Maybelline Color Sensational Vibrant Matte Liquid Lip Χρώμα: Αξιολόγηση & Swatches, Μέρος 2

Εδώ είναι τα δείγματα της δεύτερης ομάδας των 6,99 $ 6,99 Maybelline Color Sensive (Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις φωτογραφίες καθώς και τα δείγματα της πρώτης παρτίδας.)

Ακριβώς όπως μια ανακεφαλαίωση, ακριβώς εδώ είναι οι σκέψεις μου για τη φόρμουλα συνολικά …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώτον, αυτά είναι εξαιρετικά ζωντανές, καθώς και σχεδόν όλα τα 10 προσφερόμενα χρώματα είναι εντελώς αδιαφανή, ακόμη και μετά από ένα μόνο στρώμα. Σε αντίθεση με το όνομα που υποδηλώνει, όμως, δεν τα ανακάλυψα ότι είμαστε ιδιαίτερα ματ. Θα τους εξηγήσω πολύ περισσότερο όπως σατέν, με μερικούς εμφάνισαν λίγο γυαλιστερό. Επίσης, δεν είναι ποτέ εντελώς στεγνές, καθώς και δεν είναι σχεδόν ως ανθεκτικά στη μεταφορά, καθώς τα υγρά κραγιόν από την Kat Von D, Colourpop ή Sephora, για παράδειγμα.

Τούτου λεχθέντος, δεν είναι τόσο ξήρανση, οπότε υπάρχει το τεράστιο εμπόριο με αυτόν τον τύπο.

Μου αρέσει η ποικιλία χρωμάτων καθώς και ακριβώς πόσο άνετα είναι αυτά. Αλλά, δεν μου αρέσει η εξαιρετικά ισχυρή μυρωδιά ή ακριβώς πόσο γρήγορα μουμπλιάζουν καθώς και τη μεταφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Εάν είστε ευαίσθητοι στα αρώματα, να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί γι ‘αυτούς. Μετά την εφαρμογή, υπάρχει ένα ισχυρό άρωμα floral / σκόνης (ίσως φρέζια;) που μπορώ ακόμα να παρατηρήσω μετά από 20 λεπτά (αν και αποδυναμωθεί μέχρι τότε).

Μου αρέσει επίσης ένα κομμάτι από ένα τσούξιμο στα χείλη μου αφού τα εφαρμόζω. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι μια αντίδραση στη μυρωδιά ή ένα συστατικό στα κραγιόν, ωστόσο δεν είναι αγωνιζόμενη καθώς δεν κάνει τα χείλη μου κόκκινα ή φλεγμονή ή κάτι τέτοιο. απλά κάτι που πίστευα ότι θα έπρεπε να σημειώσω.

Συνολικά, αν ψάχνετε για έντονη χρωματισμό σε ένα άνετο και προσιτό υγρό κραγιόν, αυτά αξίζει να επιθεωρήσετε έξω. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μακροχρόνια κραγιόν, ίσως να είστε απογοητευμένοι. καθώς και να είστε προσεκτικοί εάν είστε ευαίσθητοι στα αρώματα!

Εδώ είναι τα δείγματα καθώς και οι λεπτομέρειες των τελευταίων πέντε αποχρώσεων (τα κόκκινα καθώς και τα πορφυρά) – έκσταση Fuschia, πορτοκαλί πυροβόλησε, επαναστατικό κόκκινο, ζωντανό βιολετί καθώς και κατοχή δαμάσκηνο.

L Για r: fuschia έκσταση, πορτοκαλί πυροβόλησε, επαναστατικό κόκκινο, ζωντανό ιώδες καθώς και κατοχή δαμάσκηνο
Fuschia εκκέντρα.

Δόθηκε στο χέρι μου, αυτό φαίνεται σαν ένα ροζ / κόκκινο, ωστόσο στα χείλη μου φαίνεται πολύ πιο κόκκινο.

Πραγματικά, όπως αυτό το χρώμα.

ECSTASY FUSCHIA

Πορτοκαλί πυροβόλησε.

Αυτό το πορτοκαλί έχει μεγάλες κόκκινες υποχωρήσεις, καθιστώντας το προτιμώμενο πορτοκαλί κραγιόν μου ποτέ. Πολλά πορτοκάλια τείνουν να φαίνονται εξαιρετικά αποκριές σε με, καθώς είναι εξίσου καλά φωτεινά ή έχουν τόσο πολύ κίτρινο, ωστόσο αυτό έχει αρκετό κόκκινο για να το κάνει εξαιρετικά φορητό, καθώς και ακόμα μπορείτε σίγουρα να δείτε το πορτοκαλί.

Εφαρμόζεται εξαιρετικά ομαλά. Αυτό είναι ένα όμορφο χρώμα που σίγουρα σχεδιάζω να φορέσω αυτό το καλοκαίρι!

Πορτοκαλί
Rebel κόκκινο.

Αυτό το εξαιρετικό κόκκινο καραμέλα μήλο έχει πολύ περισσότερα από ένα ματ φινίρισμα, το οποίο είναι ωραίο. Αφήνει μια αποχρωματιστή καθώς χρησιμοποιεί μακριά, γεγονός που το κάνει να φαίνεται μακρύτερο.

Επαναστάτης κόκκινο
Ζωντανό βιολετί.

Πιστεύω ότι αυτό το θεαματικό φωτεινό βιολέτα είναι πραγματικά όμορφο, ωστόσο είναι ομοίως το ένα χρώμα που πιθανότατα δεν θα φορούσε. Ενδεχομένως αν στεγνώσει σε μια εντελώς ματ επιφάνεια, θα αισθανόμουν πολύ πιο άνετα να το χρησιμοποιώ, ωστόσο είναι εξίσου καλά για το γούστο μου.

Παρ ‘όλα αυτά, εφαρμόζει αδιαφανές καθώς και ομαλά, οπότε αν σας αρέσει το χρώμα, αξίζει να προσπαθήσετε, αφού είναι εξαιρετικά μοναδικό.

Ζωντανή βιολετί
Κατοχή δαμάσκηνου.

Όπως συμβαίνει συνήθως με τα χείλη χείλη τόσο σκοτεινά όσο αυτή η βαθιά μπορντό, η εφαρμογή είναι αποσπασματική καθώς και άνιση. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά χρώμα υψηλής συντήρησης, καθώς και εγώ πρέπει να το στρώσω καλά για να πάρω ένα ακόμη φινίρισμα.

Μου αρέσουν πραγματικά τα σκοτεινά κραγιόν, οπότε είμαι λίγο δυσαρεστημένος από ακριβώς πώς εκτελεί αυτό.

Κατοχή δαμάσκηνου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, εδώ είναι μια κοντινή απόσταση του επίπεδου εφαρμογής Doe-Foot:

Και οι 10 αποχρώσεις του αισθητικού χρώματος Maybelline Color BiNgrant Matte Life Life προσφέρονται τώρα στο στόχο για $ 7.

Έχετε δοκιμάσει αυτά ακόμα; Ποιο είναι το αγαπημένο σας;