Ποιο είναι το σημερινό σας μακιγιάζ;

2018: Το καλοκαίρι μου του Taupe.
Αυτό ήταν το “Το καλοκαίρι του Taupe” για μένα, καθώς και εγώ τηλεφωνήστε σε αυτό το βλέμμα “Easy Polish” αφού είναι και τα δύο αυτά πράγματα! Ένα φωτεινό χείλος είναι το επίκεντρο, καθώς και υπάρχει λίγο νόημα στα καπάκια μου για ισορροπία.

Όσο για τα προϊόντα που χρησιμοποιώ για αυτό, hmm … επιτρέψτε μου να ξεπεράσω την τσάντα μακιγιάζ μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

NARS φρύδι Perfector στο Κομό – αυτό είναι ένα από τα νέα μολύβια τους που μόλις εισήχθησαν για πτώση, καθώς και είναι πολύ καλό. Τεράστια συν: Τα καπάκια για το μολύβι καθώς και τα άκρα του spoolie είναι και τα δύο ακριβώς το ίδιο μέγεθος, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν καταλήγουν να σπάσετε την πρόταση του μολυβιού με ακούσια προσπάθεια να αναγκάσει το λάθος καπάκι στην άκρη.

Chanel Le Stylo Yeux Eyeliner στο Mat Taupe – Χάρη σε αυτό, δεν μπορώ να έχω κατά νου την τελευταία φορά που άγγιξα μια μαύρη επένδυση.

Chanel σκιά ματιών Liner Kohl στο Contour Clair – Πιστεύω ακριβώς αυτό το Chubby Matte Taupe μολύβι σκιά ματιών πηγαίνει πραγματικά καλά με ματ Taupe επένδυση.

Κλεψύδρα Προσοχή μάσκαρα σε Ultra Black

Καλλυντικά CC + Φωτισμός Πλήρης προστασία κρέμα σε μαύρισμα – [Εισάγετε το τραγούδι του Angel!] Δεν μπορώ να δηλώσω αρκετά μεγάλα πράγματα για αυτά τα πράγματα. Το χρησιμοποιώ αντί για concealer κάτω από τα μάτια.

Estée Lauder Διπλή φθορά ελαφριά ή διπλή φθορά στο Ίδρυμα – Το φως διπλής φθοράς έχει τεράστια σε μεσαία προστασία με σατέν φινίρισμα, καθώς και διπλή ενδιάμεση φθορά είναι μεσαία-πλήρης με ένα ματ φινίρισμα . Και οι δύο είναι ελαφρύς, μακροχρόνιες και … ευθεία φανταστική.

MAC κρέμα χρώματος βάσης σε vintage αυξήθηκε – (Είμαι όλοι για εκείνη την κρέμα διασκέδαση ζωή αυτές τις μέρες.)

Chanel Jumbo Longwear Matte Lip Crayon σε 269 εφέ – Όταν δεν φορέσω αυτό το φωτεινό ματ μούρο με το σημερινό μου πηγαίνετε, παίρνω ένα από τα (πολλά) γυμνά κραγιόν στο πορτοφόλι μου. Ωστόσο, μου αρέσει το 269 επιπτώσεις πολύ περισσότερο από ό, τι άλλο καλύτερο Meow.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σειρά σου. Ποιο ήταν το σημερινό σας πηγαίνετε μακιγιάζ αυτό το καλοκαίρι; Είστε ευχαριστημένοι με αυτό; Σκοπεύετε να τροποποιήσετε την εμφάνισή σας για πτώση; Νιώστε εντελώς ελεύθερη να πάτε τόσο πολύ (ή λίγο) λεπτομέρεια όπως θέλετε!

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα