Bloffs Blushes Lighten Up για τις διακοπές με το Cheeky Sweet Box Blok Blok O ‘Blushes Holiday Set

Η ιστορία μακιγιάζ στο χέρι του Yo!
Βλέπω! Στο χέρι, οι φίλοι μου, δεν είναι μόνο οι τρέχουσες διακοπές από το όφελος. Αυτό που έχουμε εδώ είναι η ιστορία μακιγιάζ Bonafide!

Ναι, χρόνια από τώρα, όταν κάποιος ενδοφθάλητος φιλμ / εραστής μακιγιάζ κάνει ένα πίσω από το ντοκιμαντέρ στυλ μουσικής σχετικά με το όφελος και τα Bene-Babes που την αγαπούν, το νέο κουτί γλυκών σημείων $ 36 $ 36 blushes θα πάρει μια αναφορά, σίγουρα, Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι γενικά η έκδοση του οφέλους της προσγείωσης της Σελήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για πρώτη φορά, το εμπορικό σήμα απελευθερώνει μια παλέτα γεμάτη με το δημοφιλές box o ‘Blushes (και ένα Pan-O Pan του Watt’s Up Lightuminator) σε μια περιορισμένη έκδοση διακοπών.

Το Cheeky είναι ένα από τα πολλά σύνολα διακοπών σε ράφια οφέλους ιδανικό Meow, και θα επιχειρήσω να πω ότι είναι ένα δελεαστικό που βασίζεται στην τρελή προσιτή τιμή.

Για $ 36, παίρνετε έξι οθόνες οφέλους, το καθένα σε ένα γενναιόδωρο 0.17-oz. τηγάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Για να το θέσουμε σε προοπτική, ένα ενιαίο μέγεθος 0,25-oz. Το επίδομα οφέλη συχνά κοστίζει 28 δολάρια, έτσι $ 36 για έξι, παρόλο που είναι μικρότεροι, έχει τα πράγματα μιας καλής προσφοράς.

Swatches από τα αριστερά: Πικραλίδα, Bella Bamba, Sugarbomb, Hoola, Coralista και Rock
Δυστυχώς … υπάρχει ένα πιάτο, και είναι ένα μεγάλο. Πολλές από αυτές τις αποχρώσεις φαίνονται εντελώς διαφορετικές από τους ομολόγους τους στη μόνιμη γραμμή.

ΟΠΑ, τι?!

Swatches από αριστερά: Κουτί παλέτα Coralista, Original Coralista, Παλέτα Boded Bella Bamba, Original Bella Bamba
Ναι. Όπως και διαφορετικός τρόπος. Coralista, για παράδειγμα, φαίνεται το Peachier, το ελαφρύτερο και λιγότερο χρωματισμένο σε μένα από την κανονική έκδοση.

Συνήθως το φορούσα ως κοκκινωπό, αλλά πιθανότατα θα πρέπει να το χρησιμοποιήσω αυτό ως επισκάνισης … εκτός αν νιώθω σαν να ξοδεύω τον επιπλέον χρόνο στρωματοποίησης, το doop-da-doo.

Το ίδιο πράγμα με σχεδόν όλες αυτές τις αποχρώσεις. Στο μάτι μου είναι αισθητά διαφορετικά από τα ομώνυμα τους στη μόνιμη γραμμή.

Φορώντας Coralista στα μάγουλά μου, Sugarbomb στα ανώτερα ζυγεία μου και watt επάνω κάτω από τη γέφυρα της μύτης μου και λίγο πάνω και κάτω από την αψίδα στο φρύδι μου
Μην πούμε ότι δεν νομίζω ότι αυτά είναι ακόμα αρκετά με τον δικό τους τρόπο … δεν είναι ακριβώς αυτό που περίμενα. Φαίνεται ότι αυτές οι εκδόσεις είναι φρέσκες και πολύ πιο εγχυμένες με ροδάκινο από τις τακτικές αποχρώσεις.

Σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι μια καλή εφαρμογή για lovelies με ελαφριά και μεσαία ήχους του δέρματος, ιδιαίτερα εκείνους που τους αρέσει οι θερμότερες αποχρώσεις. Εάν το δέρμα σας είναι γύρω από τη σκιά ή βαθύτερη, ωστόσο, πολλά από αυτά μπορεί να λειτουργήσουν καλύτερα για εσάς ως highlighters.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελπίζω ότι το ωφέλιμο προσπαθεί να κάνει αυτό το κουτί O ‘Blush Palette Concept και πάλι, ιδανικά με την ίδια τιμή $ 36 (και με χρώματα που είναι πιο αληθινά στα πρωτότυπα).

Τιμή: $ 36
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο τώρα σε μετρητές οφέλους και online
Μακιγιάζ και έφεση Blog Βαθμολογία: B

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen