Καλά Χριστούγεννα! ? ? ?

καθώς και ένα ευτυχισμένο νέο έτος!
Καλά Χριστούγεννα, τον υπέροχο φίλο μου. Νιώθω σαν ένα κατεστραμμένο ρεκόρ από τότε που το δηλώσω κάθε χρόνο, ωστόσο ακόμα δεν αισθάνομαι ότι το δηλώσω αρκετό – να πω χάρη σε σας. Σας ευχαριστούμε, να σας πω χάρη σε σας, να σας πω ότι σε σας για να είστε εδώ, γιατί να είστε η αδελφή μακιγιάζ μου – από-άλλο-mister, για να μοιραστείτε τη ζωή σας μαζί μου. Όλα τα ψηλά καθώς και τα χαμηλά. Σας ευχαριστούμε από το κάτω μέρος των λαμπερό μου ζωγραφισμένα δάκτυλα στις ιδέες των βλεφαρίδων μου, καθώς και από το βαθύτερο μέρος της ύπαρξής μου.

Ο κόσμος φαίνεται να είχε διασκεδάσει με όλα τα σχέδιά μας το 2020 (τόσο αγενής!), Καθώς και ενώ ήταν ένα χρόνο πολλών μεγάλων στιγμών καθώς και απρόβλεπτες ευλογίες (όπως ο πρόσθετος χρόνος που δαπανάται με το El Hub καθώς και Connor), είναι επίσης … καλά … Super Weird. Δύσκολο, επίσης. Όπως, ότι μια φορά σε-a-lifetime κάπως δύσκολη αυτή η τροποποίηση σας για πάντα. Η αισιοδοξία που μπορώ όταν ανακαλύψω τόσο γρήγορα έχει κλονιστεί στον πυρήνα καθώς και αμφισβητείται με τόσους πολλούς τρόπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάπως, όμως, έχω αλλάξει να κρατήσει την ελπίδα.

Το νιώθω σήμερα.

Όταν τα πράγματα αισθάνονται ανυπέρβλητα, κοιτάζω αυτή την αίσθηση της ελπίδας. Μου θυμίζει ότι εξακολουθούμε να κινούμαστε προς τα εμπρός, καθώς και ότι σύντομα θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες. Η ελπίδα με σταθεροποιεί, καθώς και με κρατάει.

Αυτά τα Χριστούγεννα ήταν πολύ διαφορετικά για πολλούς από εμάς, ωστόσο ελπίζω να ανακαλύψετε μια μέθοδο για να απολαύσετε αυτή την εξαιρετικά ασυνήθιστη λαβή την περίοδο των διακοπών. Όπως και εσύ, τόσο πολύ. Πείτε Σας ευχαριστώ για την παροχή του μεγαλύτερου δώρου όλων – το δώρο του χρόνου σας, καθώς και τη φιλία σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλά Χριστούγεννα.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen