Μπορείτε να έχετε κατά νου τις λεπτομέρειες μακιγιάζ για τα τεράστια σας εκδηλώσεις ζωής;

Από τότε που σίγουρα δεν μπορώ, lol! Εκτός από αυτό είναι αστείο από τότε που μπορώ να κρατήσω κατά νου φαινομενικά μικρότερες λεπτομέρειες που σχετίζονται με μακιγιάζ σε ένα t, όπως η ημέρα που έχω πάρει το πρώτο μου σωλήνα του Mac Paramount κραγιόν, ωστόσο δεν έχω απολύτως καμία υπόδειξη που βερνίκι νυχιών ή σκιά ματιών ή γυαλάδα Χρησιμοποίησα την ημέρα του γάμου μου, ή την επένδυση που συνήθιζα στο χορό, ή το κραγιόν που χρησιμοποίησα για την αποφοίτηση του κολλεγίου (αν και είμαι σίγουρος ότι χρησιμοποιούσα Mac Paramount).

Είναι σαν να έχω μακιγιάζ αμνησία για όλα τα τεράστια γεγονότα της ζωής μου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υποθέτω ότι πιθανότατα απλώς παγιδεύω στις στιγμές σε αυτές τις συγκεκριμένες μέρες, λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαι ο τύπος του ατόμου που θέλει να σηκωθεί στο μίγμα καθώς και να συμμορφωθεί με ό, τι συμβαίνει, δεδομένου ότι θα μου επιτρέπει να υπάρχει Κάτω από την ψευδαίσθηση ότι έχω κάποια εμφάνιση της διαχείρισης της ζωής μου.

Είναι τόσο περίεργο για μένα, όμως, ότι μπορώ να κρατήσω κατά νου συγκεκριμένα minutiae, όπως κυνηγώντας τον σεφ ζαχαροπλαστικής που δεν θυμάται να βάλει το κέικ topper στο κέικ συμβάντων του γάμου, ωστόσο δεν μπορώ να έχω κατά νου το όνομα του Λεπτή, ημι-τεράστια ροζ σκιά του Opi Polish που χρησιμοποίησα στα νύχια μου.

Όσον αφορά την ημέρα εκδήλωσης του γάμου μου, έχω κατά νου έχοντας μια γενική εμφάνιση στο μυαλό καθώς και να ζητήσω από τον καλλιτέχνη μακιγιάζ να κάνει κάτι καπνιστή με ουδέτερα καφέ, καθώς και τα χείλη και τα χείλη (έκπληξη!).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Μπορείτε να έχετε κατά νου τις λεπτομέρειες μακιγιάζ για τα τεράστια σας εκδηλώσεις ζωής;

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen