Smashbox Πλήρης Έκθεση Ανθεκτική σε νερό μάσκαρα Απολύτως το ένα Ups η μη αδιάβροχη έκδοση

το νέο Smashbox πλήρης έκθεσης ανθεκτικό στο νερό μάσκαρα, $ 20, που προσφέρεται τώρα σε μια σκιά, τζετ μαύρο
Το πιο πρόσφατο ανθεκτικό στο νερό του Smashbox Winferkind, το Brand-Spankin ‘-Νέο Πλήρης Έκθεση Ανθεκτική στο νερό Μάσκαρα ($ 20), κερδίζει την έντονη σφραγίδα της Hormone της έγκρισης (επίσης κατανοητή ως R.H.S.A σε λιγότερο επίσημους κύκλους).

Στη δοκιμή μου αυτή την εβδομάδα, δεν το κανείς δεν είναι ένα, όχι δύο, ωστόσο τρεις αυθόρμητες φουσκωμένες φουσκωμένες φτερά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από αυτά τα ταιριάζει μπορεί να έχει ενεργοποιηθεί από θλιβερή ματιά, αργή κίνηση σε Youtube, ωστόσο αυτό είναι ένα θέμα που προτιμώ να μην εξετάσω το ιδανικό τώρα …

Πλήρης έκθεση ανθεκτική σε νερό Μάσκαρα είναι η ανθεκτική στο νερό Αλλαγή εγώ της αρχικής μάσκαρας πλήρους έκθεσης του Smashbox, το οποίο εμφανίζεται το BFF Jen που πρέπει να καταναλωθεί. Είχαμε έναν ασυνήθιστο αριθμό κειμένου COMPOS ότι η σύσταση ότι O.G. Έκδοση (“Είναι εξαιρετικό μακιγιάζ εργασίας καθώς και δεν μουλάει.”), ωστόσο να είμαι ειλικρινής, πάντα ένιωσα ότι το αρχικό είναι μόνο εντάξει. Μου αρέσει το χρώμα, ωστόσο, αισθάνομαι ότι η φόρμουλα δεν κρατάει μια μπούκλα εκτός από θα ήθελα.

Αυτό το ανθεκτικό στο νερό Clark Kent-Ian αλλάζει την έκδοση εγώ, ωστόσο, το κάνει. Ανυψώνει τις μπούκλες όπως ο άτλας ανυψώνει τη Γη καθώς και διαρκεί τουλάχιστον 10-12 ώρες. Παρέχει μεγάλο μήκος, όγκο καθώς και διαχωρισμό. Επιπλέον, είναι ακόμη πιο ανθεκτικό σε μουντζούρες καθώς και ξεφλούδισμα από τη μη αδιάβροχη έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Όσον αφορά τον ίδιο το βλεφαρίδες, μου αρέσει. Ωστόσο, είναι αξιοσημείωτο, δεν θα συζητήσει την κορυφή. Θα το δηλώσω ότι είναι περίπου δύο queens drag, ένα μαρτίνι καθώς και ένα ζευγάρι swarovski κρυστάλλινα κυλίνδρων κυλίνδρων πατίνια από το mega glam look παίρνω από το cils του guerlain d’effecer αδιάβροχο, το οποίο είναι το παρόν μου έξω από το νερό Ανθεκτική μάσκαρα, ωστόσο πιστεύω ότι και οι δύο είναι υπέροχα. Πλήρης ανθεκτική στο νερό έκθεσης εμφανίζεται ακριβώς για να είναι πολύ καλύτερη για μια κάπως λιγότερη φανταχτερή εμφάνιση.

Πριν και μετά από δύο παλτά

Και τότε υπάρχει ολόκληρο το κακό-@ ssery της αδιάβροχης-ness της. Αυτό το υλικό είναι ο τυφώνας Caliber! – Γρήγορα σε θέση να σταθεί σε ένα κατακλυσμό των δακρύων που τροφοδοτούνται από PMS … αρκεί να μην τρίβετε τα μάτια σας. Αν το κάνω, καθώς και μόνο αν λυγίζω με τη Verve (δεν θα πρέπει να είναι ένα ζήτημα αν είστε απλά daphily τις γωνίες των ματιών σας με ένα hanky), η φόρμουλα σπάει σε itty-bitty νιφάδες.

Δεν είστε εσκεμμένα, αυτή η μάσκαρα είναι επίσης ένας πόνος στα wahoozits για να αφαιρέσει. Σοβαρά, παίρνει ένα χωριό, καθώς και απολύτως βοηθά να έχει ένα καθαριστικό μακιγιάζ με βάση το πετρέλαιο γύρω. Θα μασάζ προσεκτικά το DHC Deep Cleansing Oil στις βλεφαρίδες μου, ξεπλύνετε καθώς και επαναλάβετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά το γεγονός ότι, είμαι lowin ‘, yo! Πλήρης ανθεκτική στο νερό έκθεσης είναι διαθέσιμη σε μία σκιά, τζετ μαύρο, καθώς και μπορείτε να το ανακαλύψετε τώρα στους μετρητές Smashbox καθώς και στο διαδίκτυο.

Τιμή: $ 20 για 0.27-oz. σωλήνας
Διαθεσιμότητα: Μόνιμη, καθώς και προσφέρεται τώρα στους μετρητές Smashbox καθώς και στο διαδίκτυο
Μακιγιάζ καθώς και αξιολόγηση ιστολογίου έφεσης: α

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen