Ανεπιθύμητη ενέργεια (και κραγιόν) Συμβουλή

Έτσι συνέβη ακριβώς …
Ανεπιθύμητη συμβουλή ζωής: Μην κρατάτε τα κραγιόν σας στην τσέπη σας, εκτός αν θέλετε να τις καταδικάσετε σε συγκεκριμένο θάνατο.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως το “Makeup Mercury στο Retrograde”; Ή εγώ απλά καταραμένα για να μην έχουμε ποτέ έναν ακόμα σωλήνα βελούδου Teddy; Δεδομένου ότι αυτός είναι ο δεύτερος σωλήνας του Mac Velvet Teddy που έχω συγκινηθεί σε λιγότερο από μια εβδομάδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώτα υπήρχε ο σωλήνας – ο οποίος από τον τρόπο, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω – που έπεσε στην τουαλέτα μου. Το έριξα καθώς και η αναδιάταξη ενός σωλήνα με τη συσκευασία Le από την τοποθεσία Mac. Πλευρική Σημείωση: Αναπνοή εσωτερικού αναστολέα ανάγλυφου * εδώ *.

Εν πάση περιπτώσει, ναι, αυτός ο σωλήνας στην κορυφή pic ήταν το αντίγραφο ασφαλείας που συνέχισα στο χέρι για απρόβλεπτα βελούδινα αρκουδάκια (ένας νόμιμος φόβος), ωστόσο δεν είναι πλέον σε κατάσταση λειτουργίας από τότε που το έβαλα στην τσέπη της υψηλής μου Εβδομάδα καθώς και απέτυχε να το θυμηθείτε, μόνο για να θυμάστε όταν το ανακάλυψα στο πλυντήριο, εντελώς μούσκεμα, αφού είχα μόλις ολοκληρώσει ένα φορτίο.

Στη φωτεινή τοποθεσία, λένε ότι χάρη στην καλοσύνη δεν άνοιξε, ενώ βρισκόταν μέσα στα αφρό και ακόμα χειρότερα, καθιστούν τη μέθοδο του στο στεγνωτήριο. Εκτός από τις πρόσθετες ειδικές ευχαριστίες στις θεές πλυντηρίων για να με επιτρέψουν να το ανακαλύψω, αφού πλύνω, όπως, 100 κιλά πλυντηρίου (σοβαρά, #momlife), καθώς θα μπορούσα να το χάσω γρήγορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ακόμα, όμως, ο οποίος καταστρέφει δύο σωλήνες από την ίδια ακριβώς ακριβή σκιά κραγιόν σε μια εβδομάδα; Αυτό το κορίτσι.

Έχω έρθει να αναγνωρίσω ότι ο τυπικός παρονομαστής και στις δύο αυτές περιστάσεις είναι ότι έχω βάλει το κραγιόν στις τσέπες μου πρόσφατα, κάτι που σχεδόν ποτέ δεν το κάνω ποτέ.

Σοβαρά, όχι περισσότερο!
Έβαλα συνήθως σωλήνες κραγιόν στην τσάντα μου ή το Kate Spade Wristlet, ωστόσο, υπόθεση που έχω τρέξει σαν ένα πουλερικά με το κεφάλι με το κεφάλι που κόβεται πρόσφατα, έτσι οι τσέπες μου ήταν το (δυστυχώς ατυχές) δοχείο επιλογής. Προφανώς, αυτό δεν ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μου ιδέες, αφού δεν μπορώ να διατηρήσω τα κραγιόν στη ζωή όταν τα έβαλα εκεί.

Έτσι, αυτό είναι … δεν είμαι πλέον ενεργοποιημένος να φέρει κραγιόν στην τσέπη μου. Δεν είναι τώρα, όχι ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλω να πω, μπορεί να τους κολλήσετε στην τσέπη σας εάν 1) έχετε μια πολύ καλύτερη μνήμη από ό, τι κάνω, καθώς και 2) έχουν αντανακλαστικά κεραυνού που θα σας επέτρεπαν να πιάσετε ένα σωλήνα πριν πέσει στην τουαλέτα, ωστόσο δεν είμαι όχι πλέον επισήμως ενεργοποιημένη για να γίνει αυτό. ΟΧΙ πια!

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen