Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μάσκα Blog Appeal, Vol. 305

Όταν πήρα αυτή τη συναυλία εργασίας για καρτέλες ως εμπειρογνώμονα του βοηθού κατοικίδιων ζώων του / Kitty Modeling Agent, δεν είχα καμία ιδέα για τις περιπέτειες μπροστά μου.

Πίστευα ότι ήμουν απλά έξω με μια γάτα. Ακριβώς πώς θα μπορούσα να καταλάβω ότι θα μετατραπεί σε ένα τέτοιο powerhouse στο μόδα των αιλουροειδών καθώς και στις βιομηχανίες μοντελοποίησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ είναι η σύντομη ιστορία βίντεο ακριβώς πώς συνήθως αφορούν να περάσουν.

Η δημοσίευση αυτή χρηματοδοτείται από το Purina Pro Plan #proplancatpartner. Για πληροφορίες σχετικά με τη δημοσίευσή μου, ανατρέξτε στην αποποίηση ευθύνης μου.

Οι καρτέλες υποστηρίζουν την εκστρατεία Purina #mygreatcat

Κάθε φορά που μοιράζεστε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο του εργοδότη σας αιλουροειδών απλά είναι απίστευτο με τον δικό του τρόπο, θα τροφοδοτήσετε μια πεινασμένη γάτα.

Για κάθε φωτογραφία ή βίντεο που μοιράζεστε στα κανάλια κοινωνικού δικτύου σας που περιλαμβάνει το Hashtag #mygreatcat από τώρα με τις 31 Αυγούστου, το Purina Pro Plan θα δώσει μια λίβρα φαγητού γάτα – έως και 50.000 λίρες – σε πολλές ομάδες διάσωσης αιλουροειδών σε εθνικό επίπεδο με την κουζίνα Pro Σχέδιο ράλι στο δίκτυο διάσωσης.

Σχετικά με το Purina Pro Σχεδιάστε τα τρόφιμα αιλουροειδών

Το Purina Pro σχεδιάζει τον γάτα κατανοεί ότι κάθε αιλουροειδής είναι διαφορετικός στο δικό της καταπληκτικό τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μεγάλη ποικιλία του σχεδίου Purina Pro, καθώς και τα υγρά τρόφιμα αιλουροειδών καθώς και τα σνακ, προσφέρονται αποκλειστικά σε καταστήματα ειδικών κατοικίδιων ζώων, μπορούν να ανακαλυφθούν σε τρεις ειδικές πλατφόρμες διατροφής – απολαύστε, φινέτσα, καθώς και εστίαση (καρτέλες αρέσει η εστίαση! ) – Με κάθε τύπο που δημιουργήθηκε για να προμηθεύσει προηγμένη διατροφή για να βοηθήσει να βγάλει το καλύτερο στη γάτα σας. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση www.proplan.com/cat.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Σχετικά με το Purina Pro Plan Rally για τη διάσωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ράλι στη διάσωση είναι μια εταιρική σχέση του Purina Pro Plan καθώς και να επιλέξει οργανώσεις διάσωσης κατοικίδιων ζώων σε ολόκληρη τη χώρα που παρέχουν υιοθετούμενες οικογενειακές κατοικίδια ζώα τη φροντίδα που απαιτούν καθώς και τα αγαπημένα σπίτια που τους αξίζουν. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το 2005, οι οργανώσεις διάσωσης σώζουν πάνω από 600.000 κατοικίδια ζώα. Για να ανακαλύψετε πολλά περισσότερα για το Puriina Pro Plan Rally στο δίκτυο διάσωσης, μεταβείτε στη διεύθυνση www.proplan.com/rallytorescue ή να τα ανακαλύψετε στο Facebook στο www.facebook.com/rallytorescue.

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen