Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε πολλούς εκκινητές για να αντιμετωπίσετε διαφορετικά ζητήματα γύρω από το πρόσωπό σας

αναμειγνύονται και να ταιριάζουν με τους εκκινητές σας!
Ένα από τα εκπληκτικά (αλλά μερικές φορές απογοητευτικά όταν δεν μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας) αλήθειες για το μακιγιάζ είναι ότι μπορείτε να το κάνετε τόσο εύκολο είτε όσο πιο περίπλοκο όσο θέλετε.

Υπόθεση στο σημείο: αστάρι. Τις περισσότερες φορές, είτε επειδή είμαι εγγενώς τεμπέλης ή επειδή σχεδόν πάντα τρέχω πίσω, θα χρησιμοποιήσω ένα ενιαίο μη χρωματισμένο ασταμάτητο που ελαχιστοποιείται πόρων σε όλο το πρόσωπό μου, εκτός από τα καπάκια μου, όπου θα το κάνω Χρησιμοποιήστε ένα ξεχωριστό εκκινητή ματιών, αλλά μερικές φορές θα νιώσω σαν να πηγαίνω το επιπλέον μίλι, οπότε θα χρησιμοποιήσω ένα συνδυασμό πολλαπλών εκκινητών προσώπου, και μερικές φορές θα ενσωματώσω ακόμη και ένα επιπλέον αστάρι που διορθώνουν χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμπληρώστε για το βήμα 1 του βήματος 1 Οι ισοσταθμιστές του δέρματος είναι καλές για πράγματα όπως αυτό.

Συμπληρώστε για πάντα ακτινοβόλο αστάρι (αριστερά) και εξομάλυνση εκκινητή (δεξιά)
Όταν αισθάνομαι σαν να πάω με το επιπλέον μίλι, πριν εφαρμόσω το κύριο πρόσωπο του προσώπου μου, θα χρησιμοποιήσω ένα ξεχωριστό πορτοκαλί-χρωματισμένο αστάρι που διορθώνουν πρώτα και μου αρέσουν τα $ 36 συνθέτουν για πάντα ακτινοβόλο ροδάκινο εκκινητή για αυτό, για να εξουδετερώσετε κάθε μοβ, Μπλε και γκρίζοι τόνοι στο δέρμα μου, που για μένα είναι συνήθως κάτω από τα μάτια μου, γύρω από το στόμα μου και κατά μήκος της Jawline μου.

Συμπληρώστε για ποτέ το Redness διορθώνοντας το αστάρι ($ 36)

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα πράσινο-χρωματισμένο αστάρι, όπως το μακιγιάζ για το να διορθώνουν την ερυθρό διόρθωση του εκκινητή (επίσης $ 36), να εξουδετερώσουν την ερυθρότητα στις γωνίες γύρω από τη μύτη τους, τις πλευρές του στόματός τους και μερικές φορές γύρω από εκεί που είχαν πρόσφατα breakouts.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Συμπληρώστε για πάντα θρεπτικό αστάρι ($ 36)
Και εκτός από αυτούς τους εκκινητές που διορθώνουν χρώμα, υπάρχουν και άλλοι εκκινητές που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν με συγκεκριμένες ανησυχίες, όπως μερικές φορές όταν το δέρμα μου είναι τρελό ξηρό και ξεφλουδίζει, θα γεμίσω ένα πολύ μικρό ποσό μακιγιάζ για ποτέ θρεπτικό αστάρι στα μάγουλα μου στα μάγουλα μου , στη συνέχεια, επιστρέψτε και να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε ένα εξομάλυνον αστάρι όπως το αναπληρωματικό αστάρι (αυτό είναι επίσης $ 36, αλλά το Mufe πωλεί επίσης ένα μικρότερο μέγεθος ταξιδιού $ 16) στην κορυφή για να μαλακώσει τους πόρους και τις λεπτές γραμμές μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι το μήνυμα λήψης στο σπίτι εδώ; Κανείς δεν λέει ότι δεν μπορείτε να συνδυάσετε πολλά προϊόντα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως περισσότερα από ένα αστάρια προσώπου αν δεν μπορείτε να βρείτε ένα μόνο που αντιμετωπίζει όλες τις ανάγκες σας. Μπορείτε να τα αναμίξετε και να τα στρώσετε. Εννοείται.

Ο φιλικός φίλος σας ομορφιάς γειτονιάς,

Karen