Μακιγιάζ και ομορφιά Blog Δευτέρα Δημοσκόπηση, Vol. 369

Μπορεί να αναρωτιέστε, “Έτσι τι στην αμαρτία είναι αυτή τη Δευτέρα δημοσκόπηση πράγματος ούτως ή άλλως!”

Λοιπόν, δεν είναι ακριβώς μια δημοσκόπηση. Είναι περισσότερο από ένα συνεχώς εξελισσόμενο (divololving;), κάπως τυχαία λίστα ερωτήσεων που βάζω στους αναγνώστες κάθε Δευτέρα το πρωί για τα τελευταία επτά χρόνια. (Είναι σαν ένα kickstart για τον εγκέφαλό σας.) Έχω πάντα απολαύσει την ανάγνωση των απαντήσεών σας στα σχόλια και ελπίζω να απολαύσετε την ανάγνωση μου.

Ποια είναι η ροή σας;
Μου αρέσουν σε μετριοπάθεια … Θα πάρω ένα ή δύο κομψά, καλά τοποθετημένα μανιτάρια, ίσως γύρω από το στύλο του πουκάμισου μου ή τις άκρες, αλλά δεν μπορώ να το χειριστώ όταν είναι όλοι γιγαντιαίοι ή όταν υπάρχουν 25 ρήγματα παντού.

Και δεν μου αρέσουν οι μανίκια στα μανίκια μου. Είναι πάρα πολύ ο καπετάνιος Jack Sparrow για μένα.

Θα προτιμούσατε να φοράτε ένα κολιέ ή σκουλαρίκια;
Ouch, αυτό είναι ένα σκληρό … Υποθέτω ότι αν έπρεπε να επιλέξω, θα ήθελα να πάρει κολιέ. Λατρεύω να φορούν σκουλαρίκια πάρα πολύ – καρφιά, στεφάνια, κυνήγι σκουλαρίκια – αλλά είμαι σε μια φάση κολιέ τώρα, ειδικά τα περιδέραια δήλωσης. Λατρεύω τα περιδέραια δήλωση από την Kate Spade, και ο Kristin Perry κάνει μερικά πραγματικά χαριτωμένα (ή αυτά τα σφάλματα της κυρίας!).

Πρόσφατα άρχισα να μπαίνω σε αυτό το κατάστημα που ονομάζεται σοφίτα, και έχουν και μερικά χαριτωμένα περιδέραια.

Πώς αισθανθήκατε για τα μαλλιά σας μεγαλώνουν;
Uh … Δεν νομίζω ότι το άρεσε πραγματικά. Τα μαλλιά μου και είχα μια σχέση αγάπης-μίσους μέχρι που ήμουν περίπου 22 ή 23.

Όταν ήμουν παιδί, είχα μερικές πραγματικά κακές περικοπές. Αυτή η μια φορά, η γιαγιά μου, αφού αποφάσισε να πάει στο σχολείο ομορφιάς στο Community College, έμαθε πώς να γεμίσει, και με κάποιο τρόπο μίλησε τη μαμά μου να μου δώσει ένα τρομερό Powdle Perm.

Φαινόταν σαν … Dunno. Οι μπούκλες ήταν τόσο σφιχτές, και τα μαλλιά μου ήταν τόσο σύντομα. Είχα ένα μπολ να κόψει για να ξεκινήσει, και στη συνέχεια έβαλε το podle perm σε αυτό, και ήταν απλά ένα χάος. Νομίζω ότι ήμουν τέσσερα ή πέντε.

Στη συνέχεια, όταν ήμουν στην τρίτη τάξη, η μαμά μου με έκανε να πάρω ένα σύντομο κούρεμα ενός αγοριού, yay!

Καταλήξαμε να μοιάζουν με όλους τους φίλους μου filipino …

Έχετε σχεδιάσει ποτέ ένα ψεύτικο mole στο πρόσωπό σας;
Εχω. Έκανα ένα ψεύτικο μώλο στο πρόσωπό μου όταν ντύνθηκα ως Madonna για αποκριές χρόνια πριν. Πέρασα επίσης μια φάση στο γυμνάσιο όπου επέστρεψα ένα ακριβώς πάνω από το χείλι μου, γιατί τότε η Cindy Crawford ήταν πραγματικά δημοφιλής.

Εάν είχατε το δικό σας κατάστημα σε μια τέλεια τοποθεσία, τι θα πουλήσατε;
Posh παιχνίδια γάτα για τη διακριτική κυρία γάτα. Σκεφτείτε ότι η Kate Spade συναντά το Petco.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σειρά σου. Απλά αντιγράψτε και επικολλήστε τις παρακάτω ερωτήσεις σε ένα σχόλιο με τις απαντήσεις σας. Ανυπομονώ να τα διαγράψω!

1. Ποια είναι η ανάληψη σας;
2. Θα προτιμούσατε να φοράτε ένα κολιέ ή σκουλαρίκια;
3. Πώς αισθανθήκατε για τα μαλλιά σας μεγαλώνουν;
4. Έχετε σχεδιάσει ποτέ ένα ψεύτικο mole στο πρόσωπό σας;
5. Εάν είχατε το δικό σας κατάστημα σε μια τέλεια τοποθεσία, τι θα πουλήσατε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Γεια σας, γλυκό φίλο. Καλημέρα! Είναι Δευτέρα … Ξυπνήστε!

Έχω μια δύσκολη στιγμή να πάτε σήμερα. Δεν κοιμήθηκα καλά χθες το βράδυ. Έμεινα μέχρι την καθυστερημένη παρακολούθηση του παιχνιδιού των θρόνων και αυτή η εκπομπή που ονομάζεται κορίτσια στο HBO (Holbonow έχει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τα πάντα online HBO, το οποίο κάνουμε). Μόλις άρχισα να το παρακολουθώ την περασμένη εβδομάδα, και τώρα δεν μπορώ να σταματήσω.

Ελπιζω να ειχες ενα ωραιο σαββατοκυριακο. Πήρα πολλά πράγματα κηπουρικής στο κατάστρωμα μου. Έρχεται μαζί με ωραία. Φύτεψα μια ολόκληρη δέσμη φυτών ντομάτας και βασιλικά φυτά και λουλούδια και γλυκές πιπεριές, αλλά τώρα υπάρχει ακριβώς, όπως, βρωμιά σε όλη τη χώρα. Είναι σχεδόν τελείως, όμως, έτσι είναι συναρπαστικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

AnyWho … Έχετε μια ωραία μέρα σήμερα και μια καταπληκτική εβδομάδα. θα τα πούμε σύντομα.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen