Πού πάνε όλοι οι καρφίτσες Bobby; (Και ένα μικροσκοπικό στόχο Haul)

Έτσι … Πού πάνε όλες οι ακίδες Bobby;

Ερώτηση εκατομμυρίων δολαρίων, σωστά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια των 39 ετών μου, στοιχηματίζω Έχω αγοράσει εκατοντάδες – όχι, χιλιάδες – από καρφίτσες bobby.

Χιλιάδες.

Και όμως ιδανικό τώρα μπορώ να βρω μόνο τρεις από αυτούς.

Γιατί αυτό? Πού πάνε αυτοί? Είναι σαν να μένω με ένα μη ανιχνεύσιμο τέρας Bobby Pin που βγαίνει μόνο τη νύχτα.

Μερικές φορές πραγματικά ευχόμαστε ότι οι καρτέλες θα μπορούσαν να μιλήσουν … θα ήταν πιθανότατα απολύτως freak έξω. “ΝΑΙ! ΤΕΛΙΚΑ! Προσπαθώ να σας πω εδώ και χρόνια! Υπάρχει ένα τέρας και παίρνει όλες τις καρφίτσες του Bobby και το φαγητό μου και τα παιχνίδια μου και έπειτα πηγαίνει στο ντουλάπι! ”

ΧΑΧΑΧΑ!

Goody Bobby Pins, $ 4
Πραγματικά πήρα μόνο αυτό το πακέτο των 50 Goody Bobby Pins το περασμένο Σαββατοκύριακο από τον στόχο και το ένα τέταρτο από αυτά έχει ήδη εξαφανιστεί. Σοβαρά αμφιβάλλω ότι οποιοδήποτε άτομο θα δει ποτέ ξανά κάποιο από αυτά. Ήταν διασκεδαστικό ενώ κράτησε, είσαι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

(Όχι, σοβαρά, πού πηγαίνουν !;)

Σε αυτό που πιθανότατα θα αποδειχθεί ότι είναι απλώς μια άλλη συγγνώμη προσπαθήστε να σπάσω τη ρουτίνα μου (hey, προσπαθώ), πήρα επίσης ένα κιβώτιο κουλούρι κάλτσα από την ομορφιά Mia, ένα έξι πακέτο μεσαίου καλούντα clips …

Mia Appeal Bun Ευκολία, $ 6
Mia Appe
$ 2,50
… και αυτή η Sonia Kashuk Lash & Brow χτένα, επειδή φαινόταν καταπληκτική για ταξίδια, και απλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αντιμετωπίσετε ένα φρύδι έκτακτης ανάγκης ή μια κατάσταση βλεφαρίδας που χρειάζεται επείγουσα προσοχή (ένα μάθημα έμαθα τον σκληρό τρόπο).

Sonia Kashuk Lash & Brow Comb, $ 5