Η νέα Mac Extra Dimension Blushes στο να λέει λάμψη και συνθετική σίγουρη

Mac επιπλέον διάσταση Blushes στο να λέει λάμψη και συνθετικό σίγουρο
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΩ!

Λοιπόν, πολύ περισσότερο σαν ένα μέρος deux … ή ένα προσθήκη, αν θέλετε, να πετάξει την πρόσθετη διάσταση της εβδομάδας. Μπορεί να θυμάστε ότι υπάρχει μια νέα γραμμή Blushes και highlighters στην εξαιρετικά μαλακή και μακροχρόνια πρόσθετη φόρμουλα διάστασης τώρα στους μετρητές Mac και online, και αυτά τα δύο κοκκινίζει, λέγοντας λάμψη και συνθετικό, είναι αυτά που περίμενα να δείξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ooh! Έτσι αξίζει την αναμονή. Δεν είναι όμορφοι;

Λέγοντας λάμψη (κορυφή) και συνθετικό σίγουρο (κάτω)
Bright Coral λέγοντας λάμψη (που έχει επίσης χρυσό μαργαριτάρι σε αυτό) και ροζ Mauve συνθετικό σίγουρο (haha, αγάπη αυτό το όνομα) και οι δύο ζεστές, λεπτές terra cotta undertones, και νομίζω ότι κολακεύουν το heck outta toeast caramel-χρωματιστά μάγουλα. Οι συναδέλφοι μου Tan Babes, θα θέλατε να πάρετε αυτά τα ASAP!

Λέγοντας λάμψη, ένα φωτεινό κοράλλιο

Faux σίγουρα, ένα ζεστό ροζ μωβ
Διατίθεται τώρα στο Mac στη μόνιμη γραμμή

Είναι $ 28 το καθένα, και μπορείτε να τα βρείτε τώρα με το υπόλοιπο της Mac Extra Dimension Blushes και Skinfinishes σε μετρητές Mac και online.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακούγεται περίεργο να ακούσει τον εαυτό μου να το πω αυτό δυνατά, επειδή ήταν δροσερή και συννεφιάστε σήμερα, αλλά το καλοκαίρι είναι το καλύτερο σε όλη τη γωνία. Εάν έχετε το καλοκαίρι μακιγιάζ στο μυαλό σας (όπως και εγώ να κάνω τελείως), τότε κάποια από αυτές τις κοκκινίσεις θα έπρεπε να βράσει με μια κηλίδα από καθαρή ζεστή ροζ ή κοραλλιογενή στιλπνότητα (και ίσως κάποια χρυσή υγρή επένδυση και πολλά αδιάβροχη μάσκαρα επάνω στο μείγμα) .

Η φιλική γοητεία της γειτονιάς σας,

Karen