Τα πλήρη, τα χνουδωτά φρύδια είναι μερικά μόνο με τα πόδια μακριά με αυτή την τεχνική

“backcombing,” ή βουρτσίζοντας ενάντια στους κόκκους των τριχών σας φρυδιών, με ένα γέλη φρυδιών που είναι κάπως ελαφρύτερο από το χρώμα των μαλλιών μου είναι το γρήγορο τέχνασμα μου γεμάτο γρήγορα, αφράτα, ωστόσο, ομοίως αρκετά καθορισμένα φρύδια.

Καλή τύχη στο τέχνασμα που προσπαθεί να βυθίσει το σωλήνα μου από κλεψύδρα μπρόκλι γέλη σε ζεστή μελαχρινή outta outta μου t. rex claw από τότε που θα ήταν σε έναν κόσμο κακό! Μπορώ να είμαι μόνο 5’1 “, ωστόσο αυτή η γυναίκα είναι feisty καθώς και έχει συναισθήματα για αυτό το gel (όλα τα μεγάλα, γιατί είναι πραγματικά το καλύτερο διαθέσιμο imo).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πλήρης κατανομή μακιγιάζ

Μάτια – Mac Νεύρα σκιά ματιών (πτύχωση), Mac Goldmine σκιά ματιών (αναμειγνύεται με νεύρα και χρησιμοποιείται σε καπάκια), Mac Prep + Prime 24/7 μάτι μάτι, Mac σε πρόσθετη διάσταση ανθεκτική σε νερό μάσκαρα, μητροπολιτική αποσύνθεση διπλό ομάδα Έγχρωμη μάσκαρα στο Gonzo (γραμμή νερού καθώς και γραμμή βλεφαρίδας)

Πρόσωπο – NARS VELVET MATTE δέρμα Απόχρωση στο St. Mortiz αναμειγνύεται με Mac Deal με καθώς και σώμα στο C5 καθώς και Becca Backlight Primer (ίδρυμα) Επικαλυμμένο με Mac με ορυκτό

Μάγουλα – κλεψύδρα φανταστική γυμνή κοκκινοσκουφίτσα εξαντλημένο με chanel les μπεζες υγιής λάμψη στο Νο. 40

Χείλη – Metropolitan Decay Αντιδιαγλέβο κραγιόν σε γυμνό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. TGIF!