Θα εξαρτώντας από τον σύζυγό σας / σύζυγος / φίλη / φίλη σας για να κόψετε τα μαλλιά σας;

ΕΜ όχι.

Δεν θα συμβεί, γιατί παρόλο που εξαρτώνται από αυτόν τον άνθρωπο με πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της ζωής μου και τη ζωή της γάτας μου, δεν εξαρτώνται από αυτόν με τα μαλλιά μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όχι, ακόμη και αν η Αποκάλυψη Ζόμπι κατέβηκε και δεν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι γύρω από τη δυνατότητα να χειριστούν ψαλίδια, εξακολουθώ να μην αφήνω το El Hub να αγγίξει τα μαλλιά μου (συγνώμη, μωρό!).

Θέλω να πω, ο άνθρωπος θυμάται μόλις να κόψει τα δικά του νύχια κάθε λίγους μήνες και εγώ πρέπει να εξαρτώσω από αυτόν για να κόψω τα μαλλιά μου …;

Οχι.

Εδώ είναι πώς θα πέσει κάτω: Θα αρχίσαμε να πάρω όλα μικρο-manage-y και νευρικό, και αυτό θα τον ενοχλήσει, και τότε θα ξεκινούσαμε να φωνάζουμε ο ένας τον άλλον πάνω από κάτι εντελώς άσχετο και απολύτως χαζή, και στη συνέχεια «D κατά λάθος κόβουμε ένα κομμάτι big-@ ss των μαλλιών μου στην πλάτη. ?

Τώρα, αν ήταν ένας εκπαιδευμένος στυλίστας, αυτό θα ήταν διαφορετικό, και πάντα νόμιζα ότι θα ήταν απίστευτα καταπληκτικό να συναντήσετε κάποιον που θα μπορούσε πραγματικά να κάνει τα μαλλιά (ιδιαίτερα σγουρά / κυματιστά μαλλιά). Φυσικά, σε αυτό το σενάριο ονείρου, το El Hub θα ήταν επίσης σε θέση να κάνει χρώμα, και θα μπορούσε να με συνδέσει με κάποια μπαλάγια βόμβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Θα εξαρτώντας από τον σύζυγό σας / σύζυγος / φίλη / φίλη σας για να κόψετε τα μαλλιά σας;

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen