Διπλό δείκτη ομορφιάς λουλουδιών Πάρτε δείκτη ματιών και Creme eyeshadows στην πισίνα φιλί και όμορφη λιλά

Charm Flower Double Πάρτε δείκτη ματιών και Creme eyeshadows στην πισίνα φιλί και όμορφη λιλά, $ 9.98 το καθένα
Είναι το μακιγιάζ ή ένας δείκτης;

Ή λίγο και τα δύο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

[Εισαγωγή Cartoony Διπλό Πάρτε εδώ]

Αυτά τα διπλά ματιών και η Creme eyeshadows (9,98 δολάρια το καθένα) από τη γοητεία λουλουδιών της μάρκας Markstore της Creamty Markstore είναι διπλής λήξης σκιά ματιών / γραμμών γραμμών, και επειδή έχω ένα πράγμα για μακιγιάζ που μοιάζει με κάτι που θα βρείτε σε ένα κατάστημα Steno, Ήθελα να το δώσω ένα.

Είναι $ 9.99 το καθένα και έχουν μια σκιά κρέμας με ένα εφαρμοστή Doe-Foot στη μία πλευρά και μια υγρή επένδυση με μια τσούλα-μαϊμού αισθάνθηκε την πρόταση από την άλλη.

Έχω αρχίσει να τα χρησιμοποιώ για το μακιγιάζ των ματιών βιασύνης-και Go. Συρράγω μια μικρή ποσότητα της σκιάς της κρέμας σε γυμνά καπάκια με το πόδι doe και ωραία έξω τις άκρες με ένα δάχτυλο. Στη συνέχεια, απευθυνθώ στις ανώτερες γραμμές μου με τον δείκτη.

Δεδομένου ότι οι σκιές είναι πολύ καθαρές, δεν χρειάζονται πολύ ανάμειξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ω, και fyi – οι σκιές φαίνεται να στεγνώσουν γρήγορα, οπότε μην ξεχάσετε να τους κλείσετε καλά και σφιχτά (μπορεί επίσης να θέλετε να κρατήσετε την απόδειξή σας, μόνο σε περίπτωση).

Το φιλί της πισίνας έχει ένα τεράστιο βρώμικο πράσινο σκιά ματιών στο ένα άκρο και ένα τζετ μαύρη επένδυση από την άλλη. Το όμορφο λιλά έχει την ίδια μαύρη επένδυση, αλλά το ζεύγει με μια χαλαρή σκιά Taupe στο άλλο άκρο.

Υπάρχει επίσης μια πρόσθετη σκιά που δεν εμφανίζεται εδώ που ονομάζεται χάλυβας ένα φιλί (αγάπη αυτό το όνομα), ένα σκούρο μοβ, το οποίο μπορείτε να δείτε τα καταστήματα Walmart και online.