Unsung Makeup Heroes: Essie ρούχα προαιρετικά

Μπορώ ή να μην φορούν παντελόνια.
Τι είναι ένας unsung ήρωας στην ομορφιά; Για μένα, είναι ένα συχνά υποτιμημένο μακιγιάζ (ή πολωνικό!) Morsel, ένα μόνιμο προϊόν συλλογής που σκιάζει κάτω από το ραντάρ πολλών εραστών μακιγιάζ, αλλά συχνά βράζει τον κόσμο μου. Η μακράς τρέχουσα σειρά Unsung Heroes διαθέτει μερικά από τα αγαπημένα μου.

Είναι και πάλι η εποχή του χρόνου! (Τουλάχιστον εδώ στην περιοχή του κόλπου.). Περίπου τα τέλη Αυγούστου και στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο καιρός εδώ είναι καμαρωμένος. Μια μέρα θα είναι 95 μοίρες, και μόλις ντυμένος στο δρόμο προς την πισίνα και την επόμενη μέρα φοράτε μακριά παντελόνια και ένα πουλόβερ για να συναντήσετε έναν φίλο για καφέ.

Είναι αυτή η περίεργη καιρική μεταβατική φάση μεταξύ καλοκαιριού και πτώσης. Νιώθω σαν να είναι ένας χώρος στη γη της βερνικίας νυχιών, και αυτό το χρώμα από την Essie που ονομάζεται ρούχα προαιρετικά είναι το καλύτερο χρώμα για αυτό το μεταξύ της φάσης, όταν μπορεί να ή να μην θέλετε να φορέσετε απίστευτα φωτεινά καλοκαιρινά κοράλλια και νέον, Και ακόμα δεν είστε έτοιμοι να βουτήξετε στο Bordeaux, το ναυτικό και το Oxblood.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Essie το περιγράφει ως ένα καφέ Sienna, αλλά είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Είναι ένα rad, πλούσιο, σχεδόν ρόδινο taupe, και από μερικές γωνίες μοιάζει με τούβλο.

Και νομίζω ότι είναι ένα εντελώς διαφορετικό θηρίο σε ολόκληρο το φως του ήλιου, όταν θα έπληξαν ότι είναι ένα ροζ ροδάκινο καφέ με μικροσφαίριση (αλλά το φως πρέπει να το χτυπήσει μόνο ιδανικό για αυτό να έρθει).

Είναι αρκετά; χαμαιλέοντας; Το αγαπώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Αγαπώ επίσης ότι παρόλο που είναι ικανός να λειτουργεί ως ένα γυμνό καρφί, ειδικά αν έχετε ένα μαύρισμα όπως το κάνω, έρχεται σε αντίθεση αρκετά με το δέρμα να είναι ελκυστικό και αξιοσημείωτο. Δεν είναι σαν να φοράω ένα βερνίκι νυχιών που μόλις συνδυάζει στον τόνο του δέρματός μου.

Μερικές φορές μου αρέσει να μπορώ να δω τα νύχια μου όταν είναι ζωγραφισμένα, αλλά επίσης δεν θέλω να αποστασιοποιηθεί από αυτούς, αν αυτό έχει νόημα … ειδικά όταν έχω κάτι σαν μια συνάντηση για να πάω.

Δύο παλτά o ‘ρούχα προαιρετικά
Τα ενδύματα προαιρετικά είναι καλύτερο για να δείξετε ότι δώσετε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες, όπως το να γίνει τα νύχια σας, αλλά τα δάχτυλά σας δεν θα αποσπούν την προσοχή τους στους ανθρώπους που συζητάτε, ειδικά αν μιλάτε με τα χέρια σας πολλά όπως και εγώ.

Μου αρέσει επίσης ότι αυτό το συγκεκριμένο χρώμα φορά αρκετά καλά. Μπορώ να κάνω ένα βασικό παλτό και ένα κορυφαίο παλτό με δύο στρώματα που βρίσκονται σε σάντουιτς, και αυτό θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες ελάχιστο χωρίς τσιπ. Ίσως από την πέμπτη μέρα θα δω ένα μικροσκοπικό τσιπ στην ιδέα ενός καρφιού.

Δεν υπάρχει επίσης ραβδώσεις ή φούσκα, οπότε ποτέ δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να συνεχίσω να το συσσωρεύομαι για να φανεί καλό. Ένα μπουκάλι ένδυσης Essie Προαιρετικό είναι $ 9, και αποτελεί μέρος της μόνιμης γραμμής.

Πάρτε το, πάρτε το, πάρτε το! – Επειδή φαίνεται επίσης όμορφα σε ελαφρύτερα γλυκά και σκούρο divas επίσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα αγαπημένα μου!

Η φιλική σας γειτονιά έκκληση εξαρτημένη,

Karen