Ο ευκολότερος τρόπος για να αφαιρέσετε μακρόχρονη ματ υγρό κραγιόν

τα βάζοντας είναι διασκεδαστικό! Η λήψη τους είναι μια άλλη ιστορία. Αυτά είναι τα πολύ αντιμετωπισμένα λιωμένα ματ τα υγρά κραγιόν, παρεμπιπτόντως, που βγήκε περασμένη πτώση.
Ο Pal Marisol μου μου είπε πρόσφατα για αυτή τη φορά όταν έτοιμος να βγει έξω, και είχε μόλις βάλει σε ένα απίστευτα έντονο ματ κόκκινο υγρό κραγιόν, αλλά δεν συνειδητοποίησε παρά μόνο μετά την έβαλε στο ότι δεν ήταν πραγματικά Εργαστείτε με το μακιγιάζ των ματιών.

Έτσι έπρεπε να το βγάλει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά είχε ήδη στεγνώσει! – Έτσι την πήρε για πάντα και μια μέρα απελπισμένα τρίψιμο στα χείλη της με τους ιστούς για να πάρει αυτό το κραγιόν μακριά, επειδή, όπως γνωρίζετε, με ματ υγρό κραγιόν, χρειάζεστε πρακτικά ένα σμίλη και το σφυρί του Thor για να τα αφαιρέσετε.

Αφού μου είπε αυτή την ιστορία, ήμουν σαν, “ξέρετε, δεν χρειάζεται να είναι τόσο σκληρά!” Βασικά, αν έχετε ένα remover μακιγιάζ ματιών που λειτουργεί για αδιάβροχο μακιγιάζ ματιών (ή μακρόχρονη μακιγιάζ ματιών), απολαύστε ένα Q-tip με αυτό και εκτελέστε ότι στα χείλη σας (προφανώς, μην παίρνετε πλάνα των υλικών. Δεν πρόκειται για κατάποση), θα αφαιρέσει αυτό το ματ υγρό κραγιόν (ή οποιοδήποτε μακρύ κραγιόν) σε ένα snap.

Το κάνω αυτό όλη την ώρα όταν κάνω δείγματα χείλους υγρών κραγιόν. Είναι ένας γρήγορος τρόπος να τα αφαιρέσετε.

Το αδιάβροχο αφαίρεσης μακιγιάζ ματιών Χρησιμοποιώ τώρα είναι το ένα από το Klorane. Είναι το αδιάβροχο μάτι make-up αφαίρεσης με χαλαρωτικό αραβοσίτου και είναι υπέροχο. Είναι $ 16 και έρχεται σε μπλε φιάλη. Το χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον για τα μάτια μου, προφανώς, και παίρνει τα πάντα. Δεν είναι ούτε ενοχλητικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, αφαιρεί επίσης τα μακρόχρονα προϊόντα χείλη σε ένα snap-snap-snap-snap.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen