Προϊόν Spotlight: AVEN SOLAIRE UV Ορυκτό αντηλιακό πολυ-άμυνα και χρωματισμένο αντηλιακό 50+

τόσο μεγάλη!
Υποψιάζομαι ότι και τα δύο αυτά κακά κορίτσια θα είναι καλά για την τελευταία πτώση! (Πλευρική σημείωση: Ποιο είναι το τελευταίο αντηλιακό που τελειώσατε;) Είμαι καλά στο δρόμο μου για να τελειώσω και τα δύο νέα υγρά λοσιόν ορυκτά αντηλιακά από την Avene επειδή είναι τόσο καλά.

Όπως πολλοί κυνηγοί μακιγιάζ, είμαι πάντα στο Prowl … Προσπαθώ πάντα να βρω αυτό το αόριστο δέρμα “no-makeup μακιγιάζ” – απλά η κάλυψη του barest, με αρκετή απόχρωση ή χρωστική ουσία σε ένα άγγιγμα, Αλλά για να βρείτε κάτι που προσφέρει ένα μακιγιάζ μακιγιάζ μακιγιάζ, χρησιμοποιεί εκθαμβωτική προστασία από τον ήλιο, αισθάνεται φως ως φτερό και αφήνει απολύτως κανένα λευκό χτύπημα πίσω; Αυτό είναι το υλικό του μύθου, ή ίσως μόνο μια φήμη του Διαδικτύου, ή ένα κομμάτι μιας φαντασίας του εραστούς ελεγκτή … ή είναι; Αρχίζω να πιστεύω ότι το νέο Avene Solaire Sunsecreens είναι τόσο κοντά στο “The One” όπως μπορείτε να πάρετε και, ναι, σε περίπτωση που αναρωτιέστε, και οι δύο δημιουργούν το πιο φυσικό θαυμαστό φινίρισμα, τόσο μυστικοί θαυμαστές Θα υποθέσει ότι η υπερφυσική λάμψη σας είναι ένα φυσικό, σπάνιο δώρο από τους ουρανούς παραπάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν φοράει μακιγιάζ ή αντηλιακό …
Και εδώ φοράω τη χρωματισμένη έκδοση ως βάση μου.
Ουσιαστικά, αυτά είναι όλα αυτά και μια τσάντα τυριού. Αφού δουλέψω στη λοσιόν (είναι πολύ λεπτό και απορροφά απίστευτα γρήγορα), κανένα λιπαρό goo δεν αφήνεται ποτέ πίσω, και τα μάτια μου δεν τσίμπημα, ούτε και μετά τον ιδρώτα.

Στην έγχρωμη εκδοχή, αντί του κανονικού πολύ-ροζ μπεζ που φαίνεται να είναι το χρώμα που είναι το χρώμα πολλών χρωματισμένων αντηλιακών, η Avene επέλεξε ένα πιο σκούρο μέσο τόνο. Φαίνεται πολύ περισσότερο σαν ένα Bronzer με την πρώτη ματιά, αλλά πρέπει να ταιριάζει σε πολλούς αποχρώσεις του δέρματος με βάση τα σχόλια της ιστοσελίδας Avene, εφ ‘όσον το συνδυάζει καλά. Είμαι ένα μαύρισμα gal, και η απόχρωση και η καθαρή κάλυψη είναι απόλυτη τελειότητα για μένα.

Συστατικά, χρωματισμένα:
Ενεργά συστατικά: οξείδιο του ψευδαργύρου (12%) Ανενεργά συστατικά: νερό, C12-15 αλκυλο βενζοϊκό, καπρυλικό / καπρικό τριγλυκερίδιο, προπανοδιόλη, σιωπηλοί κολοκυθάκια, μεθυλολλαϊκό ισοστεατέρα, πολυυδροξυετάρευση / πολυυδροξυοδυτέαρο / σοβακικό, νιδιαναμίδιο, νύγμα-12 , Μεθυλπροπανοδιόλη, οξείδια σιδήρου, οξείδια σιδήρου, πυριτίου, χλωριούχο νάτριο, χλωριούχο νάτριο, πολυγεσυλ-2 διπολυυδροξυαζόμενο, καπρυλικό γλυκόλη, δισβολόλη, αλλαντοΐνη, oryza sativa (ρύζι) εκχύλισμα πίτουρου, λεκιθίνη, φαινυλοπροπανόλη, helianthus annuus (ηλιοτρόπιο) εκχύλισμα , Tocopherol, Rosmarinus officinalus (Rosemary) φύλλο εκχυλίσματος, διακραστικό γλουταμινικού τετραζόδιου, ισοστεατικό οξύ, υδρογονωμένη λεκιθίνη, 1,2-εξανοδιόλη, υδροξείδιο του νατρίου.

Συστατικά, untrinted:
Ενεργά συστατικά: οξείδιο του ψευδαργύρου (12%) Ανενεργά συστατικά: Νερό, C12-15 αλκυλο βενζοϊκό, προπανοδιόλη, σάλυλα Jojoba, σαλικυλικό άλας, Methlheptyl Isostearate, πολυγλυκερυλ-4 διισοσαρατικό / πολυυδρικυτέα / SeBacate, νάιλον-12, νιδιαναμίδιο, μεθυλπροπανοδιόλη, Caprylate, διοξείδιο, χλωριούχο νάτριο, χλωριούχο νάτριο, πολυγεσυλ-2 διδοπολυυλένιο, caprylyl γλυκόλη, bisabolol, anylantoin, oryza sativa (ρύζι) Εκχύλισμα φύλλων, διακραστικό γλουταμινικού τετραζόδιου, ισοστατικό οξύ, 1,2-εξανοδιόλη, υδροξείδιο του νατρίου.

Τα ξηρά μπαλώματα και τα σπυράκια που παίρνω συχνά (εκείνοι που είχαν τα τζελ), τα οποία θα επωφεληθούν από οποιαδήποτε δικαιολογία για να pop off, δεν έχουν κάνει εμφάνιση όταν έχω χρησιμοποιήσει ένα από αυτά τα αντηλιακά, οπότε θα τους κρατήσω κοντά για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, και ίσως το υπόλοιπο της ζωής μου;! Αυτή είναι μια μεγάλη δήλωση, αλλά dang, «καλά πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ω, ναι, σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς η έγχρωμη έκδοση συγκρίνεται με το Star Block Block (ένα άλλο βράχο αστέρι έγχρωμο ορυκτό αντηλιακό), το Avene έχει ένα δροσερό φινίρισμα, ενώ το μπλοκ αστέρι είναι ματ. Το AVENE έχει επίσης υψηλότερη SPF σε 50+ σε σύγκριση με το Block Star’s 30. Και οι δύο είναι μεγάλες, αν και!

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen