Ποια είναι η μετάβαση στο μακιγιάζ multitaskers αυτή τη στιγμή και γιατί τους αγαπάς;

δεν πήρε τίποτα, αλλά η αγάπη για αυτούς τους θαυμάσιους multitaskers
Ένας από τους μεγαλόφιες αγάπες Multitasking μου θα μπορούσε να θεωρηθεί βασικό … αλλά είναι ένα φανταστικό workhorse. Είναι Mac Brun σκιά ματιών και το χρησιμοποιώ ως πλήρωτο φρύδι, ένα eyeliner και, ναι, ως σκιά ματιών.

Το σκούρο καφέ Brun δεν είναι ούτε πολύ ζεστό ούτε πολύ γκρίζο και το σατέν φινίρισμα του φαίνεται πρακτικά ματ όταν είναι στο δέρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, ναι, είναι εκπληκτικά εύκολο να αναμειχθεί.

Το έχω φορέσει για βόρεια μια δεκαετία τώρα (Yikes) και είναι ένα από τα δοκιμασμένα και αληθινά μου Mac Faves. Είναι πραγματικά ένα βασικό.

Τούτου λεχθέντος, εγώ και εγώ κάποιες Maybelline άμεση ηλικία επανατοποθετήστε το concealer, το οποίο είναι πρακτικά ένα Dupe για το πολύ πιο ακριβό charlotte tilbury concealer με το σφουγγάρι thingamabber!

Λειτουργεί Fab ως Concealer με πλήρη κάλυψη κάτω από τα μάτια επειδή παραμένει τοποθετημένο και δεν λειτουργεί σε λεπτές γραμμές, αλλά επίσης σιγουρευτείτε όμορφα, ώστε να μπορείτε εύκολα να το μετατρέψετε σε ένα ίδρυμα αν θέλετε. Απλά αφήστε το με μια βούρτσα που έχει υποστεί βούρτσα με Mac Fix +, ή το ανακατέψτε με μια μικρή κρέμα Mac Strobe, και στη συνέχεια το το ρυθμίσετε με ένα άγγιγμα σκόνης (αν αισθάνεστε έτσι κλίση).

Τέλος … και αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά έχω κάνει το μακιγιάζ μου στο αυτοκίνητο πολύ πρόσφατα πριν ξεκινήσει η στροφή μου στο φούρνο, και τα υγρά κραγιόν με ειλικρινή γοητεία ήταν ιδανικές για μακροχρόνια χείλη και το μάγουλο χρώμα .

Έτσι είμαι εγώ! εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Ποια είναι τα τρέχοντα go-to makeup multitaspers;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. TGIF! ?