Σάββατο Surfing, 10 Απριλίου 2021

Καλώς ήλθατε στο Σαββατοκύριακο!
Χαιρετισμούς καθώς και χαιρετισμούς, φίλο! Ευχαριστημένος το πρωί Caturday.

Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά μέχρι τώρα. Εκτός εδώ στο Novato, ξεκινάμε την ημέρα με κάποια ανάγνωση, αφού είμαι όλοι για την ανάγνωση του πρώτου πράγματος το πρωί το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικές φορές είναι ψηφιακή (βλ. Παρακάτω), καθώς και σε ορισμένες περιπτώσεις, τα παλαιά σχολικά περιοδικά (βλέπε παραπάνω), ωστόσο σήμερα το πρωί θα είμαι εγώ, τσάι καθώς και τα τρία περιοδικά σχεδιασμού σπιτιών στην κορυφή.

Μιλώντας για διακόσμηση σπιτιών … Τι πιστεύετε για αυτά τα δάπεδα; Εξακολουθώ να κάνω ερευνητική μελέτη δαπέδου ως μέρος της εργασίας νέου ορόφου άνοιξη 2021, καθώς και επί του παρόντος βρώμικο ανάμεσα στα σκοτεινά, καθώς και το ελαφρύ βινύλιο.

Το μέρος μου που μου αρέσει το συμβατικό στυλ θέλει πιο σκούρα δάπεδα, ωστόσο η ωφέλιμη πλευρά μου που καταλαβαίνει τι ακριβώς είναι δύσκολο να κρατήσει σκοτεινά δάπεδα που κοιτάζει καθαρό λέει, πηγαίνετε στο φως, Carol Anne.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αισθάνομαι σαν να έπρεπε να χτυπήσω ενώ το σίδερο ζεστό, a.k.a. ενώ αισθάνομαι λογική, καθώς και αφιερώστε στα ελαφρά δάπεδα ήδη!

Αυτή η ανάγνωση του Σαββατοκύριακου …

Η σκιά Stardust είναι κάτι. ?

Υποστηρίζοντας, αυτά είναι τα πιο δημοφιλή μαλλιά καθώς και τα μακιγιάζ πρότυπα αυτή την άνοιξη καθώς και το καλοκαίρι, καθώς και εγώ δηλώνει “φέρεται να”, δεδομένου ότι οι Mullets σημειώνονται ως η κορυφαία τάση των μαλλιών. δηλώστε τι; ?

Πώς να DIY το δικό σας μακιγιάζ ανθεκτικό στο νερό.

Εδώ είναι μερικά από τα νέα μακιγιάζ που βγαίνει αυτό το μήνα! Είμαι βαθιά γοητευμένος από τους πελάτες που περιλαμβάνουν για πάντα την απόχρωση του δέρματος, από το δρόμο.

Λοιπόν … αυτό είναι πολύ όμορφο!

Και μερικά πράγματα να παρακολουθήσουν …

Θέλω αυτό το kitteh.

Μου αρέσει το φόρεμα της Amanda Uprichard καθώς και ο εντελώς ελεύθερος άνθρωπος κορυφή.

Είναι μόνο ένα χαρτοπεποίθηση.

10 λεπτά, είμαι σε αυτό.

Chanel, ooh la la

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι έχετε πάει σε αυτό το Σαββατοκύριακο; Εκτός από την ανάγνωση των προηγουμένως αναφερθέντων περιοδικών στον καναπέ με την Rosie καθώς και απολαμβάνοντας το πρωινό (ομελέτα, πορτογαλικά λουκάνικα καθώς και ένα κρουασάν σοκολάτας), η Connor έχει μια ημερομηνία αναπαραγωγής σε ένα περιφερειακό πάρκο με έναν φίλο, καθώς και είμαι Πιστεύοντας ήδη ακριβώς πώς πολλές φορές θα πω, “εντάξει, πέντε πολύ περισσότερα λεπτά, καθώς φεύγουμε!” ΧΑΧΑΧΑ!

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen