Πάρτε μια φωτεινή εμφάνιση σε ένα jiffy με το νέο Josie Maran Winter Dreams Argan Color Collection

τόσο απλό όσο ακούγεται, ένα μικρό λάμψη και λάμψη μπορεί να προχωρήσει πολύ όταν θέλετε να κοιτάξετε φρέσκο ​​και ακτινοβόλο σε ένα λάμψη.

Είχα αυτό το “aha!” Η στιγμή το περασμένο Σαββατοκύριακο όταν έτοιμος να συναντήσω τους φίλους στην πόλη για brunch.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξύπνησα αργά (συνηθισμένο) εκείνο το πρωί, ακόμη και με την επιπλέον ώρα από την εξοικονόμηση θερινής ώρας (προφανώς, χρειάζομαι περισσότερη ύπνο από έναν παραμυθένιο χαρακτήρα) και είχα λιγότερο από 10 λεπτά για να βάλω τον Ye Olde Worpaint.

Πήρα το νέο χειμωνιάτικο όνειρο της Josie Maran Argan Color Collection ($ 34).

Κάθε κόκαλα σε αυτό το σετ πέντε τεμαχίων περιέχει το Argan Oil, το ενυδατικό μαγικό συστατικό στο μακιγιάζ του Josie που υποτίθεται ότι κάνει γραμμές και ρυτίδες φαίνονται λιγότερο προφανές.

Το σετ περιλαμβάνει …

Ένα 0,17-oz. Σωλήνας μάσκαρας μαύρου πετρελαίου Argan

Ένα 0,16-oz. Σωλήνας του χείλους άπειρων από άπειρο και το μάγουλο κρεμώδες πετρέλαιο σε απεριόριστο ροζ

Ένα 0,16-oz. Μπουκάλι σκιά ματιών ακουαρέλας καρύδας στο Rio de Rose Gold

Ένα 0,15-oz. Μπουκάλι Argan Lightumizer

Ένα 0,5-oz. Μπουκάλι 100% καθαρό φως λαδιού

Δεν είχα πλένω τις βούρτσες μακιγιάζ μου από την τελευταία φορά που τα χρησιμοποιούσαμε, οπότε κατέληξα να κάνουμε τα πάντα από την αρχή να τελειώσω χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά μου. Μέχρι τη στιγμή που έγινα, ένιωσα σαν να κοίταξα ακόμα τον εαυτό μου (δεν μου αρέσει να φορέσω έναν τόνο μακιγιάζ στην Κυριακή Brunch), αλλά το Perkier … και πιο φωτεινό, lol! Με άλλα λόγια, λιγότερο πιθανό να σκοντάψει σε ξένους στο δρόμο πριν έχω καφέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ήταν το Shimmer και Shine … ήταν υπεύθυνοι. Τα προϊόντα όλα έχουν διαφορετικά επίπεδα, από το μαργαριτάρι φινίρισμα της σκιάς ματιών μέχρι το γυαλιστερό φινίρισμα της μάσκαρα. Tag-team να φωτίζουν τα μάτια, ενώ η λάμψη από το καθαρό φως λαδιού Argan (το οποίο χρησιμοποίησα σε όλο το πρόσωπό μου ως ενυδατική κρέμα), το λάμψη του χείλους και το μάγουλο κρεμώδες λάδι και το shimmery argan illumumizer προσθέτουν μια υγιή λάμψη στο δικό σας δέρμα, μάγουλα και τα χείλη.

Το καλύτερο από όλα, τα κομμάτια πραγματικά λειτουργούν καλά μαζί. Που βοηθάει όταν πρέπει να συγκεντρώσετε γρήγορα μια ματιά.

Τα μόνα πράγματα που χρησιμοποίησα που δεν έφτασα με το σετ είναι το πλήκτρο Brow και το Concealer κάτω από τα μάτια.

Σκέφτομαι να κάνω αυτό το go-brunch look (είναι ότι ένα πράγμα; Γιατί όχι, σωστά;), γιατί έχω μερικά συγχαρητήρια στο brunch από τους τύπους που δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα για το μακιγιάζ, και αυτό ήταν πριν από το μιμόζες κλώτσησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεια σου, Josie Maran … το κάνεις σωστά.

Τιμή: $ 34
Διαθεσιμότητα: Περιορισμένη έκδοση, διαθέσιμη τώρα στο Sephora και Sephora.com
Μακιγιάζ και Blog ομορφιάς Βαθμολογία: A- (επιθυμώ μόνο η μάσκαρα να κοίταξε μια μικρή βασίλισσα μεταφοράς και λίγο λιγότερο au naturel, αλλά αυτή είναι μια προσωπική προτίμηση)

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen