Μακιγιάζ και έκκληση Blog Δευτέρα Δημοσκόπηση, Vol. 564

Έτσι … Ποια είναι η Δευτέρα Δημοσκόπηση;

Εξαιρετική ερώτηση! Δεν είναι, σε αντίθεση με το όνομά του, μια πραγματική δημοσκόπηση, όπως με μικρά κουμπιά κλικ. Είναι απλώς μια λίστα πέντε πολύ περισσότερο ή λιγότερο τυχαίες ερωτήσεις που έχω δημοσιεύσει σε αυτό το blog κάθε Δευτέρα το πρωί για τα προηγούμενα τεταρτημόρια χρόνια (από το 2007). Λατρεύω την ανάγνωση των απαντήσεων σας, και με βοηθά να πάρω την εβδομάδα μου σε μια καλή αρχή. ?

1. Ποιο είναι το άρωμα εργασίας σας στο Bath & Body Works;

Σε αυτή την ακριβή στιγμή, δεν έχω ένα ιδανικό τώρα, αλλά ήμουν εδώ για το Juniper Breeze πίσω την ημέρα.

2. Κρύα χέρια ή κρύα πόδια;

Κατά τη διάρκεια της ημέρας; Κρύα χέρια. Πάντα. Τα χέρια μου είναι πάντα κρύα κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά στη συνέχεια ζεσταίνουν τη νύχτα, και είναι τα πόδια μου που κρύβονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράξενο.

3. Θα προτιμούσατε να κάνετε μόνο ή να πηδήσετε από ένα κινούμενο όχημα; (Υποθέτοντας, για κάποιο περίεργο λόγο, ότι πρέπει να επιλέξετε ένα.)

Huh. Λοιπόν … Δεν θα έβλεπα οικειοθελώς, γιατί έχω δει πάρα πολύ πολλές εικόνες κίνησης τρόμου στον ανοιχτό δρόμο, και απλά στοιχηματίζω ότι ακόμα και αν η πιο απαλή ηλικιωμένη γυναίκα σταμάτησε να μου προσφέρει μια βόλτα, θα’d Πιθανώς προσπαθήστε να με πάρει σπίτι για να με ψήσετε στον ανθρώπινο μέγεθος του φούρνου.

Θα προτιμούσα να πηδήσω από ένα κινούμενο αυτοκίνητο και να σπάσουν τα πολλαπλά οστά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

4. Έχετε πάρει ποτέ τον εαυτό σας λουλούδια;

Heck ναι, κορίτσι! Φυσικά και έχω. Μην περιμένετε κάποιον άλλο να σας φέρει ένα μπουκέτο; όταν χρειάζεστε ένα. Πάρτε αυτούς τους ανθρώπους του Trader Joe για τον Damn Self!

5. Το τελευταίο πράγμα που έχετε στην πώληση;

Έλαβα τον εαυτό μου ένα ζευγάρι παντόφλες Quicksilver (επίσης γνωστές ως flip-flops) στη Χαβάη, και το μεγάλο ταμείο με γάντζε με την έκπτωση Kama’aina 10% έκπτωση.

Ευτυχισμένη Δευτέρα (και Ημέρα των Προέδρων εδώ στις ΗΠΑ)

Αυτό το βιβλίο εκεί πάνω στην κορυφή ήταν η ανάγνωσή μου για ύπνο χτες τη νύχτα. Το πήρα από τη βιβλιοθήκη πριν από μερικές εβδομάδες για να διαβάσω στο Connor, και τώρα το έχω διαχωρίσει για τον εαυτό μου. ?

Τεχνικά, γράφτηκε για τα κορίτσια οκτώ ετών και άνω (έτσι προκρίνω!). Νιώθω σαν να γράφτηκε για μένα, όμως. Υπάρχει μια ενότητα που ονομάζεται “Κάνοντας την πρώτη κίνηση” που μιλάει για το πόσο δύσκολο είναι να κλωτσήσει όταν δεν γνωρίζετε πραγματικά ένα νέο άτομο, το οποίο γενικά με περιγράφει σε κάθε εκδήλωση Mommies Club που έχω πάει ποτέ.

Νιώθω ότι αυτό το βιβλίο πρέπει να χρειάζεται να διαβάζει για κάθε άτομο που θέλει να κάνει νέους φίλους, είτε είναι παιδιά είτε για ενήλικες.

Όπου και αν βρίσκεστε και ό, τι είστε μέχρι, ο φίλος μου, έχετε ένα καλό σήμερα! ?

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Ώρα ερωτήσεων! Εδώ πρέπει να αντιγράψουν / επικολλήσουν με τις απαντήσεις σας σε ένα σχόλιο. τα λέμε σύντομα.

1. Ποιο είναι το άρωμα εργασίας σας στο Bath & Body Works;
2. Κρύα χέρια ή κρύα πόδια;
3. would you rather hitchhike alone or jump from a moving vehicle? (Assuming, for some odd reason, that you have to pick one.)
4. have you ever gotten yourself flowers?
5. Last thing you got on sale?