Κυριακές με καρτέλες Η γάτα, μακιγιάζ καθώς και μασκότ blog ομορφιάς, νοί. 678

Ο άνθρωπος! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το καλοκαίρι έχει τελειώσει. Τι στο!? καθώς και δεν έχουμε ακόμη και πολλές ζεστές μέρες φέτος. Είναι περίεργο εδώ στην περιοχή του κόλπου, αφού έχουμε μερικές από τις θερμότερες καιρικές συνθήκες στις αρχές της πτώσης, ωστόσο ακόμα. Επιφορτώσαμε περισσότερες ημέρες της ομάδας μέχρι τώρα.

Οι καρτέλες θα είχαν κάνει ένα τεράστιο καλοκαίρι αποστολή αυτού του Σαββατοκύριακου με μια εκπομπή μοντελοποίησης πλήρους κλίμακας Kitty. Πάντα άρεσε να τερματίσει τις εποχές με ένα σημαντικό γεγονός κάποιου είδους, καθώς και στη συνέχεια να συμμορφωθεί με την γιορτή του να ακούγεται η επόμενη σεζόν. Σε αυτόν, ό, τι ήταν ένας μεγάλος λόγος για να γιορτάσω την εμφάνισή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Video playerhtts: //makeupandbeauterblog.com/wp-content/uploads/2021/09/tabs-sunny-day-may-5-2018.mp4

00:00
00:00
00:19

Ρόδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Rosie αρέσει το φθινόπωρο ακριβώς όσο της αρέσει το καλοκαίρι, οπότε είναι εντελώς ωραία με τις μεταβολές των εποχών. Είναι όλα σχετικά με την επιστήμη των εποχών, καθώς και η βοτανική είναι ένα από τα πολλά συμφέροντά της, οπότε είναι όλα τόσο ενδιαφέροντα ότι κοιτάζει μπροστά σε κάθε εποχή αλλάζει. Βλέπει την ερώτηση παντού κοιτάζει στον φυσικό κόσμο.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen