Το Soap & Glory’s $ 12 Washingtime Wonderhand σετ είναι εδώ για να βοηθήσει τα ξηρά χέρια σε όλη τη γη

δαχτυλίδι καμπάνας έλκηθρο,
Ακούς?
Στη λωρίδα,
Το χιόνι είναι λαμπερό.
Ένα υπέροχο θέαμα,
Είμαστε ευχαριστημένοι απόψε,
Περπατώντας σε μια Wintertime Washinghaand!

[Εισάγετε το χειροκρότημα εδώ]

Aw, λέω χάρη σε σας! Σας ευχαριστούμε! Είσαι τόσο καλά …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΧΑΧΑΧΑ! Online Christmas Caroling. Πρέπει να το κάνουμε κάτι …

Σε συναφείς ειδήσεις, αυτό το s σαπουνό και δόξα χειμώνα wonderhand set δώρο δεν θα μπορούσε να έρθει σε πολύ καλύτερο χρόνο για πολλά paws σε όλη τη γη, αφού οπουδήποτε Temps έχουν πέσει, το ξηρό δέρμα έχει κνησμό καθώς και ρωγμές.

Το σετ περιλαμβάνει τρία μεγάλα μεγέθη δείγματος 1.69-oz. Σωλήνες χεριών από σαπούνι και κρέμες τροφίμων της Glory σε ροζ περγαμόντο πρωτότυπο ροζ, υπέροχο ασβέστη ζάχαρη συντριβή καθώς και αμυγδάλου βανίλια smoothie αστέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Για να πάρετε πραγματικά πίσω από αυτά, πρώτα, πρέπει να σας αρέσουν οι γλυκές αρωματικές λοσιόν, καθώς και να κάνω αυτή τη φορά όλο το χρόνο, θεωρώντας ότι και οι τρεις από τις λοσιόν σε σχήμα που νομοσχέδιο. Δεύτερον, Hey υπάρχει ενυδάτωση! Κρατάω ένα μπουκάλι πλήρους μεγέθους χεριών στο γραφείο μου όλο το χρόνο από το πώς ακριβώς είναι η ενυδάτωση είναι (l’Occitane shea βούτυρο κτυπημένη κρέμα χεριών είναι ένα ακόμα αγαπημένο), καθώς και είναι υπέροχο να έχετε ένα πολύ πιο φορητό μπουκάλι Κρατήστε στο πορτοφόλι μου.

Και οι τρεις από αυτές τις παχιά, πλούσιες λοσιόν αποτελούνται από βούτυρο Shea, καθώς και να πάρουν λίγο χρόνο για να βυθιστούν τελείως. Τελικά να φτάσουν εκεί, ωστόσο δεν θα έκανα κανένα είδος τραπεζοειδούς εργασίας ιδανικό (διαβάστε: ολισθηρό χέρια).

Εάν τα ξηρά χέρια σας, ή τα χέρια κάποιου που αγαπάτε, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ένα βοηθητικό χέρι, μπορείτε να ανακαλύψετε το σαπούνι $ 12 και τη δόξα του Winterhand που βρίσκεται στο Ulta καθώς και στο Διαδίκτυο τώρα.

Χριστούγεννα Caroler Craziness

Παίρνετε τους Carolers στην περιοχή σας; Κάθε φορά που βρίσκεται σε λίγο, καθώς και – είμαι σχεδόν ντροπιασμένος να το παραδεχτώ, ωστόσο ακριβώς εδώ πηγαίνω ούτως ή άλλως! – Ποτέ δεν καταλαβαίνω τι να κάνω όταν έρχονται γύρω, οπότε απενεργοποιώ όλα τα φώτα καθώς και κοντά τις κουρτίνες, αφού αυτό είναι που θα έκανε ο μπαμπάς μου όταν ήμουν παιδί.

Θα τον ρωτούσα πάντα γιατί το κάναμε όπως όλοι μας κάθισαν εκεί στο σκοτάδι, καθώς και θα έλεγα απλά, “θέλουν να πάρουν φρούτα!” χωρίς απολύτως κανένα πλαίσιο ή επιπρόσθετα εξήγηση.

Σοβαρά, καλώς ήλθατε στην παιδική μου ηλικία …

Εν πάση περιπτώσει, λέω χάρη στην καλοσύνη για το Διαδίκτυο, αφού μόλις κοίταξα τους κατάλληλους κανόνες για να συμμορφωθείς όταν οι Carolers έρχονται στην πόρτα σας, καθώς και πολλοί άνθρωποι προτείνουν να λένε χάρη σε αυτά για το δώρο της μουσικής τους καθώς και τη χρήση τους μια θεραπεία, όπως τα μπισκότα ή τα καραμέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα καταλαβαίνω τι να κάνω. Θα τους δώσω μερικές από τις σκοτεινές σοκολάτες του Trader του Joe, αντί να κάθονται απλά σε ένα σκοτεινό χώρο μέχρι να φύγουν.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen