Περισσότερα πρώτα! (Και μια συμβουλή προσφυγής ταξιδιού)

χθες ήταν μια μέρα πολύ περισσότερα πρώτα σε αυτό το ταξίδι. Όπως, ο Connor και είδα το πρώτο μας ουράνιο τόξο (του ταξιδιού) και έχασα σοβαρά τα βηματικά μυαλά μας.

Rainbows, άνθρωπος. Δεν έχει σημασία τι ηλικία είστε, ποτέ δεν γερνούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χθες ήταν επίσης η πρώτη φορά που ήμουν ποτέ στο ζωολογικό κήπο της Χονολουλού. Ο El Hub μεγάλωσε εδώ, όμως, και πήγε όλη την ώρα όταν ήταν λίγο keiki, αλλά ήταν επίσης η πρώτη του φορά που πηγαίνει δεκαετίες.

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να κάνετε το ζωολογικό κήπο αν επισκεφθείτε τον Oahu με μικρά παιδιά ή νήπια! Είναι ιδανικό στην ανατολική άκρη της Waikiki και είναι ένας σχετικά μικρός ζωολογικός κήπος σε σύγκριση με μερικούς από τους μεγάλους στην ηπειρωτική χώρα. Οι λόγοι είναι απίστευτοι και τα εκθέματα δεν είναι τόσο μακριά εκτός από το άλλο που περνάτε το μισό χρόνο περπατώντας μεταξύ τους, οπότε είναι εύκολο για τα μικρά (και τους τεμπέλους ενήλικες).

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη περιοχή παιδικής χαράς στο κέντρο του ζωολογικού κήπου που περιβάλλεται από πάγκους κάτω από ένα σκιασμένο θόλο μαζικών δέντρων banyon και είναι ένα καταπληκτικό σημείο για να ακούσετε τους ήχους του ζωολογικού κήπου, να απολαύσετε τα παγώνια και να κάνετε ένα σύντομο διάλειμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Connor και πήγαμε επίσης σε μια ευγενική παραλία με παιδιά που είναι ιδανική εδώ από το airbnb μας στο Waikiki χθες και η μικρή μας γοργόνα είχε μια έκρηξη πιτσίλισμα στο νερό.

Όταν είδαμε ένα σχολείο ψαριών, το μυαλό της φουσκώθηκε εμφανώς όταν συνειδητοποίησε ότι τα ψάρια ζουν στην θάλασσα.

Ξέρω! ΧΑΧΑΧΑ.

Ένας άλλος πρώτος για μένα σε αυτό το ταξίδι: Λοιπόν, περίμενα μέχρι να προσγειωθήκαμε εδώ για να πάρω μερικά ογκώδη βασικά προϊόντα περιποίησης, έτσι δεν θα έπρεπε να τους φέρεις στη μεταφορά μου (αφού έχασα τις αποσκευές μου σε ένα ταξίδι στο Μιλάνο μερικά χρόνια πριν, δεν έβαλα ποτέ να ελέγξω ξανά τις τσάντες μου) και wow! – Μιλήστε για ολόκληρο τον νέο κόσμο!

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την τοποθέτηση όλων (δεν υπάρχει ποτέ αρκετό δωμάτιο) ή φροντίζοντας ως πολλά μικρά μπουκάλια, ή καθώς πολλά μικρά μπουκάλια διαρροή, ήταν ανακούφιση. αξίζει τον κόπο imo.

Αισθάνομαι κακό κακό που δεν θα χρησιμοποιήσω τα πάντα μέχρι την τελευταία πτώση … αλλά θα αφήσω τα πρόσθετα με συγγενείς. Ή οποιοδήποτε άτομο έχω χτυπήσει όταν βρισκόμαστε από την πόλη έξω από την πόλη.

Αξίζει τελείως το imo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σημερινή τελευταία μέρα μας εδώ, και είμαστε μακριά στην παραλία τώρα! Τα λέμε σύντομα. Ελπίζω να έχετε μια καλή εβδομάδα.

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen