Karl Lagerfeld + Modelco Kiss Me Karl Cheupette Συχνότητα σκιάς ματιών στο Smokey / Burgundy

MRRREEEEW, Chupette!
Εντάξει, αναγνωρίζω ότι αυτό είναι τεχνικά ένα από τα προϊόντα της τελευταίας συλλογής Collab του θείου Karl, ωστόσο ας πάρουμε γνήσια – είμαι μόνο εδώ για τη Chapetette. ?

Karl Lagerfeld + Modelco Kiss Me Karl Cheupette συνδυασμό ματιών Smokey / Burgundy (Exclusive Nordstrom)

($ 65, 0,48-oz. Συνδυασμός με 16 σκιά ματιών σκόνης)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείτε να δηλώσετε “όχι” σε μια παλέτα σε σχήμα γνάθου;

Δεν το πιστεύω.

Βλέπε, γι ‘αυτό είστε μέλος της κάρτας που μεταφέρουν την ομάδα της ομιλίας κυρία, καθώς και η Choupette αναζητούν επιπλέον αξιολάτρευτο εδώ με τη μύτη σε σχήμα καρδιάς καθώς και το κολάρο της “K”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γάτες & μακιγιάζ φούτερ;

$ 42

Ψώνισε τώρα

Χρωματιστές, όπως και τα δροσερά καφέ καφέ σε αυτή την παλέτα, η οποία είναι μία από τις δύο παλέτες στη συλλογή (το άλλο, ζεστό / γυμνό, κλιμακωτά λυγίζει), καθώς και η αφθονία των ματς, καθώς και ακριβώς Πόσο σχεδόν όλα τα σκιά ματιών, με εξαίρεση την λαμπερή μπορντό, είναι μαλακά, καθώς και το Buttery επαρκές για να ουσιαστικά σέσουλα με καθαρό ή δάχτυλο.

Εδώ είναι αυτό που δεν με νοιάζει: Ακριβώς πώς τα ματς χειρίζονται τις λεπτές γραμμές μου. Σας μυαλό, η κουκούλα μου ήταν πριν από πολλά φεγγάρια, ωστόσο ακόμα. Δεν είμαι ακόμα ανώτερος γατάκι.

Δροσερό καθώς και ζεστούς τόνους στην παλέτα Smokey / Burgundy
Παρά το γεγονός ότι είναι κρεμώδες μαλακό, οι σκόνες έχουν μεγάλους κόκκους που αντλούν πολύ το ενδιαφέρον για τις γραμμές μου.

Χρησιμοποιώ αποχρώσεις από την κορυφαία κορυφαία σειρά στα καπάκια μου

Για την πίστωσή του, παίρνετε έναν τόνο χρωμάτων με αυτή την παλέτα, καθώς και αυτό είναι μεγάλο (χωρίς λογοπαίγνιο που προορίζεται), ωστόσο $ 65 είναι πολλά για να ζητήσετε σκιά ματιών που δεν είναι τόσο λεπτά όσο θα μπορούσαν να είναι. Επιπλέον, η συσκευασία, ενώ σαφώς χαριτωμένο, είναι πλαστικό, καθώς μπορεί να είναι πιο ωραίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2 από τις 5 καρδιές.

Το ήξερες? Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Karl, καθώς και η Chuupette συνεργάστηκε τόσο όσο και μια συλλογή μακιγιάζ. Το 2014, ο Shu Uemura εισήγαγε το Shupette από την Karl Lagerfeld για τη συλλογή διακοπών Shu Uemura, που είχε σχέδια της Chupette που αναζητούν εξίσου λατρευτός όπως πάντα.

Ο φιλικός της κοινότητας ομορφιάς σας,

Karen