Σάββατο Surfing, 26 Φεβρουαρίου, 2022!

Μεγάλο πρωί σε YA. Πώς πηγαίνει η Caturday σας μέχρι τώρα; Καλό, ελπίζω. Με ό, τι ξεδιπλώνεται στον κόσμο αυτή την εβδομάδα, είμαι ευγνώμων να έχω το καταφύγιο καθώς και να αισθανθείτε χωρίς κίνδυνο αυτή τη στιγμή, αφού πολλά άτομα δεν έχουν αυτό το καλύτερο τώρα …

Ελπίζω ότι το στομάχι σας είναι γεμάτο οπουδήποτε είστε. Ελπίζω να νιώσετε ασφαλές, ζεστό καθώς και το περιεχόμενο, καθώς και ελπίζω ότι είστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν καθώς και σαν εσένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δοκιμάζω το καλύτερο μου για να κρατήσω το φως της MBB καθώς και φωτεινό, καθώς, καθώς παίρνω ακόμα περισσότερο στην ενηλικίωση (* ahem *), όλα τα πραγματικά παγκόσμια ζητήματα αισθάνονται βαρύτερα καθώς και βαρύτερα, καθώς και η ελπίδα μου είναι ότι το MBB μπορεί Να είστε πάντα ένα βραχυπρόθεσμο καταφύγιο από τις τεράστιες τρομοκρατικές – μια τοποθεσία που αισθάνεται χωρίς κίνδυνο να κουδουνίσει για πράγματα που μας φέρνουν χαρά, είτε πρόκειται για μακιγιάζ, γάτες ή ποπ κουλτούρα. Ελπίζω να αισθάνεστε πάντα υπέροχα όταν επισκέπτεστε.

Αλλά, καθώς γνωρίζετε εξαιρετικά καλά, σε ορισμένες περιπτώσεις ο γνήσιος κόσμος παρεμβαίνει.

Σε αυτή τη σημείωση, γεια ξανά. Ω, υπόθεση τι; Αυτή η γυναίκα επιστρέφει στο Sephora σήμερα από τότε που μόλις προσπάθησα σε μερικά από τα νέα πράγματα που αγόρασα χθες, καθώς και φαινόταν funky … και δεν δροσίζουν με ένα πολύ καλό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Η ILIA πολύ ορός απόχρωση δέρματος κοίταξε βαριά καθώς και γκριζωπό οικολογικό φιλικό στο δέρμα μου (το χρώμα που επιλέξαμε ήταν ο Morgat), ο κνήμος της Ηλείας φαινόταν απλά ένα παχύ άγγιγμα, καθώς και η μάσκαρα Caliray αρνήθηκε να κρατήσει ένα μπούκλα Lash .

Hmm … ίσως είμαι πικραίνω από όσο χρησιμοποίησα να είμαι. Το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι εξακολουθώ να ψάχνω για μια μάσκαρα, concealer καθώς και απόχρωση του δέρματος που τραγουδάει στην ψυχή μου.

Την ανάγνωση αυτής της εβδομάδας

Οι γοητευτικοί γοητεύουν; Αρχαία Αιγύπτιση!

Ο Gwen Stefani έχει μια νέα γραμμή μακιγιάζ.

Για τους καλούς φίλους μου με δίκαιους ήχους του δέρματος, αυτοί είναι ισχυρισμένοι οι καλύτεροι βόρειοι για ελαφρύτερα lasses, σύμφωνα με τους καλλιτέχνες μακιγιάζ.

Τα μαλλιά καθώς και οι καλλιτέχνες μακιγιάζ που εργάζονται στην όπερα της Ατλάντα βρίσκονται στο κέντρο μιας εργασίας που μπορεί να έχει εκτεταμένες επιπτώσεις σε όλες τις βιομηχανίες.

Το μακιγιάζ στυλ Euphoria είναι ακόμα ένα πράγμα.

Πώς ο Thierry Mugler άλλαξε μόνιμα τον κόσμο του αρωμάτων.

Με αγαπάτε κάποια φλωρεντία.

Oui.

Απαιτεί μερικά από αυτό το στυλ.

Αγάπη αγάπη αγάπη.

Το Intro Dancing Tap!

Όλοι οι άλλοι όπως αυτά τα βίντεο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακαλώ κάντε ένα εξαιρετικό υπόλοιπο Σαββατοκύριακο!

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen