησή τους. Είναι η επίσημη σφραγίδα της υψηλής ποιότητας διαχειριστή έγκρισης. “Επιθεωρούνται από τις καρτέλες.” Εκτός, πρέπει επίσης να κάνει την κανονική του επιθεώρηση 360 μοιρών κάθε τετραγωνικής ίντσας ολόκληρου του κήπου, όπου ελέγχει πίσω από τα φυτά, μεταξύ τους καθώς και ακόμη και στην κορυφή των φυτευμάτων. Είναι κάτι που να βλέπετε ένα Tabby 20 λιβρών που πιέζει σε ένα φυτό σε γλάστρες.

Την επόμενη χρονιά τα σχέδιά του είναι να παράγουν μια μεγαλύτερη περιοχή εμπορευματοκιβωτίων που φυτεύονται αυστηρά με γρασίδι αιλουροειδών, όπως ένα φορητό ναυπηγείο που μπορεί να τεντώσει έξω χωρίς την περιποίηση του να κρέμεται πάνω από τις πλευρές. Θα είναι ένα μηχανικό Marvel Akin με ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου. Οι καρτέλες κάνουν το σχεδιασμό τοπίου, ωστόσο ο οδηγός εργασίας θα είναι ο El Hub.

Και όπως πάντα έχει μετά από μια μακρά μέρα κηπουρικής, οι καρτέλες εξακολουθούν να θέλουν να χαλαρώσουν με λίγα λεπτά από το χρόνο Meow σε ένα κουτί από χαρτόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά τις μη διασταυρωμένες δραστηριότητες, το προτείνει εξαιρετικά.

Οι φιλικοί εθισμένοι της κοινότητας γοητείας,

Karen καθώς και καρτέλες