Κυριακές με καρτέλες Η μασκότ Blog Cat, Makeup και Appeal Blog, Vol. 611

Όταν οι καρτέλες θα περπατούσαν τις αίθουσες στις καρτέλες Οι βιομηχανίες γάτας, η έδρα της LLC, έπρεπε να είστε σε φρουρά. Ήταν σαν να είσαι στο στρατό όταν ένα γενικό τεσσάρων αστέρων περπάτησε. “Atten-hut! αξιωματικός στο κατάστρωμα! ” Είχε υψηλά πρότυπα και ζήτησε πολλά. Αναμένεται να εργάζεστε πολλές ώρες, συχνά και να προετοιμάζετε σάλτσα για τα μεσάνυχτα σνακ του. Αναμένεται επίσης να είστε σε κλήση 24/7 για συντήρηση γούνας.

Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος που ήταν. Δεν υπήρξε κρουαζιέρα ή η ανάπαυση στις δάφνες σας. Ήσασταν μόνο τόσο καλός όσο το τελευταίο μασάζ που του δώσατε. Οι καρτέλες δεν ζήτησαν μόνο την αριστεία από τον εαυτό του. Το ζήτησε επίσης από αυτούς γύρω του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και αν τον ενέκρινε ποτέ για να διαμαρτύρονται για τη δουλειά σας, καλύτερα να είχατε μια νέα δουλειά παρατάσσονται. Ήταν ένας Taskmaster εντάξει, αλλά ήταν επίσης ο πιο γενναιόδωρος εργοδότης που είχα ποτέ. Θέλω να πω, αν κράτησες αρκετά για να προωθηθεί σε ανώτερα βοηθούς κατοικίδιων ζώων, έχετε μια παροχή ζωής δωρεάν αγκαλιές kitty.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν μπορώ να ψέψω. Ήταν μια σκληρή δουλειά, αλλά αγαπούσα κάθε λεπτό από αυτό.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen