Το καλύτερο στη γοητεία από την μπότα, νοί. 3: Deborah Milano

φορώντας Deborah Atomic κόκκινο ματ κραγιόν στη σκιά 01 στα χείλη μου και το Deborah 24ωρο αδιάβροχο eyeliner σε μαύρο στα μάτια μου

Το Deborah Milano είναι ένα ιταλικό μάρκα μακιγιάζ φαρμάκων, αλλά σήμερα θα προσποιηθείτε ότι είναι απλώς ένας φίλος, γιατί είμαι αρκετά εξαντλημένος από τη δουλειά πολύ ώρες στην Cosmoprof, η οποία είναι μια τεράστια έκθεση Charm εδώ στη Μπολόνια, για τις τελευταίες τέσσερις ημέρες και Θα μπορούσα πραγματικά να χρησιμοποιήσω ένα φιλικό πρόσωπο.

Ή ένα μασάζ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά ούτως ή άλλως, ας μιλήσουμε για το Deborah. Γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1962, αυτή είναι επειδή έκανε καλούς φίλους με εκατοντάδες χιλιάδες ιταλικές γυναίκες κάνοντας τη γοητεία διαθέσιμη σε όλους τους, και όχι μόνο το Élite, όπως ήταν πριν.

Η Deborah είναι ένα πραγματικά σπουδαίο κορίτσι. Αν την δώσετε μια ευκαιρία, θα φτιάξει και θα επισημάνει τις καλύτερες ιδιότητές σας. Μπορεί να σας ενοχλήσει και να σας κάνει να κοκκινίζει μερικές φορές … Αλλά είμαι βέβαιος ότι θα τη συγχωρήσετε εξαιτίας του τρόπου με τον τρόπο που χρησιμεύει τη ζωή σας. Για να μην αναφέρουμε ότι μπορείτε να υπολογίζετε στις 24/7 της.

Σήμερα, σας αφήνω σε μερικά από τα μυστικά όπλα της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Deborah Milano Φυσικό αποτέλεσμα ρουζ στο 06 (€ 11,50 / $ 12.90)

Σκεφτήκατε ότι οι εφαρμογές Sponge-Tip ήταν άχρηστες …;
Μην ξεγελιέστε από τη φτηνή πλαστική συσκευασία. Αυτό το ρουζ είναι ένα πραγματικό κόσμημα. Η The Mauvy Pink Shade εδώ, 06, είναι ένα από εκείνους που μοιάζει πολύ καλύτερα από ό, τι κάνει στο τηγάνι. Νομίζω ότι φαίνεται πραγματικά φυσικό στην επιδερμίδα μου, και συνδυάζει αβίαστα και διαρκεί ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για μια σκόνη. Ποια πολλά θα μπορούσατε να θέλετε;

Deborah Milano Radiance Developer Επισημαίνει Concealer στο φως 01 (€ 12,50 / $ 14)

Βοηθητικό και ακτινοβόλο, αυτό το clicky στυλό κάνει μια εξαιρετική δουλειά να φωτίζει τη χροιά μου και την περιοχή κάτω των ματιών χωρίς να ψάχνει βαριά ή cakey. Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι δεν πειράζει, ούτε τονίζει την ξηρότητα που έχω βιώσει πρόσφατα κάτω από τα μάτια μου.

Deborah Milano Color Color Mat Eyeliner στο 09 Lavender & 10 Μπαμπού (€ 11,50 / $ 12.90)

Η πρώτη μου προσπάθεια σε μια διπλή επένδυση χρησιμοποιώντας το Eyeliner Deborah 24ωρο χρώμα ματ στο 09 λεβάντας και το Deborah 24ωρο αδιάβροχο eyeliner σε μαύρο χρώμα
Deborah 24ωρο χρώμα ματ στο 10 μπαμπού στα μάτια μου
Λόγω των παστέλ αποχρώσεις τους και το ματ φινίρισμα, οι 24ωρο χρώμα ματ ματ σας κάνουν να μοιάζετε με τα κραγιόν στα μάτια σας, τα οποία ίσως να μην είναι για όλους, αλλά προσωπικά το βρίσκω κάπως δροσερό. Είναι αρκετά ξεχωριστές και διασκεδαστικές, αν και πιθανότατα δεν θα τα χρησιμοποιήσω καθημερινά, είμαι ευχαριστημένος που τους προσθέσαμε στη συλλογή μου.

Deborah Milano 24ωρο αδιάβροχο eyeliner σε μαύρο (€ 11,50 / $ 12.90)

Έντονα μαύρο, πλήρως αδιαφανές μετά από ένα σμήνος και εξαιρετικά μακροχρόνιες – αυτές είναι οι ιδιότητες που κάνουν το Deborah 24ωρο αδιάβροχο eyeliner ένα από τα πολύ καλύτερα υγρά επενδύσεις που έχω δοκιμάσει ποτέ.

Deborah Milano Atomic Red Mat κραγιόν στο 01 (€ 12,50 / $ 14)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απλά αρέσει αυτό το ατομικό κόκκινο κραγιόν, αλλά δεν είμαι σίγουρος πώς να το περιγράψω. It looks like a mix of red, orange and pink, and if you like to wear color on your lips but don’t want to go too bright during the day, I think it would be a great lipstick for you.

Έχει ένα σατέν-ματ φινίρισμα και δεν αισθάνεται ξήρανση, αλλά δεν υπερέχει το τμήμα μακροζωίας, οπότε βεβαιωθείτε ότι το σκάψιμο στην τσάντα σας για να αγγίξετε όλη την ημέρα.

L-R: natural effect blush in 06 heavy and blended, Atomic Red mad Lipstick in 01, radiance developer Highlighting Concealer in 01 Light, 24ORE color mat eyeliner in 10 Bamboo and 09 Lavender, 24ORE waterproof eyeliner in Black
Do you know my friend Deborah? If not, you ought to certainly come to Italy and meet her!