Μακιγιάζ, καθώς και προσφυγή στο Blog Blog Δευτέρα, Vol. 571

Ας dooooo αυτό!

Έτσι … Ποια είναι η Δημοσκόπηση της Δευτέρας;

Εξαιρετική ερώτηση! Δεν είναι, σε αντίθεση με το όνομά του, μια πραγματική δημοσκόπηση, όπως με τα κουμπιά Bit Clicky. Είναι απλά μια λίστα πέντε πολύ περισσότερο ή λιγότερο τυχαίες ανησυχίες που έχω δημοσιεύσει σε αυτό το blog κάθε Δευτέρα το πρωί για τα προηγούμενα τεταρτημόρια χρόνια (από το 2007). Μου αρέσει να διαβάζω τις απαντήσεις σας, καθώς και βοήθησε να πάρω την εβδομάδα μου σε μια μεγάλη αρχή.

1. Το μεγαλύτερο ταξίδι αεροπλάνου που έχετε πάρει ποτέ;

Ήταν 14 ώρες! Πήγαμε από το Σαν Φρανσίσκο στις Φιλιππίνες. Ήμουν στις αρχές της δεκαετίας του ’20 την εποχή εκείνη, καθώς πήγα εκεί για να πάω στο νοικοκυριό με τη μαμά μου. Αστεία είναι ότι δεν έχω κατά νου να είναι ανήσυχοι στο αεροπλάνο ή πιστεύω ότι πήρε για πάντα. Απλά έχω κατά νου το αεροπλάνο που αγγίζει στη Μανίλα καθώς και σε όλους – καθώς και μιλώ όλους – παλαμάτε προς τα πάνω όπως θα μόλις ολοκληρώσαμε να απολαμβάνουμε τη μεγαλύτερη ταινία του κόσμου. “Woo-hoo!” Αυτός ήταν ο πρώτος και μόνο ο χρόνος που έχω πάει σε μια πτήση όπου συνέβη. Προφανώς, όλοι ήταν απλά τόσο dang να απολαύσετε το πράγμα, το lol!

2. Το Go-to-Eye-Eye Concealer αυτή τη στιγμή;

Το ένα από το Maybelline με το εφαρμοστή ιδεών σφουγγαριών.

3. Τι μοιάζει το μακιγιάζ σας στις αρχές της δεκαετίας του 2000;

ΚΟΡΙΤΣΙ. Θέλω να δηλώσω ότι ήταν ένα χάος, ωστόσο κοιτάζοντας πίσω, ήταν αρκετά φυσιολογικό της εποχής. Γεμάτο μολύβι-λεπτό φρύδι (Mac σκυρόδεμα καθώς και μια γωνιακή βούρτσα, μωρό!), Παγωμένη σκιά ματιών από τη γραμμή βλεφαρίδων στο καπάκι (συνήθως ένα Taupe Clinique Duo που βρήκα στο Κολλέγιο που ονομάζεται “Fawn Satin”), μια επένδυση μολύβι Taupe, Μάσκαρα, Concealer, Blush καθώς και γυαλιστερά χείλη (είτε Mac Nymphette είτε Spite).

4. Έχετε ζήσει ποτέ σε ένα αγρόκτημα;

Δεν έχω, ωστόσο, πιστεύω ότι θα ήθελα, ειδικά αν ήταν ακόμα αρκετά κοντά στους γείτονες καθώς και ίσως 10-15 λεπτά από τα προάστια καθώς και στον πολιτισμό. Μπορώ απολύτως να δω τον εαυτό μου να ζουν σε ένα οικόπεδο γης με τα ζώα, ωστόσο δεν μπορούσα να προσφέρω με το να είμαι τόσο καλά απομονωμένος.

5. “Εάν πρόκειται να κρεμάσετε γύρω με κάποιον όλη την ημέρα, μπορεί επίσης η οσμή σαν _______.”

Πίτσα. ?

Εντελώς kidding. ? Μπορείτε να απεικονίσετε τη μυρωδιά του αλμυρού πεπερόνι όλη την ώρα;

Έτσι … Θα δηλώσω κάτι από το Dolce & Gabbana, θεωρώντας ότι κάνουν τόσο πολλά αρώματα που μου αρέσει.

Μπόνους Ερώτηση: Είστε σήμερα μαραθώνιο κάθε είδους εκπομπές;

Ναι! Είμαι στη μέση της εποχής ένα ανώτερο ανώτατο όριο. Απολαύσαμε μερικά επεισόδια το περασμένο Σαββατοκύριακο καθώς και ανακάλυψε αυτό μέχρι στιγμής: οι άνθρωποι συνήθως επιλέγουν το σπίτι που χρειάζεται το πιο έργο, καθώς και ο Jo-Jo θα χτυπήσει σχεδόν σίγουρα μερικά τείχη, ζωγραφίστε ό, τι άσπρο, τυλίξτε μερικές δοκοί οροφής με Cedar, καθώς και προσθέστε ένα νησί κουζίνας.

Ενέργεια ενεργοποίησης

Γεια σου φίλε! Για να παραθέσετε το Coywolf, “Καλημέρα! Είναι μια πανέμορφη μέρα. ” Εκτός από αυτό, καθώς εσείς καθώς και εγώ είστε εδώ, κάνουμε το καταραμένο πράγμα, καθώς και το κάνουμε με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μας. ?

Αυτό ήταν απίστευτα τυρώδες, ξέρω, ωστόσο δεν μπορώ να το βοηθήσω. Συχνά μου αρέσει το επιπλέον τυρί το πρωί. Μέρος του είναι δεδομένου ότι μου αρέσει να απολαμβάνω κίνητρα ted συνομιλίες όταν σηκωθώ γιατί, καθώς και εγώ δηλώνομαι μόνο αυτό * ένα εκατομμύριο φορές *, ωστόσο δεν είμαι φυσικά όχι ένα πρωινό πρόσωπο, έτσι στην αγορά για μένα να πάρω Επάνω, καθώς και να βγάλω να βγάλω εκεί που θέλω να κάνω κάτι άλλο από το να μείνω στο κρεβάτι μου κάτω από το ζεστό μου, καθώς και τα κουρασμένα καλύμματα, προσπαθώ να πάρω άλλους ανθρώπους να μου δώσω τη βελτίωση της απαίτησης να επιτεθεί στη λίστα μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε μέρα, σιγά-σιγά τσιπ μακριά που θέλει να κάνω κάποιο είδος σημείου στον κόσμο.

Μου άρεσε μια ομιλία TED που ονομάζεται “Σταματήστε να βιδώνεις τον εαυτό σου” (σοβαρά, τι φανταστικό τίτλο), με τη σύνδεση Professional Robbins, καθώς και ένα από τα αγαπημένα μου μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Το CRUX είναι ότι οι άνθρωποι απαίτησαν κάτι που ονομάζεται “ενεργειακή ενεργειακή ενέργεια” για να σηκωθεί καθώς και να κάνει τα πράγματα που έβαλαν σε αυτή τη γη.

Καταλαβαίνω ότι φαίνεται Corny, ωστόσο, όταν μιλάει για αυτό, είναι απολύτως όχι. Το βίντεο επίσης ξεπερνάει ακριβώς πώς ξεπερνάτε εξαιρετικές πιθανότητες απλά να υπάρχει απλά σε αυτή τη γη, έτσι heck, ίσως να κάνετε κάτι μαζί του.

Ενεργοποίηση ενέργειας είναι αυτό το bit επιπλέον ώθηση που απαίτησε να κάνετε τα πράγματα που θέλετε να κάνετε, καθώς και εγώ αισθάνομαι σαν ένα από τα πράγματα που έχω δηλώσει ότι είναι να βοηθήσω τους άλλους, με τον δικό μου τρόπο, ακόμα κι αν κάνει να χαϊδεύω κάποιον Ή να σκεφτείτε, καθώς και να αγοράσετε για μένα να το κάνω αυτό, κανονικά απαιέψω κάποια πρόσθετη βοήθεια το πρωί. Για το λόγο αυτό το βίντεο.

Ελπίζω να σας βοηθήσει με κάποιο τρόπο. Πάρτε λίγο χρόνο για να το ακούσετε αν μπορείτε.

Σε αυτό το σημείωμα, θα πάω να imbibe πολύ περισσότερο καφέ (μία από τις πρωταρχικές πηγές ενέργειας ενεργοποίησης!) Καθώς και το hop; σε αυτό. Έχετε μια υπέροχη μέρα, “K;

Η φιλική σας κοινότητα προσφυγή εξαρτημάτων,

Karen

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. αφιερώστε το χρόνο! Ακριβώς εδώ πρέπει να αντιγράψετε / επικολλήσετε με τις απαντήσεις σας σε ένα comment. τα λέμε σύντομα.

1. Το μεγαλύτερο ταξίδι αεροπλάνου που έχετε πάρει ποτέ;
2. Το Go-to-Eye-Eye Concealer της στιγμής;
3. Τι μοιάζει το μακιγιάζ σας στις αρχές της δεκαετίας του 2000;
4. Έχετε ζήσει ποτέ σε ένα αγρόκτημα;
5. “Εάν πρόκειται να κρεμάσετε γύρω με κάποιον όλη την ημέρα, μπορεί επίσης η οσμή σαν _______.”

Μπόνους Ερώτηση: Είστε σήμερα μαραθώνιο κάθε είδους εκπομπές;