Επόμενη στάση: CARON PARIS

MEOW-ZA!
Το είδε αυτό στη ροή μου σήμερα το πρωί, καθώς και χτύπησε λίγο τόσο κοντά στο σπίτι, lol!

Όπως δήλωσε ο Fox Mulder, “Η πραγματικότητα είναι εκεί έξω …” Συμφωνώ, καθώς πιστεύω ότι κάποια μέρα η πραγματικότητα θα εκτίθεται τελικά για το αν κάποιος starbucks baristas σκόπευε το όνομά σας. ?

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν αυτό με σκοπό;!
Επιπλέον σημεία για τη φαντασία στον νεαρό άνδρα που έγραψε το όνομά μου Ακριβώς όπως αυτό το ψηλό γαλλικό άρωμα: Caron Paris.

Χάρη στον Buddy Joey μου για να το δείξουμε!

Ποτέ δεν άκουσα το Caron Paris πριν το συζητήσει ο Joey, καθώς και τώρα έχω ακόμα μια ακόμα τοποθεσία για να προσθέσω στη μακρά λίστα των τοποθεσιών μου θα ήθελα να ψωνίσω όταν επιστρέψω στο Παρίσι (όποτε αυτό μπορεί να είναι!) .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Ο Caron έχει κάνει αρώματα υψηλού επιπέδου (τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες) καθώς και μακιγιάζ επειδή το 1904, καθώς και διαθέτουν τρία καταστήματα στις πιο κομψές κοινότητες στο Παρίσι.

Είναι κατανοούσαν για τις ρόδινες μυρωδιές τους, εκτός από τις “σιντριβάνια αρώματα” – τα πλούσια κρυστάλλινα κρύσταλλα με χάλκινους βρύσες που διανέμουν το επιλεγμένο άρωμα σε ένα φλάντες, το οποίο στη συνέχεια διακοσμείται με χρυσό νήμα …

Τόσο φανταχτερό!

Επίσης, κάνουν μια δέσμη αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των χειροποίητων τεμαχίων γυαλιού για το τραπέζι σας, τα μαργαριτάρια που καθρέφτες καθρέφτηκαν καθώς και χειροποίητα ανεμιστήρες δαντέλας.

Από το perfumscaron.com …

Caron, μια ιστορία μέσα στον κόσμο της πολυτέλειας
Για να βρείτε την έκκληση του κόλπου της Caron με την περιήγηση της ιστορίας του αιώνα είναι να πάει στον ιερό κόσμο του άρωμα. Πίσω από την ανάπτυξη κάθε άρωμα έγκειται μια ενδιαφέρουσα ιστορία, καθώς και τα συμβολικά τους ονόματα που συχνά προκαλούν συγκεκριμένα γεγονότα μέσα στον κόσμο της πολυτέλειας.

Το 1904, χάρη στο λαμπρό του Ernest Daltroff, ο Caron αναγνώρισε τον εαυτό του στον κόσμο της υψηλής αρωματοποιίας, ανοίγοντας τις πόρτες του στις 10 Rue de la Paix, Παρίσι.

Το Ernest είναι σαν τον συνεργάτη του Félicie, ήταν μια σταθερή καθώς και σημαντική επιρροή στις δημιουργίες του. Μαζί, παρήγαγαν ισχυρά αρώματα ιδέας όπως το “N’Aimez Que Moi” το 1916. “Tabac Blond” το 1919. “Fleurs de Rocaille” το 1933 εκτός από το θρυλικό “Pour Un Homme” το 1934.

Γαλλικό Haute Parfumerie
Όπως το Haute Couture, το γαλλικό haute parfumerie είναι συνώνυμο με υψηλά πρότυπα, πολυτέλεια, καθώς και καινοτόμο τολμηρό. Αναγνωρίζει μόνο αξιοσημείωτα προϊόντα, που παράγονται χρησιμοποιώντας τις πιο ειδικές πρώτες ύλες καθώς και τα οφέλη συμβατική τεχνογνωσία.

Ο Caron αποτελεί μέρος του Comité Colbert, η οποία, με ένταξη 78 γαλλικών κατοικιών υψηλού επιπέδου, μετοχές, καθώς και προωθεί ένα σύνολο αξιών στη Γαλλία καθώς και σε διεθνές επίπεδο: ο Σύνδεσμος Προσαρμοσμένου, καθώς καθώς και η δημιουργικότητα, καθώς και η ιστορία καθώς και η καινοτομία.

Ο Caron είναι επίσης μέλος του Comité Montaigne που αφιερώνεται στην προώθηση της εικόνας της Avenue Montaigne καθώς και η Rue François Ier τόσο στη Γαλλία όσο και στο εξωτερικό. Περιλαμβάνει την πρωταρχική μόδα καθώς και τα σπίτια υψηλού επιπέδου της λεωφόρου καθώς και οργανώνει γεγονότα που λειτουργούν υψηλά στην Παρισινική Ατζέντα.

Όσον αφορά το μακιγιάζ τους, προσφέρουν επί του παρόντος ασχολούνται με τη σκόνη καθώς και κοκκινίζει, ωστόσο, στα πρώτα χρόνια, προσφέρονται επίσης χαρτιά κηλίδωσης καθώς και κραγιόν.

Η συμφωνία τους με σκόνες, η οποία υποτιθέμενη οσμή όπως τα βουλγαρικά τριαντάφυλλα, δηλώνονται ότι είναι εξαιρετικά ελαφριά όσο και καλά. Η παραγωγή τους είναι ένα καλά φυλασσόμενο εμπορικό μυστικό, που εμφανίζεται σε εξέλιξη.

Ω, καθώς και η συσκευασία;! Παίρνω ένα vibe guerlain-dior από το χαραγμένο, χρυσό συμπαγές.

Φαίνεται ότι δεν αποστέλλονται στις ΗΠΑ με βάση την ιστοσελίδα τους. Ωστόσο, έχουν ένα επίσημο κατάστημα Amazon, όπου προσφέρουν μάλλον λίγα αρώματα (αλλά όχι όλα αυτά) καθώς και μερικά από τα μακιγιάζ τους.

Και, uh … Μπορώ ή να μην έχω μόλις αγοράσει το πορτοκαλί ρουζ για $ 12, το οποίο είναι λίγο συγκεχυμένο για μένα, αφού το Coral Blush είναι $ 55, η χαλαρή σκόνη είναι $ 70, καθώς και πολλά από τα αρώματα τους αιώρησε γύρω από το σημάδι των $ 135 .

Γιατί είναι το πορτοκαλί ρουζ είναι τόσο προσιτό;! Γεια σου, θα το επιλέξω. ?

Μόλις άρχισα να συμμορφωθώ μαζί τους στο Instagram … Μπορεί ή να μην θέλετε να το κάνετε αυτό, αφού οι φωτογραφίες των φιαλών αρωμάτων τους θα σας κάνουν να επιθυμήσετε να είχατε όλα αυτά στο dresser σας καλύτερα τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φιλική κοινότητα του κοινού γοητεία σας,

Karen

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. TGIF!