Έχετε ποτέ καλέσει να διαμαρτυρηθείτε για κάποιον σε ένα κατάστημα ή ένα μακιγιάζ μακιγιάζ (παρακαλώ, χωρίς ονόματα);

Gurl, επιτρέψτε μου να σας πω κάτι …
Nope, δεν έχω. Οχι ακόμα. Αν και έχω έρθει πολύ κοντά …

Τόσο κοντά που είχα το τηλέφωνό μου έξω και τα δάχτυλά μου που αιωρούνται χιλιοστά πάνω από το νούμερο το μαξιλάρι για να καλέσουν μια γραμμή εξυπηρέτησης πελατών μία φορά πέρυσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμπληρώθηκε σε ένα περιστατικό σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα (το οποίο δεν θα ονομάζεται, μόνο και μόνο επειδή δεν αισθάνομαι σαν να γκρατώντας τους σε δημόσιους). Ήμουν εκεί τον έλεγχο των nars και έβγαλε το τηλέφωνό μου για να ελέγξω μερικές σημειώσεις που έκανα νωρίτερα την ημέρα.

Ήταν η μέρα μου μακριά (Σάββατο), και ήμουν ευτυχής να είμαι απλά να παίζω με μακιγιάζ. Σκέφτηκα, “Γεια σου, γιατί δεν κάνω ένα γρήγορο τιτίβισμα με μια φωτογραφία με μερικές σκιές nars και να δώσω ένα ειδικό φωνάζοντας σε αυτό το μεγάλο κατάστημα που αγαπώ τόσο πολύ;”

Λοιπόν, ένα από τα κορίτσια που εργάζονται εκεί με είδαν να πάρω τη φωτογραφία με το τηλέφωνό μου και δυνατά, και όχι τόσο ωραία, με αγόρασες να σταματήσω, λέγοντας ότι η φωτογραφία στο κατάστημα δεν επιτρέπεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Καταλαβαίνω ότι το λέγεται να σταματήσει. Ήταν η πολιτική της εταιρείας τους, αλλά μετά από αυτό, το κορίτσι που ανέβηκε πάνω μου μέχρι να διαγράψω την εικόνα, λέγοντας ότι δεν εξαρτάται από μένα για να το κάνω μόνος μου.

Ναι, το είπε στην πραγματικότητα αυτό στο πρόσωπό μου.

Παίρνω ότι κάποια μέρη δεν επιτρέπουν φωτογραφίες, αλλά ειλικρινά, ήμουν αρκετά p * ssed. Όχι για την πολιτική, αλλά για την προσέγγιση.

Ίσως το κορίτσι είχε μια κακή μέρα, αλλά αισθάνομαι ακόμα ότι θα μπορούσε να το χειριστεί με πολύ περισσότερη φινέτσα.

Ήμουν στην πραγματικότητα στο κατάστημα για να αποθηκεύσει κάποια φροντίδα του δέρματος και μακιγιάζ και σχεδιάζοντας να ρίξω ένα καλό κομμάτι της αλλαγής (είχα πραγματικά προσβλέψει την επίσκεψη), αλλά ήμουν τόσο απενεργοποιημένος από τον τρόπο που μου έτρεξε Μόλις βγήκα ιδανικό και εκεί. Αργότερα στο σπίτι αγόρασα τα προϊόντα online από κάπου αλλού.

Δεν έχω αγοράσει τίποτα από αυτό το κατάστημα από τότε, και τώρα, κάθε φορά που περπατάω από αυτό στο εμπορικό κέντρο, τους καταρρέω κάτω από την αναπνοή μου (“ένα pester και στα δύο σπίτια σας!”). Και όταν το κατάστημα έρχεται ποτέ σε περιστασιακή συζήτηση, πάντα επανεξετάζω αυτή την ιστορία …

Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Έχετε ποτέ καλέσει να διαμαρτυρηθείτε για κάποιον σε ένα κατάστημα ή ένα μακιγιάζ μακιγιάζ (παρακαλώ, χωρίς ονόματα);

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. TGIF!