Η μετάδοση ζει από το Αμαζόνιο, είναι ένα θαύμα! Τα θαύματα Tarte από τη συλλογή 6 της Amazon 6 τεμαχίων, ένα QVC.com μια μέρα αποκλειστικής του Feb. 13, 2015

Καλώς ήρθατε στη ζούγκλα, μωρό! Κάθε κομμάτι μακιγιάζ σε αυτό το σύνολο έξι τεμαχίων περιορισμένης έκδοσης $ 60 (επτά κομμάτια, συμπεριλαμβανομένης της τσάντας μακιγιάζ) έχει το συστατικό της υπογραφής του δέρματος της Tarte.

Αμαζονικό πηλό, ο καθένας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σετ περιλαμβάνει ένα μπουκάλι θεμέλιο Maracuja Miracle (διαθέσιμο σε δίκαιη, ελαφριά, ελαφριά, μεσαία, μαύρισμα ή βαθύ), ένα σωλήνα υγρού λιπάνης Lipsorcence σε μια σκιά Berry, ένα σωλήνα από προικισμένη μάσκαρα της Αμαζονίας, δύο βούρτσες, Τσάντα μακιγιάζ και, το προφανές αστέρι της παράστασης, η παλέτα του Αμαζονίου Clay Eye & Cheek παλέτα με μια σκόνη κοραλλιογενών σκόνης και έξι δροσερά σκιά ματιών σκόνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ρουζ, η στιλπνότητα και η μάσκαρα είναι τα ξεχωρά για μένα. Και οι τρεις έχουν αυτό το φρέσκο, φυσικό-κοιτάζοντας, “Ω, είμαι απλά τσίχλα στην ημέρα μου!” μακιγιάζ μακιγιάζ.

Όσον αφορά τα σκιά ματιών … Για μένα, επιλέγω λίγο πολύ πιο χρωστική, αλλά αν σας αρέσουν αρκετά χρωστικές χρωστικές και δροσερό χρωμάτων, θα βρείτε αυτά εδώ.

Το σετ περιορισμένης έκδοσης αξίας $ 60 είναι αποκλειστικές, διαθέσιμες μία μόνο ημέρα, 13 Φεβρουαρίου 2015, οπότε κάντε μια σημείωση στον σχεδιασμό της ημέρας Hi Kitty αν σας ενδιαφέρει.